Polícia ma vyhodila z vlaku
Uz sa aj Vam stalo,ze Vas ako napriklad mna vyhodila policia z vlaku,koli tomu ,ze ste nemali covid pas alebo cerstvy antigenovy test?No mne sa to stalo v Nemecku.Musela som vystupit z vlaku vdaka policajtke ,ktora mi povedala ,ze musim vystupit v najblizsej zastavke.Napriek tomu ,ze som mala listok riadne zaplateny.Nezda sa Vam to krute voci nezaockovanym ludom?Mne ano.Aby som koli tomu hladala stan na testovanie a kupila si znova listok,tak to je fakt sila!
Je dobré vedieť.ze existujú krajiny.kde sa nariadenia aj kontrolujú a trvá sa na ich dodržiavaní.Mam v okolí dosť prípadov bezpriznakovych pozitivnych ľudí.takze tie testy a opatrenia majú zmysel.ci dá to už niekomu páči alebo nie.Autorka.na teba niekto na nete či inde nadáva.ak si poctivo urobíš svoju prácu ako tá policajtka? Asi nie...
Na celom tomto ma naviac "pobavilo",ze niekto zije v cudzej krajine a este hundre na jej system,ci pravidla.
Ved ta tam nikto nedrzi,vezmi saa vrat sa odkial si prisla....mozno tam je to lepsie...
To je fakt sila...
Predstav si,zeby toto zacali na Slovensku robit ti priselci-Wietnamci a pod.
By si na nich inak nadavala.
Ale to,ze ty robis negativnu reklamu Slovensku,je ok...
Rozum sa mi zastavuje..
@savoya sú dané nejaké pravidlá ktoré všetci v tom vlaku zvládli dodržať potom nastúpi jedna arogantná masám z sk a ma pocit ze práve ona je nedotknutelna lebo veď ma lístok ohana sa tým ze ona je zdravá ale nevie to nejakým spôsobom dokázať lebo jediný dôkaz v danej situácii by bol ten blbý antg test ale ten ona nemá dôvod si robiť lebo veď všetci sme blbvi iba ona je neprekonateľná..... Nie vôbec sa mi to nezdá kruté práve naopak myslím si ze aj na sk by sa mali dodržiavať určite pravidlá a nie ze v každom obchode je to inak v rámci jedného reťazca niekde kontrolujú inde nie ľudia majú z toho bordel a takto im je aj celá vláda iba na smiech... Áno aj mne to už ide hore krkom rovnako ako miliónom iných ludi na svete...
Ano ale ked uz buzeruju ludi vo vlaku,tak nech si aj DB urobi na staniciach a vo vlakoch,v tomto systeme poriadok!JMaju tam obrosky chaos!Zakupis si priamy listok na vlak z mesta A do mesta B aby si nemusla prestupovat.A aj tak este 3 krat prestupis vdaka porucham vo vlakoch!
Madam nie masam
Paci sa mi, ze si nenechas skákať po hlave...
Vysledkom tvojej zasadovosti bolo, ze si skoro zamrzla na zastavke 60km od domu
@savoya v prvom rade si v danej situácii urobila chybu ty ale nemáš ani toľko slušnosti si to priznať len sa ohanas tým ze máju bordel v systéme... Vedela si ze potrebuješ test?? Zrejmá vedela... Porušila si pravidlá?? Porušila.... Tak kľud a nabudúce si urob test....
Ked nechces dodrziavat nemecke zakony, tak tam nechod. Nebol to prijemny zazitok, ale policajt sa iba spraval podla nariadeni ... A Nemci su povestni svojou doslednostou.
Ano ale ich system v DB nie je dosledny!Nech si urobia stym poriadok.V kazdom pripade budem ziadat od DB odskodne .Plus vratenie penazi za listok naspat!Namiesto 5 hodin som cestovala vdaka meskaniam a porucham vo vlaku 8 hodin.
To že nedodržuješ pravidlá krajiny v ktorej sa nachádzaš, je fakt drzosť a chrapunstvo.
A ešte nadávaš na vlaky. Cestuješ vlakmi aj po Sk ?
To by si videla iné kino....!!!
"Rusko som mala,ale ked som zaspala vo vlaku trochu som si ho stiahla z nosa.Ja som nevedela,ze naozaj vyhadzuju v NE z vlaku.Ja som myslela ze to len v televizii tak nafukuju a klamu ludi."
Ked sa ti nepaci DB, kup si vlastne auto a jazdi nim. Keby sa toto malo diat na Sk, tak tu tych 50% neockovanych skolabuje, ze sa im siaha na ich "ustavne" prava. A Nemci sa nerozculuju, iba cudzinci z vychodnej Europe, ktorym sa nepaci, ze v Nemecku nie je rovnaky bordel ako u nich.

Páči sa mi, ako sa rozčuľuješ, že si bola potrestaná za niečo, čo si vedome porušila🤦 (a to som nevedela, že v DE sú ešte antigény zadarmo), plieskaš okolo seba rukami, argumentuješ ako vývar z bujónovej kocky a keď to nezaberie, proste nadávaš ako prvotriedny hulvát, všetci sú kkti a pixe, len ty si perlička.. ľutujem tú policajtku, slečnu od croisantov, čo sa s tebou museli hádať
@savoya že vlak mešká si človek nevyberie, prevádzková situácia niekedy je taká aká je. Meškal, len aspoň išiel. Čo by za to dali ľudia na Slovensku keď vlak je rovno odrieknutý...
Kúpou cestovného lístka cestujúci súhlasí s prepravnými podmienkami dopravnej spoločnosti. Treba naštudovať prepravný poriadok DB a potom sa ísť hádať
@savoya no zaziadaj o odskodne a ak nemas zdokladovany test, este ti poslu pokutu, bud rada, ze si ju teraz nedostala. 135e za to rusko a 2500e, ze si nemala test... vela stastie prajem.
@savoya a ty si si myslela, ze to len v telke nafukuju??
Hmmm...zaujimave
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/je-naozaj-potrebny-pcr-test-vo-vlakoch-2/
Ten bordel vo vlakovej preprave asi nemaju 1 den,ked mas taky prehlad?
Preco si sa na to nestazovala uz davno?
Preco si odskodneneziadala uz davno?
Pretoze na to pravo ozaj mas...
Ale ty vies presne,preco az teraz...
Pretoze ta prichytili a ty mas v hlave-
pomsta bude sladka...
Este raz:pouc sa z danej situacie!
A nevymyslaj.
Myslim to dobre😉
Nie je to prvy krat co meskaju vlaky a hlasia poruchy na vlak .staniciach v NE.Uz mam s tym bohate skusenosti
@savoya veru si pôsobila, že si znalá pravidiel:
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/je-naozaj-potrebny-pcr-test-vo-vlakoch-2/
Úplne bežná situácia, že vlaky meškajú. Preto treba ísť skôr a nespoliehať sa, že vlak pôjde načas alebo potom to auto a tu pominie problém s testom a respirátorom. A hlavne žiadna predavačka občerstvenia a vlakvedúca nebude obťažovať a budiť cestujúcich
Tak tomuto sa povie Drama Queen ! 😃
Všetko čo píšeš sú len výhovorky , keby si pravidla chcela dodržiavať zariadis sa tak , aby si mohla všetko vybaviť a vklude nastúpiť do vlaku. ty si to proste chcela risknúť lebo “veď možno nebude kontrola” 😃 a prekvapili ťa a ešte si sa aj hádala , verím tomu že kebyže sa snimi nehádaš ale slušne im vysvetlíš situáciu , možno by oko prižmurili. Ich to tiež už nebaví riešiť takéto somariny a buzerovat ľudí a hádať sa s tými ktorí nerešpektujú nariadenia.
A že ta “p**a jedna p******a” si dovolila zobudiť šípkovu ruženku z jej najsladšieho sna , aby si nasadila ruško na jej urodzenú papuľku , no tak toto je škandál ! Neviem čo si to vôbec dovolila veď rúška sa v interiéroch nosia IBA tretí rok, jasne že si to nemohla vedieť 😂😂😂
Nechce sa mi verit, ze moze byt niekto takto hlupy. Skor si myslim, ze chce rozputat burku v serbli a ocakava dlhu diskusiu, okorenenu vsetkym moznym. Taky uplne obycajny trolicek-pacholicek🙉
@savoya
Chapem tomu správne, že ty si niečo porušila, nedodrzala pravidla, dostala si postih a teraz sa rozčuluješ?
Prečo sa nerozčuluješ nad sebou?
Pokial nie si pripravena zit vo vyspelej zapadnej europe, vzdy je moznost vratit sa do svojej rodnej dediny a "vystrajat" na facebooku, ako ti vsetci skodia a chcu ta ovladnut...
Zivot je otazkou len rozhodnuti a bud vies niest dosledky za nieco, co si nedodrzala, alebo aspon takto sa verejne nezhadzuj
@stary_ujco
A su ludia, ktorych vysledkom "ich zasaditosti" je uplny koniec ich zivota.... aj to je cesta, volba, rozhodnutie a dosledky...
Aj tak je zaujimave, ze sa ludia trepu do Nemecka, Francuzska,... za lepsou kvalitou zivota a chcu tam zaviest svoj bordel, ktory domacim tu kvalitu zivota likviduje. Francuzi maju svoju skusenost s arabskymi pristahovalcami. Uz lutuju, ze otvorili dvere imigrantom z Alzira, Maroka,... vid arabske stvrte v Parizi, Marseilles,...s vysokou kriminalitou.

@savoya len ta vyhodili? Poblahozelaj si👏pockaj, aka budes vytocena, ked ti pride pokuta 2500e za to, ze si neockovana bez testu cestovala vlakom....inac vitaj v klube 2.triedy, kde nemozes nic robit, nikde ist a nemas narok ani na podporu, ocrku ci pnku...
@anjelicek26 u mna v okoli sa teda netestuje na kazdom rohu a mas zadarmo len 2 testy do tyzdna- ja si uz 3 tyzdne lamem ako urobit cestu sever-juh nemecka a spat tak, aby ma nevyhodili z vlaku kvoli neplatnemu testu a spat v hoteli nikde nemozem🙄 a to je ta najmensia perlicka...