OČR pre škôlkarov od 2.9.2020
Ahojte,neviete niekto,ci zostava pandemicka OCR pre skolkarov aj po otvoreni skol/skolok v septembri? Ze ak ju do skolky nedam,ci mi narok zostane alebo nie?
Mimoriadna situacia stale trva a pocet pripadov narasta,takze mimoriadnu situaciu asi ani rusit nebudu a na stranke socialky pisu toto: "Nárok na pandemickú OČR majú rodičia detí predškolského veku, ktorých deti nenavštevujú v mimoriadnej situácii detské jasle alebo materskú školu, pričom dôvod, prečo zariadenie nenavštevujú (uzatvorenie, choroba, strach z ohrozenia COVID-19), nie je dôležitý."
@emanuel12365 to mala aký plat keď odvádzala mesačne 550€ ?
to som pisal o sebe a nie o nej.a co tu riesis ked to zneuzivali.su dva tipy ludi na ocerke.jedny ktory nemaju dat kam deti a druhy ktory sa neboja o to ci ich prepustia to je moj pripad.dokedy budu platit dovtedy budem pri synovi a ked to skonci tak si najdem novu pracu ked ma prepustia.a ak sa mam priznat tak tiez som mal kedysi take myslenie ako vy ale teraz sa uz chvalabohu na tom mozem len smiat 🙂 zavistlivci 🙂
ospravedlnujem sa ze som vam vstupil do konverzacie ako tak pozeram tak tu pisu same zeny.opustam tuto stranku 🙂
@susily Z HM Tesco ... paradoxne kde sa cez Coronu najviac nabalili .... ☹
@emanuel12365 Dobre robíš,ved práve kvôli takým,ako Ty je najvyšší čas OCR zrušiť. Nik Ti nič nezávidím,len mi je z takých ľudí zle,ktorí sa snažia využiť všetko čo sa da
@lesanka845 Dobre si napísala,.... Ja som pracovala v kuse skoro 24 rokov bez 3 mesiacov a za ten čas som so sebou ani raz nebola na PN, dokonca som sa starala-bývala u svojej babky, ktorá bola chorá na srdce a ladviny a ani raz som na ňu nezobrala OČR a ani priepustku, všetko som zariaďovala cez svoje voľno. Teraz mám 7,5 ročnú dcéru a iba raz som s ňou bola na OČR 10 dní keď mala ovčie kiahne.
@lesanka845 nesed tu a chod pracovat radsej az si moze pan Kičura zaobstarat dalsie zlate tehlicky 🙂
ak ti je moc zle daj si kinedril
a este jedna vec za 20 rokov som nikdy necerpal ocr ani PN tak teraz nezavid
Ja som si kvoli tomuto divadlu a debilite našej vlády našla prácu na polovičný úväzok, v poobednych hodinach.... Pretože ma desia vládne "pandemickej opatrenia" a niesom ochotna nechať si zneužívať deti na politicke hry a ani sa spoliehať na "pomoc od štátu"....

@nikaeli A to som za moje slávne 2 kolegyne makala 2,5 mesiaca sama. Mňa prepustili 31.5. a jedna slávnostne prišla do práce 1.6. a tá druhá až 1.7. .... nemám slov choré a podotýkam aj ja mám dieťa 7,5 ročné a na OČR som s ňou vôbec nebola.....