Prechádzka počas zákazu vychádzania
Ahojte chcem spytat ako to je teraz to ani na prechadzku ist nemozeme ???? Cele zle ☹
To je také slovenské, vymýšľať, ako obchádzať nariadenia. Mám rodinu v španielsku. Boli celú týždne v úplnom lockdowme. Do obchodu na konci ulice, aj to nie každý deň. A potom už len na balkón. Ale my sa tu budeme bit do pŕs, že nik mi nezakáže ... Ozaj potrebujeme armádu v uliciach, aby nám to kolektívne doplo???
@mamickadusicka cize aj informacia o ponukani penazi pozostalym a vyplacanie penazi nemocniciam od poistovni ma oficialny zdroj?
@ivkazba prosim vas kde bol ten prispevok? Dakujem
Ja sa chodim tiez prechadzat, s malou po lekaroch, do obchodu, muz chodi do prace do vw kde sa stretava so strasne vela ludmi, v mhd chodim natlacena kopa krat s kocikom a nehovorim o muzovi ktory chodi do prace v preplnenom autobuse kde si sedia skoro na kolenach 😥 cize je to take zvlastne vsetko, pandemia je ako aj nakazeni aj u nas boli, zase nezlahcujem ale zit musime, a mala ten vzduch potrebuje a vidiet okolo 😪 k lekarom chodime castejsie ako na huslicky a aj cakacky na test kde stojim aj 4 hod kym ma otestuju v rade 😥😢 cize chytit to mozem kdekolvek 😥
@mamickadusicka tak taketo informacie ti vyrobim na tisice, to su naozaj doveryhodne zdroje typu "jpp"
a dakujem, konspiracnym hoaxom a vymyslenym bludom naozaj neverim 🙂
@deti95060810 práveže to je vi výnimke, že môžeš ísť na chalupu do iného okresu so svojou úzkou rodinou keď tam budete sami. Keď sa bubliny nebudú miešať, aj podmienky stretnutia dvoch rodín. Akurát mi nie je jasné, kto by toto asi tak skontroloval 🤔
@mapa jasne, nie je to len na Slovensku, vsade su hlupaci, ale bohuzial z toho, co vidim, je tu najhorsie. Mam sestru v UK, ktora uz bola pred koronou v stadiu, ze si tu hladala pracu a chcela sa vratit domov. Pred par dnami sme si o tom akurat pisali, zmenila nazor, potom co vidi ako sa spravaju ludia tam a tu, ako sa vyjadruju voci opatreniam a podobne povedala, ze si opat uvedomila, preco vlastne odtialto odisla a navrat si len kvoli tomu rozmyslela. Ja sama som zila v niekolkych roznych krajinach a mam znamych, s ktorymi som v kontakte ohladom tejto situacie z naozaj viacerych kutov sveta. A ano, vsade sa ludia stazuju, su nestastni, nahnevani, vsade sa najdu konspiratori s vselijake existencie, ale v takejto miere, ze ludia nedokazu napriklad respektovat zakaz predaja tovaru v supermarketoch na mesiac a vytahuju veci z opaskovanych regalov a este su na to hrdi ako vybabrali so systemom a podobne ulety, to sa mi zo ziadnej inej krajiny zatial nedonieslo.
@mamickadusicka takže tvoje overené zdroje, tvoria screen-y z FB? To nemôžeš myslieť vážne? 🙏😂🤣
@gazah aj ja mam aha..teraz ktoremu budeme verit?
@gazah no zaujímalo ma ci nejaké reálne dáta sú. .. nie niečo čo napísal nejaký písalko ktorému niečo nesedí 😉 počet mrtvych v USA porovnávajú k vojne napríklad. Plus tieto cisielka sú z mesiacov keď u nás sa nedialo nič... Všakže? Netreba veriť každej somarinke co Facebook ukáže.
@ndrag Zem a vek🤣🤣
@lizzygrant to aj cakam, alebo sem da print screen nejakeho pofiderneho komentu ako tu jedna dama vyssie 😂. Potom, ze my sme ovce 😀
Preboha to naozaj, reálne, fakt niekto ako zdroj uvedie komenty anonymov z FB? To nie je žart? Ja by som sa na tom aj zabávala keby to nebolo tak šialene hrozne, že takí ľudia existujú a naozaj šíria bludy čo si prečítali niekde pod nejakým statusom... Naozaj žijeme v 21storoci??
@jana_eyre_2 no ved to je cely problem nasej spolocnosti, ze su ludia co siria bludy... bohuzial poznam takych od ZS vzdelanych az po VS.. nieco im nejde,Matovic moze za covid, nikde inde na svete nie je :D ockovanie zle, testovanie zle, karantena, lockdown... vsetko zle. Ochorie? Zase zle... lebo on zomiera a nikto sa o neho nestara... proste bludy bludy.. hocijake "overene" informacie od "lekarov" (bratovho kamarata sesternicin znamy povedal vraj.... ). Tito ludia predtym verili kadejakym inym bludom, zeny posielali peniaze Africanom, davaju si prekladas s iskrou v ociach emaily od "princov" s vidinou "penazi". Su ludia co nedokazu pracovat s informaciami, nechapu, ze ked si precitaju nieco na internete, tak vobec to nemusi byt pravda. Ved aj tu si niekto precita zaruceny typ, diagnozu od diskutujucich a berie to ako svate pismo ;)
@simca06022011 aj ja takých poznám, hoci sú to reálni ľudia môj mozog odmieta pochopiť že fakt naozaj tak niekto môže tak uvažovať.. je to namna príliš abstraktné.. a smutné..

@90909
@mapa aha, takze antigenovy test je 100%, kto ho ma môže chodiť aj mimo okresu a zúčastňovať sa organizovaných športových podujatí, tak teraz to už chápem.
Dôležité je nielen fyzické zdravie, ale aj mentálne - k tomu potrebujeme sociálny kontakt, lebo človek je spoločenský tvor a vypadnúť mimo väzenia.
Pre niekoho je dôležité nakúpiť si, ja potrebujem ísť do prírody (našťastie nie je zakazane) a medzi ľudí (našťastie pracujem). Niekomu stačí plne brucho, v jednej ruke ovládač od TV a v druhej telefón....
chceš povedať, že až teraz začali na Slovensku umierať mladi ľudia? Šťastná to krajina a teda asi jediná na celom svete.