icon

Pozvanie cudzinca na Slovensko

jankanakoniku
16. feb 2013

ahoj, potrebovala by som poradit ako mam napisat pozyvaci list pre priatela ked ho chcem pozvat na sk. uz som bola na cudzineckej policii a co vsetko potrebujem uz viem, len mam trochu problem ze ako sformulovat pozyvaci list, kde ma vraj stat ako sme sa spoznali,ako dlho sa pozname,preco sem ma prist atd... priatel je z egypta,tak by som chcela napisat poriadne presvedcivo ten list aby mi ho sem pustili. za rady vopred dakujem.

ajus41
15. okt 2015

@hameeda Dakjujem Ti velmi pekne este raz tvoj mazel je tiez z Alzirska ak sa smiem spytat? som velmi rada ze si mi takto pomohla. Dakujem vazim si to. Ada

fidka79
Odpoveď bola odstránená
fidka79
Odpoveď bola odstránená
vevesh
15. okt 2015

@fidka79 skor som narazala na to, ako sa za 11 rokov rychlo zabuda, cim si clovek musel prejst, ked chcel co i len do Uk ... 😎

fidka79
Odpoveď bola odstránená
juya
15. okt 2015

@ajus41 Co znamena skoro manzel?

geox
15. okt 2015

Vidim ze niesom jedina co riesi tento problem a tiez sme tu viacere co chceme pozvat prave muža z Alžírska. Dufam ze to nieje ten istý 🙂 Tiez by som sa chcela spytat aky je postup a ci sa stym k niecomu zavezujem.

vika35
15. okt 2015

baby ako nic v zlom ale vy ste ich realne niekedy stretli? ci ako popiseme na FB a bum svadba. ako ja vam prajem nech to vyjde ale.....

ajus41
15. okt 2015

vika35 moja zlata ano stretli dokonca som sa teraz vratila z alzriska od mojho manzela ano a cakam na dalsie visa aby som sa tam mohla vratit a doriesti nase sukromne zalezitosti

Neviem ci je tu niketo kto bol tak NAIVNY aby si len tak niekoho bral bez toho aby poznal, no neviem taketo primitivne zmyslanie bohuzial este niektori ludia maju.

Ada

ajus41
15. okt 2015

@geox ahoj ten tvoj je z juhu ? daj email popiseme viac ja to teraz vybavujem

ajus41
15. okt 2015

@juya Moja Tebe ja nic niesom povinna vysvetlovat. Asi tak.

ajus41
15. okt 2015

@tuttus1989 Ahoj ako zhruba ma ten list asi tak vyzerat mozes mi len tak naznacit ak sa da? Dakujem

petra7777
15. okt 2015

@jankanakoniku Nie len ty, ale aj ostatné, ktoré si privlečú domov moslima....budete ešte nariekať ☹ A potom na MK žiadať o rady a vyplakávať, že vám nejaký čierny zmrd ukradol deti :(

ajus41
15. okt 2015

@petra7777 aha aby si aj ty nenariekala s nejakym Slovenskym Laznikom

petra7777
15. okt 2015

@ajus41 Po 30 rokoch asi ťažko....vyššie si napísala, že "tvoj manžel"....Tak načo sú mu nejaké overenia a povolenia? Alebo je to len tvoje zbožné prianie?

petra7777
15. okt 2015

@juya Na prvej strane napísala manžel....tak to dopadne, ak niekto klame 😀

fidka79
Odpoveď bola odstránená
fidka79
Odpoveď bola odstránená
fidka79
Odpoveď bola odstránená
fidka79
Odpoveď bola odstránená
sandra551
15. okt 2015

@fidka79 A na to treba ísť na súd keď chceš ísť žiť do Emirátov? 😀 😅 To si pozriem

fidka79
Odpoveď bola odstránená
zuzana76
15. okt 2015

@fidka79 aj ja kukam, ze co to, aka naivita

petra7777
15. okt 2015

@fidka79 Učebnicový príklad toho, aká je ľudská hlúposť nekonečná 🙂 Veď ona sa spamätá....keď bude bitá denno denne...miesto raňajok ☹

limoncino
15. okt 2015

@petra7777 ona tam odíde sama a o dcéru nebude javiť záujem, ak je to tá z malá časti, čo som videla 🙂

petra7777
15. okt 2015

@limoncino Videla som to už dávno, nepamätám sa...ale asi áno...

geox
15. okt 2015

@ajus41 ahoj. Tak to ja neviem ci z juhu. Popisme radsej na fb.

maria200981
15. okt 2015

ziadost na overenie pozvania najdes na tejto stranke...
http://www.minv.sk/?pozvanie-cudzinca
- pozyvaci list nieje az tak dolezity klasicky aj rucne napises...
- mozu ti prist domov na kontrolu a musis mat znacnu hotovost na ucte...
netreba overenie notarom...
- zaplatis 33 kolok
ak sa to ovsem nezmenilo ..

juya
15. okt 2015

@ajus41 Bola by som ti poradila. Definicia vztahu hra dolezitu ulohu..Tvoja vec.

geox
16. okt 2015

@fidka79 A môže sa spytat ako to dopadlo po svadbe?