Pozvanie cudzinca na Slovensko
ahoj, potrebovala by som poradit ako mam napisat pozyvaci list pre priatela ked ho chcem pozvat na sk. uz som bola na cudzineckej policii a co vsetko potrebujem uz viem, len mam trochu problem ze ako sformulovat pozyvaci list, kde ma vraj stat ako sme sa spoznali,ako dlho sa pozname,preco sem ma prist atd... priatel je z egypta,tak by som chcela napisat poriadne presvedcivo ten list aby mi ho sem pustili. za rady vopred dakujem.
Ja nemôžem zato že ti vadia stvorceky 😀 😀 😀
@aber
@ali08
....evka8 bola dlhé roky manželkou alžírčana....nepoznam miernejšieho a dobrosrdečnejšieho človeka ako je ona....ako zbytočne sa tu dievčatá ponižujete a strápňujete....zdá sa,že nemáte v piatok večer iné na práci ako sedieť na stránkach MK....to vam nevedia tí vaši dokonali moslimovia spraviť lepší program?... pekný večer...
@ali08
citit sa ako vystavny kus nema nic spolocne s pocitom krasy. Aspon pre mna. A absolutne ma nenapadlo, ze by ma mali hned tpo... zmyslanie zavisi od prostredia, v kt. clovek vyrasta.
K tomu ostatnemu.
Nikdy si nestretla znamych len tak nahodou na ulici? Ale aspon ste mpoukazali na diskriminaciu zien v ich kulture. A dalej slovne spojenie 'vziat von' co som pes na voditku? Hadam ist spolu von
@eva8
ahoj...myslela som že sirinkam a erjonam odzvonilo, ale ako vidím a čítam je to čoraz horšie a horšie... 🙂
@amanda0405 tak toto povazujem za obrovsky kompliment. Dakujem
Tie dve sliepky stále neprestali kotkodákať?
@amanda0405 chcela som ostat v anonymite. Ale nevadi.
@amanda0405 ahoj, ja im naozaj prajem vsetko dobre), ale som zhrozena nad tym 'elanom' ako niektore vystupuju, mas pravdu, stupnuje sa to
@amanda0405 bola???? Jaj tak preto, už chápem prečo je taká 😀
@amanda 0405 ja si pamätám ako som začala trpezlivo som vysvetľovala a potom ma to prestalo baviť, začala som písať ich štýlom a zrazu sú Chuderky ktoré máme ľutovať? Normálne sme diskutovali a prišli sem a začali sa posmievat urazat našich mužov, priat do budúcna zle. Že sú haved a zberba... Tak rozpráva dobrosrdecna žena? Nie, ale nešťastná, životom kopana, lebo to presne nám priali.
@aber ....aká taká?....že vie pomenovať veci pravými menami?...netreba hneď odcudzovať človeka, ktorý má iný názor ....má svoje skúsenosti so životom s moslimom....mimochodom ja som rovnako mala za partnera moslima a nikdy viac by som podobnú chybu nezopakovala...
@amanda0405 to je váš život, ale strpcovat kôli vašej zlej skúsenosti iné a urazat, je ubohe
@amanda0405 taká že je životom bita, trpim ja budete aj vy a nedoprajem, je ako skolkarka 😀
@aber ....nečítala som celú diskusiu, pretože nemám na to čas, nepotrebujem niekoho presviedčať o svojej kráse a šťastí.... 😀 ale evka určite nie je ten typ, ktorý by sa posmieval a zosmiešňoval, nevyjadruje sa ako si tu opisovala....takže úplne zbytočne tu na ňu útočíš....
@amanda0405 aj ja mám skúsenosti s moslimom a sú opačné ako u nej, nie všetky manželstva skončia zle, výnimky existujú, to, že sa popalila nie je naša vina
@aber ....práve sa ti snažím vysvetliť, že tak to nie je....ide skôr o zdvihnutý varovný prst, pretože určite je viac žienok, ktoré sa vo vzťahu s moslimom popálili, ako tých, ktoré sú s nimi šťastné...a keď to nechceš vidieť a počuť, tak nereaguj a je to vybavené...
@amanda0405 to je v poriadku, nech napíše, ale keď sa nám zadarilo a sme šťastní ,aby si aj ty vedela ,preskakali sme všeličo kúpili si byt a čakáme dieťa, a niektoré to nevedia prekusnut ako naša petka, je stará mama a o deťoch sa vyjadruje ako 5 cenová, to je v poriadku?

@aber no asi to nebolo v otcovej krajine lebo tam by si to nedovolili majú svoje zásady ale tak nikdy nevieš.