Potrebujem certifikát pri preberaní si zásielky od kuriéra?
Môžem si po 27. januári prebrať od kuriéra zásielku keď nebudem mať testovací certifikát? Pracujem z domu takže mi je zbytočné ísť čakať niekde do radu na test
A pre doplnenie - aj od poštárky môžem prebrať zásielku? Preistotu si to chcem overiť lebo kuriér sa nikde nespomína 😁
Chodí mi teraz pomerne dosť balíkov ale v živote toto nikto neriešil od kedy korona je... Akurát som vždy v správe o doručení mala oznam že mám mať prekryté dýchacie cesty pri preberaní od kuriéra. Poštárka to isté. Ale ja vždy uprednostňujem platbu vopred, nie dobierku takže.mi podá v bráne krabicu a dovi
@zuzanockamt odo mňa tiež zatiaľ nikde certifikát nepýtali ani som nikde v meste nevidela aby niekoho iného kontrolovali ale nikdy nevieme 😁
@evamarek77 keď ja som dnes ráno bola až tak lenivá že sa mi nechcelo vstať z postele a ísť hľadať kartu (bola možnosť platby kartou alebo dobierka) tak som to dala poslať na dobierku 🤦
To je snáď sen, prepáč. Ja tomu stale môžem uveriť, že zdravý človek si nechá vysparat nos. Samozrejme chápem, že veľa ľudí tam ide so sebazaprením, lebo musia kvôli práci, vyšetreniu u lekára a pod...nuž je doba testovacia a pomaly začína doba vakcinacna.
za cely ten cas chceli po mne ten carovny paoierik raz , v nakupnom centre ...inak im to bolo ostatnym srdecne jedno

Kuriérovi je to srdečne jedno, potrebuje odovzdať zásielku