Pozvanie cudzinca na Slovensko
ahoj, potrebovala by som poradit ako mam napisat pozyvaci list pre priatela ked ho chcem pozvat na sk. uz som bola na cudzineckej policii a co vsetko potrebujem uz viem, len mam trochu problem ze ako sformulovat pozyvaci list, kde ma vraj stat ako sme sa spoznali,ako dlho sa pozname,preco sem ma prist atd... priatel je z egypta,tak by som chcela napisat poriadne presvedcivo ten list aby mi ho sem pustili. za rady vopred dakujem.
Vidim ze niesom jedina co riesi tento problem a tiez sme tu viacere co chceme pozvat prave muža z Alžírska. Dufam ze to nieje ten istý 🙂 Tiez by som sa chcela spytat aky je postup a ci sa stym k niecomu zavezujem.
baby ako nic v zlom ale vy ste ich realne niekedy stretli? ci ako popiseme na FB a bum svadba. ako ja vam prajem nech to vyjde ale.....
vika35 moja zlata ano stretli dokonca som sa teraz vratila z alzriska od mojho manzela ano a cakam na dalsie visa aby som sa tam mohla vratit a doriesti nase sukromne zalezitosti
Neviem ci je tu niketo kto bol tak NAIVNY aby si len tak niekoho bral bez toho aby poznal, no neviem taketo primitivne zmyslanie bohuzial este niektori ludia maju.
Ada
@tuttus1989 Ahoj ako zhruba ma ten list asi tak vyzerat mozes mi len tak naznacit ak sa da? Dakujem
@jankanakoniku Nie len ty, ale aj ostatné, ktoré si privlečú domov moslima....budete ešte nariekať ☹ A potom na MK žiadať o rady a vyplakávať, že vám nejaký čierny zmrd ukradol deti :(
ziadost na overenie pozvania najdes na tejto stranke...
http://www.minv.sk/?pozvanie-cudzinca
- pozyvaci list nieje az tak dolezity klasicky aj rucne napises...
- mozu ti prist domov na kontrolu a musis mat znacnu hotovost na ucte...
netreba overenie notarom...
- zaplatis 33 kolok
ak sa to ovsem nezmenilo ..

@hameeda Dakjujem Ti velmi pekne este raz tvoj mazel je tiez z Alzirska ak sa smiem spytat? som velmi rada ze si mi takto pomohla. Dakujem vazim si to. Ada