Peňaženka zdravia VŠZP
Ahojte, chcem sa spyrat, ci mate niekto skusenosti s penazenkou zdravia vo VsZP. Ci ste si dali uz nieco niekedy preplatit, zubara, strojcek,..prip.nieco ine? Ak ano, akym sposobom + boli ste uspesne? Citala som, ze musim mat preventivnu prehl.u vseobecnej. Po dlhsej dobe som bola tento rok. Cize penazenku zdravia mozem vyuzit asi az buduci rok? Ci? Dakujem.
@jamabe co znamena, ze si vsetko minula? Vycerpala tu stovku? Alebo uz vycerpala max. sumu benefitov? (napr. uz cerpala 120€ na zuby alebo 100€ na okuliare?) Lebo ak vycerpala len stovku, ale este ma volnu sumu na iny benefit, tak to kludne na nu nahod, oni si stiahnu z badzetu skupiny. Ale ak vycerpala benefit, tak dalsi blocek na seba na ten isty benefit nedas, poistovna si to paruje s ukonmi vyuctovanymi lekarom a to by im nesedelo, ak by tam bolo tvoje meno.
Ja som deťom dala preplatiť zubára a akurát dnes schválili. Nebol problém. Sebe som zatiaľ nežiadala nič.
Chcela by som sa opýtať ak teda viete ktorá poisťovňa je taka naj že toho viacero preplatí aj zubný strojček dieťaťu, som v dôvere ale na strojček nič nedajú aj na zuby na 5x myslím ze tato VZŠP preplatí kľudne aj naraz tých 150€ je to tak? A ste teda spokojne s touto poisťovňou? Ďakujem veľmi pekne za odpoveď.
@silvialilien keby som mala tretieho člena, alebo viac ,idem do maxi peňaženky VšZP, príde mi dosť výhodná, no každý si vyberá, čo mu vyhovuje.
@miamia04 ďakujem my sme 4 ria asi aj pôjdem

@andrea_82 ahoj, prosím ta, funguje to i naopak? Ja som spravca, moja mamina si uz vsetko minula, môžem jej blocek nahodit na seba?