Polícia ma vyhodila z vlaku
Uz sa aj Vam stalo,ze Vas ako napriklad mna vyhodila policia z vlaku,koli tomu ,ze ste nemali covid pas alebo cerstvy antigenovy test?No mne sa to stalo v Nemecku.Musela som vystupit z vlaku vdaka policajtke ,ktora mi povedala ,ze musim vystupit v najblizsej zastavke.Napriek tomu ,ze som mala listok riadne zaplateny.Nezda sa Vam to krute voci nezaockovanym ludom?Mne ano.Aby som koli tomu hladala stan na testovanie a kupila si znova listok,tak to je fakt sila!
@savoya pane boze, je situacia aka je a cim si myslis ze si vynimocna od druhych ludi ? Pravidla platia pre vsetkych rovnake, za to nemusis na nu nadavat ze je pi*a a neviem co, robila si svoju robotu. Ty pokial chodis do roboty tak tiez si vykonavas svoju pracu ci nie? Ked clovek nedodrziava nariadenia, tak bohuzial, takto to chodi. 💁♀️
Este mozes byt ty rada ze to neskoncilo inak.
A prosim ta dodrzuj nariadiadenia, lebo vdaka takymto tu ta pandemia bude sa stale rozsirovat.
@savoya Evidentne tu mas problem len Ty. A este si si ho aj sama vyrobila😝
Milá autorka! Je mi ľúto, že si mala problémy po tom, čo si nedodržiavala nastavené pravidla. Páči sa mi, že aspoň. Niekde sa vyslovene dodržiavajú. Myslím, že Tvoj príspevok očakával diskusiu v zmysle, že hnusní politici, debilne pravidla… no nevyšlo. Tak áno, obrat svoj hnev na vlak, ktorý meškal. Za ten COVID moze možno vlakveduci!
Riskla si to, vypomstilo sa ti to. Chyba bola na tvojej strane. Nadychni, vydychni. Mala si den blbec, priznaj si chybu a hod to za hlavu. Mohlo sa prihodit nieco horsie ako toto. Zajtra budes mat lepsi den. Len nenadavaj na pravidla, chrania aj teba. Ta pani, co predava croissanty, chranila svoje zdravie, ked ta upozornila na rusku. Ty z vlaku vystupis, ona tam je ale cely den a dycha ten vzduch. Moze sa nakazit, nakazi svoju rodinu, mozu mat zly priebeh.
Ale dostanem.Vzdy som ich dostala naspat.
@savoya ty musis byt v reale strasne zla zena... Taka zloba a negativizmus z teba ide.
No z celej situacie vychadzas ako najvacsia sedlana ty
A ešte nohou dupni...
Možno si peniaze dostala, lebo nastalo meškanie vlaku z dôvodu výluky a rekonštrukcie na železnici, ok, to sa dá uznať. Ale teraz si ty porušila pravidlá, ktoré sú nastavené v spoločnosti a ešte aj v tom vlaku, ktorý meškal. Kúpa lístka je súhlas s podmienkami prepravy. Keď je raz dané, že vo vlaku rúško, tak rúško. Ak s tým nesúhlasím, volím iný druh dopravy
Celkom som sa pobavila teraz rozmyslam, ci si jeden maly egoisticky rozmaznany fracek, ktory absolutne nechape, co znamenaju pravidla a mysli si, ze vsetko pojde podla neho alebo troll, co ma potrebu tu rozduchat diskusiu.
Pokiaľ maju Nemci. Podmienku platný test, tak áno mali právo ta z vlaku vyviesť. Ak si nemala sparbillett n'a konkrétny vlak tak si nový lístok kupovať nemusela. Žiaľ ani DB ani policajti si tie nariadenia nevymysleli
@savoya ako vieš ze si zdravá, keď nie si testovaná?! Máš dodržiavať nariadenia, keď potrebuješ robiť rozruch, tak rob medzi svojimi, napríklad priateľ ta mohol rovno vziať z domu a jemu si mohla zaplatiť benzín a ani rusko ani respirátor by si možno pri nom nemusela mat a keby si ho nedajbože nakazila, tak by ste ešte aj spolu boli 😄
Počula som ,že nemci sú v pravidlách proste zásadový. No toto s tou dopravou, tam už nejaký čas platí, takže to nie je žiadna novinka. Proste ja si myslím, že nariadenia by sa mali dodržiavať
@savoya Tvoj slovnik znamena, ako by si zila niekde na ulici ci v gete v De.
Ano,tie opatrenia mnohym ludom sa zdaju nezmyselne A neplnia ucel. Tasky nazor mam aj ja..ale nic menej.......kazdy o nich vie ,kto tam zije.a musi ich respektovat,inak pridu nasledky. Aj o tom kazdy vie....A je vela protestov v de proti opatreniam.. ale su tu ,platne zatial a za ich porusenie su iste sankcie..
A kto o tom rozhodol? No vlada a parlamet....Ta,ktoru si ludia zvolili..
A mas moznost v de ist na sud,ked sa ti nepaci nejake opatrenie s tym,ze odporuje zakonu ci je neodtatatocne odvodnene..Ci protizakone potlaca tvoje prava...
Napriklad v spol.krajine kdezijem , sud rozhodl ,ze 2G v prevadzkach obchodov je nazakonne.. Takze platilo len jeden den..Museli ho zrusit.Pretoze niekto to napadol na suder a ten mu dal za pravdu...
A k lekarovi nie je potrebny ziaden test..Ale do vlakov a autobusov treba 3 G.ale nie do taxi...
Takze pokial ale platia hoci aj pre niekoho nezmyselne opatrenia,musia sa dodrzovat. Inak pocitis nasledky...Ale aj v tomto pripade mozes vec postupit sudu... ak mas pocit,ze porusili tvoje prava.Sudy v de rozhoduju dost rychlo .....A v De to beru prisne a kontroluju....mala si test po lehote.to je pravny fakt...
Takze si nechcela plnit tie opatrenia,tak nasledky si znasala..musela si opustit dopr.prostriedok..
Takze tie vulgarizmy na casnicku a inych pracovnikov si odpust. jednak to nie je kultivovane a jednak oni len plnia nariadenia,ktore dostali z vyysej moci...
Pochopila si?
Tak čo je najväčší problém? Že meškajú vlaky alebo že ťa vyhodili?😂 Ani ja nie som očkovaná, ale kurňa si naštudujem podmienky, že čo mi treba a netreba, keď niekde idem.
Nezdá sa mi to kruté. Dúfam, ze aj u nás sa to bude takto striktne dodržiavať.
@savoya normálna vec jednoducho si si mala spraviť test neurobila si si tvoj problem

Ockovana nie si, rusko si nedas vo vlaku a este sa rozculujes, co si ti kreteni na teba dovoluju. Ved mozu byt radi, ze si ich krajinu poctila svojou pritomnostou. Mohli ti dat nayvse aj pokutu, to by este len potom zabolelo.