icon

Pozvanie cudzinca na Slovensko

jankanakoniku
16. feb 2013

ahoj, potrebovala by som poradit ako mam napisat pozyvaci list pre priatela ked ho chcem pozvat na sk. uz som bola na cudzineckej policii a co vsetko potrebujem uz viem, len mam trochu problem ze ako sformulovat pozyvaci list, kde ma vraj stat ako sme sa spoznali,ako dlho sa pozname,preco sem ma prist atd... priatel je z egypta,tak by som chcela napisat poriadne presvedcivo ten list aby mi ho sem pustili. za rady vopred dakujem.

ali08
23. okt 2015

@aber no asi to nebolo v otcovej krajine lebo tam by si to nedovolili majú svoje zásady ale tak nikdy nevieš.

aber
23. okt 2015

@eva8 keby si bola kus nádoby, tak by si nikam nechodila a bola by len doma,, takže chcela si uraziť, ale vidíš tú zmenu? Smejeme sa na tvojich príspevkoch 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

aber
23. okt 2015

@ali08 preto teraz nie som si istá, lebo syna určite zoberie ale dcéru si nemyslím....

ali08
23. okt 2015

@aber nie medzi chlapov nie.ak je to rodinné tak ok ako aj keď je babské posedenie chlapi sú preč.

aber
23. okt 2015

@ali08 ta eva aspoň vie, že nevie o ich nature nič, hrá sa na niečo čo nie je 👌👌👌👌

eva8
23. okt 2015

@ali08 i tak napisem. nemyslim si, ze by som sa vdaka tomu citila krasna....

eva8
23. okt 2015

@aber prazdne stvorceky posielas len ty

aber
23. okt 2015

Ja nemôžem zato že ti vadia stvorceky 😀 😀 😀

ali08
23. okt 2015

@eva8 a prečo nie teba nepotesia lichotky vies možno otcovi hovorili akú má krásnu dcéru netreba hneď myslieť nato ako by ju to.....

amanda0405
23. okt 2015
Používateľ amanda0405 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od amanda0405.

@aber
@ali08
....evka8 bola dlhé roky manželkou alžírčana....nepoznam miernejšieho a dobrosrdečnejšieho človeka ako je ona....ako zbytočne sa tu dievčatá ponižujete a strápňujete....zdá sa,že nemáte v piatok večer iné na práci ako sedieť na stránkach MK....to vam nevedia tí vaši dokonali moslimovia spraviť lepší program?... pekný večer...

eva8
23. okt 2015

@ali08
citit sa ako vystavny kus nema nic spolocne s pocitom krasy. Aspon pre mna. A absolutne ma nenapadlo, ze by ma mali hned tpo... zmyslanie zavisi od prostredia, v kt. clovek vyrasta.

K tomu ostatnemu.
Nikdy si nestretla znamych len tak nahodou na ulici? Ale aspon ste mpoukazali na diskriminaciu zien v ich kulture. A dalej slovne spojenie 'vziat von' co som pes na voditku? Hadam ist spolu von

amanda0405
23. okt 2015
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od amanda0405.

@eva8
ahoj...myslela som že sirinkam a erjonam odzvonilo, ale ako vidím a čítam je to čoraz horšie a horšie... 🙂

eva8
23. okt 2015

@amanda0405 tak toto povazujem za obrovsky kompliment. Dakujem

petra7777
23. okt 2015

Tie dve sliepky stále neprestali kotkodákať?

eva8
23. okt 2015

@amanda0405 chcela som ostat v anonymite. Ale nevadi.

aber
23. okt 2015

@petra7777 myslíš seba a evu? Tak nie ale nevadí 😝

eva8
23. okt 2015

@amanda0405 ahoj, ja im naozaj prajem vsetko dobre), ale som zhrozena nad tym 'elanom' ako niektore vystupuju, mas pravdu, stupnuje sa to

aber
23. okt 2015

@amanda0405 bola???? Jaj tak preto, už chápem prečo je taká 😀

aber
23. okt 2015

@amanda 0405 ja si pamätám ako som začala trpezlivo som vysvetľovala a potom ma to prestalo baviť, začala som písať ich štýlom a zrazu sú Chuderky ktoré máme ľutovať? Normálne sme diskutovali a prišli sem a začali sa posmievat urazat našich mužov, priat do budúcna zle. Že sú haved a zberba... Tak rozpráva dobrosrdecna žena? Nie, ale nešťastná, životom kopana, lebo to presne nám priali.

amanda0405
23. okt 2015

@aber ....aká taká?....že vie pomenovať veci pravými menami?...netreba hneď odcudzovať človeka, ktorý má iný názor ....má svoje skúsenosti so životom s moslimom....mimochodom ja som rovnako mala za partnera moslima a nikdy viac by som podobnú chybu nezopakovala...

aber
23. okt 2015

@amanda0405 to je váš život, ale strpcovat kôli vašej zlej skúsenosti iné a urazat, je ubohe

aber
23. okt 2015

@amanda0405 taká že je životom bita, trpim ja budete aj vy a nedoprajem, je ako skolkarka 😀

petra7777
23. okt 2015

@aber Ty kde máš toho svojho falusa, že od rána do noci, každý deň tliachaš na MK stupidity?

amanda0405
23. okt 2015

@aber ....nečítala som celú diskusiu, pretože nemám na to čas, nepotrebujem niekoho presviedčať o svojej kráse a šťastí.... 😀 ale evka určite nie je ten typ, ktorý by sa posmieval a zosmiešňoval, nevyjadruje sa ako si tu opisovala....takže úplne zbytočne tu na ňu útočíš....

aber
23. okt 2015

@amanda0405 aj ja mám skúsenosti s moslimom a sú opačné ako u nej, nie všetky manželstva skončia zle, výnimky existujú, to, že sa popalila nie je naša vina

aber
23. okt 2015

@petra7777 to by si chcela petka vedieť čo? 😀

amanda0405
23. okt 2015

@aber ....práve sa ti snažím vysvetliť, že tak to nie je....ide skôr o zdvihnutý varovný prst, pretože určite je viac žienok, ktoré sa vo vzťahu s moslimom popálili, ako tých, ktoré sú s nimi šťastné...a keď to nechceš vidieť a počuť, tak nereaguj a je to vybavené...

aber
23. okt 2015

@amanda0405 to je v poriadku, nech napíše, ale keď sa nám zadarilo a sme šťastní ,aby si aj ty vedela ,preskakali sme všeličo kúpili si byt a čakáme dieťa, a niektoré to nevedia prekusnut ako naša petka, je stará mama a o deťoch sa vyjadruje ako 5 cenová, to je v poriadku?

eva8
23. okt 2015

@aber
som zivotom bita, pretoze som mala za partnera moslima? To mas teda dobru mienku o moslimoch...

petra7777
23. okt 2015

@aber O akých deťoch? Nikde som žiadne deti nespomínala, tak neklam ustavične ☹ Koľko stupidít si si tu navymýšľala, to snáď ani nie je možné....Ešte raz sa zraziť s takou vypatlanou sliepkou, ako si ty, tak sa radšej odstrelím.....