icon

Predbežné výpočty dôchodku: Ste spokojní alebo sklamaní?

11. máj 2026

Ahojte, dobrý deň, dostali ste už niektoré predbežný výpočet dôchodku. Boli ste spokojné či skôr sklamané? Viem, že sú to orientačné sumy, ale zaujíma ma ako ste to vnímali. Ďakujem

Strana
z4
anonym_9b7ca0
11. máj 2026

velmi zle, chyba mi asi 10 rokov a SP sa vobec neozyva
moja prognoza 190 eur mesacne????? lebo mi dali malo rokov a netusim co vlastne

anonym_c0b353
11. máj 2026
@anonym_9b7ca0

@anonym_9b7ca0 treba si aktivovať osobný účet poistenca a presne uvidíš svojich zamestnávateľov aj stav rokov

anonym_c8b2d2
11. máj 2026

Spokojná? Ani srnka netuší čo bude za 22 rokov keď pôjdem ja do dôchodku
Ako sa bude vyvyjit cela ekonomika, aká bude inflácia a kedy reálne pôjdem do dôchodku
Len naivný pako môže byt spokojný

anonym_9b7ca0
11. máj 2026
@anonym_c0b353

@anonym_9b7ca0 treba si aktivovať osobný účet poistenca a presne uvidíš svojich zamestnávateľov aj stav rokov

@anonym_c0b353 snazim sa registrovat no nejak to nefunguje

zuzkaa1991
11. máj 2026

Su to zbytočné vyhodené peniaze za papier za postovne a Doručovatelky sa idu roztrhať navyse s listami😒😒😒

Presne ako pise pani je to nezmysel preto normálny človek bohužiaľ setri uz teraz.si na dôchodok kedze bude.mat.taky smiesny ze nevyzije z neho plus je otazne ci sa dozije....

Mne nedosiel papier pocitam, Ze za xy rokov sa to zmení a.do dôchodku pojdem po.70tke co.je nerealne sa dozit😂😂😂

Vidim na svokre ciperna vkuse robi nieco v praci 9hod na.nohach potom okolo domu atd ....a uz vidim ze nevladze ako pred par rokmi a to este ma.2 3r.do dôchodku 😒😒😒

ivicatolic
11. máj 2026

@anonym_autor .....hmmm.... istý známy dostal výpočet takej sumy, ktorú v živote nezarobil, teda vyššiu.... ďalší známy skoro skolaboval , suma bola taká malá, že by nezaplatil ani bývanie, nieto ešte žiť... to mohli dať spracovať aj nejakej veštici , nie? .... veď ľudia milujú veštice 😂😂😂👽👽👽

hiro
11. máj 2026

Jediná informácia ktorá je tam relevantná je tvoj mzdový bod. Ak máš 1 tak budeš mať priemerný dôchodok tak ako teraz aj o 30 rokov. Ako 2 tak dvojnásobný ak 0,5 tak polovičný. Ono sa tento bod aj vyrovnáva, kto zarába málo tomu sa pridá, kto veľa tomu sa zníži - kto má pod 1 tomu sa 20% pridáva na dôchodok, kto nad 1,2 tomu sa 32% z dôchodku odráta.

stulrajterova
11. máj 2026
@anonym_9b7ca0

@anonym_9b7ca0 dolozit zmluvy a zarataju vam

gerrwie_girl
11. máj 2026

No co som počula tak dnes na 1 dôchodok pracuje 2,5 roka. Kym pojdem ja do dôchodku, bude to 1,5 :(

anonym_9b7ca0
11. máj 2026
@stulrajterova

@anonym_9b7ca0 dolozit zmluvy a zarataju vam

@stulrajterova mma ucet zalozeny a firmy tam mam vsetky uvedene preco mi chybaju roky

zmrzlinka2021
11. máj 2026

@anonym_autor tak mne to vyšlo takmer tri tisícky 😂😂🤗

anonym_f6fac8
11. máj 2026
@zmrzlinka2021

@anonym_autor tak mne to vyšlo takmer tri tisícky 😂😂🤗

@zmrzlinka2021 máme to rovnako mne tiež vyše 3tis €,ale kým sa tam dostanem a či vôbec dožijem to je už otázne🙈

anonym_9b7ca0
11. máj 2026

zbytocne inac posielaju prognozy, problem je, ze nebude mat kto na nas robit

sticker
anonym_ee8df2
11. máj 2026

Z mojho pohladu uplna hlupost, zdrap papiera ziadny zmysel. Do dochodku mozem ist o 36 rokov....prognoza doslova na nic... jedine co ma zaujimalo je rozpis ci kazdy zamestnavatel ma nahlasil, a ten tam nebol. Prislo mi ze mam 8 rokov odpracovanych, mne to nevychadza, rozpis ziadny..... vzhladom na to ze som po 2 x rodicovskych ...tak viem ze tie sa nezapocitaju. Mozno sa mylim. Manzelovi este neprislo. Tak sme zvedavi... inac ze prognoza... 1300 eur o 36 rokov neskor je to v pomere k dnesku nic....

anonym_cfa85d
11. máj 2026

Prosim.vas to mi akoze pride domov papier z SP?

sandra19860
11. máj 2026

.

hiro
11. máj 2026
@anonym_cfa85d

@anonym_cfa85d Mne prisiel email...

anonym_263322
11. máj 2026

@anonym_autor úplná hovadina, zas len na osprostenie ľudí, aby to vyzeralo, ako makajú pred voľbami a záleží im. Ja neviem, ako toto môže byť téma pre niekoho, ked už dnes je jasné, že systém skolabuje, alebo sa krajina bude viac a viac zadlžovať. Koĺko si kto ušetrí a zhodnotí, toľko bude mať.

anonym_3398c0
11. máj 2026

mne vyslo 680 eur to rovno mozem skocit sipku

stulrajterova
Včera o 02:44
@anonym_9b7ca0

@stulrajterova mma ucet zalozeny a firmy tam mam vsetky uvedene preco mi chybaju roky

@anonym_9b7ca0 vysvetlia vam, treba im zqvolat..aj ako yo dat na poriadok

ivanakal
Včera o 04:37

Za mna su to vyhodene peniaze. Papier este nemam doma, ale ako mi uz teraz vedia povedat, co bude o 25 rokov? Uplne irelevantna informacia toto..

anonym_9b7ca0
Včera o 04:44
@ivanakal

Za mna su to vyhodene peniaze. Papier este nemam doma, ale ako mi uz teraz vedia povedat, co bude o 25 rokov? Uplne irelevantna informacia toto..

@ivanakal suhlasim

sense
Včera o 04:50

Je to úplná hovadina, škoda peňazí.

momusik
Včera o 05:18
@anonym_cfa85d

@anonym_cfa85d v maili mi to prislo, ale ze odkial ho maju netusim

anonym_eaf72c
Včera o 05:37

Neviem ako môže byť niekto sklamaný alebo nadšený z niečoho, čo sa stane ( možno) o 20 - 30 rokov. Ved to je absurdne

mogaa
Včera o 07:14
@anonym_9b7ca0

@anonym_9b7ca0 musíš ísť na pobočku SP tam ti aktivujú elektonický účet a rovno pozrú čo tam máš a čo nie....oni sa nemajú prečo ozývať, chýbajúce obdobie sa rieši až pri odchode do dôchodku....

anonym_9b7ca0
Včera o 07:18
@mogaa

@anonym_9b7ca0 musíš ísť na pobočku SP tam ti aktivujú elektonický účet a rovno pozrú čo tam máš a čo nie....oni sa nemajú prečo ozývať, chýbajúce obdobie sa rieši až pri odchode do dôchodku....

@mogaa vcera som si zriadila sama a prace tam mam uvedene no nechapem, preco mi chybaju roky

martinka13
Včera o 08:42

Absolútne nesmerodajné. Ešte jednom volebné obdobie tejto bandy a dôchodky nebudú. Teda pre nás, čo sme teraz pracujúci.

evinea
Včera o 08:52

spokojna ci nie, nerozumiem naco je dobre to posielat. ked ma niekto do dochodku 30 rokov, tak k comu mi je to akoze? ved to sa este tolko veci udeje a zmeni...

anonym_9b7ca0
Včera o 08:53
@mogaa

@mogaa moja najdlhsia praca, tak zabudli do sp poslat evidencny list. 12 rokov nikde....

Strana
z4