icon

Očkovanie a očkovacia lotéria

16. aug 2021

Ahojte, nechcem tu rozpútat hádky ale moj názor na očkovanie a očkovacia lotériu je ten ze cele to je veľký biznis! Hanba! Onkologické deti nemajú na lieky a my dobrí ľudia sa im na to skladáme lebo naša "skvelá" vláda na to "nemá". Po niektorým Zdravotníctvam chyba vybavenie.. Atď.. A Matelko aj z kunpanmi si rozbehnú očkovaciu lotériu?? V ktorej sú podotýkam nie malé sumy peňazí?? Toto podporujete?? Myslíte si vážne že vás očkovanie ochráni že to nieje ich biznis?? Vedpozrite sa ako neočkovaných utlacaju pomaly ale isto, v iných krajinách už začínajú sa zmieriť s tým ze covid je tu a bude tu s nami už sa ho nezbavime. Vsetko a to točí len okolo peňazí, nech sa fajne na tom všetkom nabalia. Môj názor je taký, zaujíma ma vás.

Strana
z2
miriam11
Autor odpoveď zmazal
autor
16. aug 2021

@birika Ak ta táto diskusia rozrusuje nereaguj na ňu, jednoduché že? 🙂 a ak vieš čítať, čo asi áno lebo písať vieš tiež, tak vidíš ze na začiatku mojej diskusie je napísané že nechcem rozpútat žiadne hádky, napísala som svoj názor a tak isto som chcela k tomu počuť ten váš 🙂. A prečo sa nepodpíšem? Pretože sú tu presne pár takých žien ako ty ktoré to berú takto a zbytočne sa s nimi hádať nepotrebujem 🙂 krásny večer

maca1984
16. aug 2021

@miriam11 ale no, zas nazývať každého kto sa dal očkovať úbohým s primitívnym zmýšlaním je kapánek mimo,nie?

birika
16. aug 2021

pobavilo

anja27
16. aug 2021

Mam kolegu ktory sa dal ockovat len skrz tej loterie. Chore cele..

cubo2
16. aug 2021

@maca1984 vďaka.. ona si ani nevšimla, že ja som chlap, takže asi tak k jej príspevku.. inak iba mizivé percento ľudí by sa dalo presvedčiť zaočkovať sa kvôli lotérií.. celé je to blbosť, tá kampaň mala byť postavená úplne inak, ale tak čo už.. Matovič zatiaľ čo všetko on chytil do ruky to dodrbal všetko fiasko..

maca1984
16. aug 2021

@cubo2 nuž,Matelko a jeho atomovky...čo dodať

mery333
16. aug 2021

Plesne, muchy z klímy a deti bojujúce o život ležia v priestoroch z roku 1987 aj v kancelárii. Detské ARO v Martine krváca.

https://www.youtube.com/watch?v=25chBMd72ds
miriam11
Odpoveď bola odstránená
maca1984
17. aug 2021

@miriam11 "si úbohá s primitivnym zmyslanim, ako aj všetci, ktorí sa do očkovania zapojili a tym ho podporili. Slovac je sprostý národ."
do očkovania zapojili...a ja som tá čo nevie čítať

miriam11
Odpoveď bola odstránená
kvetinka75
17. aug 2021

žiaľ, realita na SK, kedy sa tu čo robilo pre ľudí? Nikdy nič a ani sa nebude.

Strana
z2