Pozvanie cudzinca na Slovensko
ahoj, potrebovala by som poradit ako mam napisat pozyvaci list pre priatela ked ho chcem pozvat na sk. uz som bola na cudzineckej policii a co vsetko potrebujem uz viem, len mam trochu problem ze ako sformulovat pozyvaci list, kde ma vraj stat ako sme sa spoznali,ako dlho sa pozname,preco sem ma prist atd... priatel je z egypta,tak by som chcela napisat poriadne presvedcivo ten list aby mi ho sem pustili. za rady vopred dakujem.
Juj tak čierny bulo dosť silné slová.len aby niekoho biely suhaj nemal dakedy amok.darmo sa nehovorí že Slováci sú rasisti a to medzi prvými a je to pravda čítam
Vdaka allahovi....tak na to uz naozaj no comment
@ali08 ale prosim ta...kludne si vy dve manzelky moslimov mastite navzajom bruska, mne to je tak jedno...
nie nikto tu nie je rasista, uz som to vysvetlovala - len nam vadia agresivni moslimovia.....a bojime sa o svoju bezpecnost.....
uz ste trapne s tym rasizmom, fakt nemate ini argument? napriklad uviest priklad, co dobre predviedli?
@mircalla a o bezpečnost sa bojím aj ja hl.ak sa jedná o mojho mm a moje deti lebo nikdy nevieš na akého slov.dementa natrafis.A rasizmus som myslela všeobecná na všetkých nielen moslimov.Petra pisala čierny bulo tak akože prepac ale nikto nebude nazývať niekoho čiernym bulo keď ho ani nevidel ani nepozná.Ani moje deti za to nemôžu že sú mix ale je smutné ako podaktory ich vedia nazvať.
Tiež nepoviem niekomu že je biely bulo
Asi si hadzu do jedneho vcera pretoze nic dobre od nich zatial neprislo. Ono uz len na obycajnej dovolenke je clovek vystaveny az chorobnemu obtazovaniu
Na utečencov mam svoj názor aj dobry aj zlý lebo ich správanim trpia potom všetci ano môžu si zato sami čo robia ale je tam vždy ťa otázka prečo to robia ale to sa mi obyčajný ľudia nedozvieme. Ale táto diskusia nieje o utečencoch tak prečo ich sem trepať. Bola daná Otázka a čaká sa na odpoveď a nie rozpitvavat problém utečenci a tympadom hadzat potom všetkých do jedneho vreca
@mircalla nemyslela som teba.
Pisala som niečo aj tebe a potom aj všeobecne . Ideš na dovolenku do takých krajín kde si môžeš byť vedomá že ťa tam budú obťažovať ale je to aj v eu proste turistky sú in.A to ze tam sú atentáty no bohužiaľ si na nesprávnom mieste. A v nesprávnu chvíľu.
@petra7777 tato tema je uplne ze nekonecna a aj nezmyselna ...lebo my to nikdy nevyriesime....zbytocne sa budeme chytat za slovicka a presviedcat toho druheho kto ma pravdu a kto nie, kto je vo vztahu stastnejsi a lepsi...... jediny problem je ze @aber to vzala osobne kedze zije na slovensku a jej manzel je arab - moslim...
kazdeho by zabolelo ak by zovseobecnoval v zlom niekoho blizkeho,,,,, ked som @petra7777 tukla na tvoj profil hned mi do oci vpadol tvoj prispevok : citujem :
"Nechcela som to sem dať, ALE ak ž čítam tie stupidity, že dedko nejakej mamine chcel zabiť dieťa, lebo odkväcol na kočiar, tak nech :( :( .Moja vnučka tu dnes bola niekoľko hodín.....nedala som ju z rúk.....tak veľmi ju milujem......pusinkujem....dala by som čokoľvek, len aby bola šťastná..... tak poprosím mamičky, aby nehádzali všetkých starých ľudí do jedného vreca (viď skupina..."
tym padom si myslim ze aj teba taketo veci mrzia ak citis krivdu a reagovala by si rovnako ak by si bola na jej mieste a citila by si ze to tvojho manzela uraza pretoze nieje zly....
to je cele....netreba viac rozpytvavat....ani islamizaciu a ani migraciu tu na MK nevyriesime...akurat sa urazate zbytocne
@maria200981 presne, ďakujem, táto téma bola o úplne niečom inom, len sa tieto osoby začali do nás navazat, že tu budeme vyplakavat. Zbytocne sme vysvetľovali, že téma je úplne o inom, stále urazali... Asi tak, každý má svoj život, ktorý si si vybral a len preto že sa vymyká štandardom, tak uráža a ponizuje. Áno zobrala som to na seba, nemôžu pochopiť, že sú aj šťastné manželstva, nielen tie zlé.mam skvelého muža, celá rodina ho má rádo. Je úžasný a je tu vždy pre mňa .tak isto ako by ma môj obranoval, tak ho obranujem aj ja. Ja myslela som si, že si tu pokecame, ale, že až takto to skončí,ma ani nenapadlo.
@aber vždy to takto dopadne každá diskusia na tému moslim.A presne tak boh je len jeden ale v každom jazyku inak povedany ale to tu nikomu Nevysvetlis ja som sa snazila predtým ale márne..a na tú Petru videla som jej profil a nato ze ma pekných synov a atd používa dosť tvrdé a bolestivé slová.na fotke vyzerá rozumne ale asi zdanie klame.Nic v zlom iba môj názor na to co som videla a čítala.
@aber lebo alah pouzivaju moslimovia. Ak je to len v jazyku, hovoris arabsky? lebo salamalejkum si prelozila
@ali08 sam moslim (studoval nabozenstva - teda vraj) mi hovoril, ze alah a boh nie je to iste. Ja som mu oponovala, ze nie, ze boh je jediny, len rozne nabozenstva sa formovali, ale zistila som, ze mal pravdu
baby, celkom dobre ste sa drzali, urazky prisli az podvecer a nie okolo 13.40H ako som predpokladala. Ale tak v podstate tema ako taka rozobrata bola, to zas hej. Vsetky ste sa zhodli na tom, ze nepisat pozyvaci list.
@eva8 Allah po arabsky, khoda po iransky,Boh po slovensky,God po anglicky čiže sú to všetko preklady v danom jazyku.Pre mna je Boh jediný a je mi jedno ci je v Kresťanstve alebo v moslimstve atď
Nabozenstvo a debata o nom je na veľmi dlhú dobu a vyvoláva veľa hádok.
@trdelnik234 pozivaci list treba a je sranda ako ľahko sa dá prejsť z listu k urážkam.
@jankanakoniku Tak ako to nakoniec dopadlo? Prisiel, neprisiel?
Lebo ja som si az teraz vsimla ten datum tvojho prispevku. Daj vediet.

@aber ano ono je najlepsie to otocit na zavist a ziarlivost...peta ma inak 2 super synov a krasne vnuca
inak urcite ti vsetky zavidime zivot s moslimom...uhadla si...stojime v rade...vzdy som len po tomto tuzila