PN po materskej
Dobrý deň, má niekto skúsenosť ? som na PN po materskej a sociálna poisťovňa si vyžiadala od zamestnávateľa informaciu: kedy som im nahlásila ze idem na rodičovskú, kedy som im nahlásila ze končím rodičovskú, a ako som to nahlásila. Trochu nechápem čo to má s tým spoločné. Na PN som išla 2 deň po skončení materskej teda som bola v ochrannej 7 dnovej lehote.
Ďakujem za rady
@janinah presne.
XY diskusii tu je... napr.
https://www.modrykonik.sk/forum/paragrafy/pn-po-materskej-z-ochrannej-lehoty/
Ako ja neviem, nehrám sa tu na svatu, ale mna nikdy nenapadlo takto ojeb... stat. To podla mna človek musí mať proste v krvi.
Tiez som mala možnosť využiť ten trik s max. materskou, ale povedala som si, ze kvôli tomu odchádzať z prace, potom hladat novu? S malými deťmi ma kto potom zamestna? A ked som tu spokojná a navyše zamestnavatel mi max.vychadza v ústrety? Stoji mi to za to? Matersku som mala aj tak veľmi peknú, síce o niečo nizsiu ako max., ale zaslúženú. To tu podla podvadzaju najma vyslovene také socky, ktoré v zivote tolko peňazí nevideli. Min.mzda, pripadne odrobene nula nula nic...ale dostane 1.600€.mesacne

@sheila121 asi tak...lenže diagnóza zápal kosti lenivosti neexistuje oficiálne.ale je tak rozšírená že až...