Očkovanie a očkovacia lotéria
Ahojte, nechcem tu rozpútat hádky ale moj názor na očkovanie a očkovacia lotériu je ten ze cele to je veľký biznis! Hanba! Onkologické deti nemajú na lieky a my dobrí ľudia sa im na to skladáme lebo naša "skvelá" vláda na to "nemá". Po niektorým Zdravotníctvam chyba vybavenie.. Atď.. A Matelko aj z kunpanmi si rozbehnú očkovaciu lotériu?? V ktorej sú podotýkam nie malé sumy peňazí?? Toto podporujete?? Myslíte si vážne že vás očkovanie ochráni že to nieje ich biznis?? Vedpozrite sa ako neočkovaných utlacaju pomaly ale isto, v iných krajinách už začínajú sa zmieriť s tým ze covid je tu a bude tu s nami už sa ho nezbavime. Vsetko a to točí len okolo peňazí, nech sa fajne na tom všetkom nabalia. Môj názor je taký, zaujíma ma vás.
@birika Ak ta táto diskusia rozrusuje nereaguj na ňu, jednoduché že? 🙂 a ak vieš čítať, čo asi áno lebo písať vieš tiež, tak vidíš ze na začiatku mojej diskusie je napísané že nechcem rozpútat žiadne hádky, napísala som svoj názor a tak isto som chcela k tomu počuť ten váš 🙂. A prečo sa nepodpíšem? Pretože sú tu presne pár takých žien ako ty ktoré to berú takto a zbytočne sa s nimi hádať nepotrebujem 🙂 krásny večer
pobavilo
Mam kolegu ktory sa dal ockovat len skrz tej loterie. Chore cele..
@maca1984 vďaka.. ona si ani nevšimla, že ja som chlap, takže asi tak k jej príspevku.. inak iba mizivé percento ľudí by sa dalo presvedčiť zaočkovať sa kvôli lotérií.. celé je to blbosť, tá kampaň mala byť postavená úplne inak, ale tak čo už.. Matovič zatiaľ čo všetko on chytil do ruky to dodrbal všetko fiasko..
Plesne, muchy z klímy a deti bojujúce o život ležia v priestoroch z roku 1987 aj v kancelárii. Detské ARO v Martine krváca.
žiaľ, realita na SK, kedy sa tu čo robilo pre ľudí? Nikdy nič a ani sa nebude.