Príspevok na auto pre ZŤP - skúsenosti
Ahojte. Mám otázku možno trochu ojedinelú. Schválili príspevok na kúpu motorového vozidla s manuálnou prevodovkou po tom čo mi zamietli žiadosť o kúpu vozidla s automatickou prevodovkou. Ale momentálne je situácie v bazároch taká, že vozidlá s automatickou prevodovkou sú lacnejšie a v bazáre mi povedali, že som pri nich prvý, ktorí prišiel s tým že mu bol shcválený príspevok a môže kúpiť len auto s manuálnou prevodovkou. Väčšinou vraj za nimi prídu s tým, že potrebujú auto maximálne 5 rokov staré a do určitej maximálnej sumy. Moja otázka teda znie, môžem si kúpiť aj tak auto s automatickou prevodovkou ak mi bol priznaný na kúpu auta s manuálnou prevodovkou? Peňažný príspevok sa mi bude aj tak rátať len ako na kúpu manuálu a teda tých cca max 6600€. Nemá s tým niekto osobnú skúsenosť? Ďakujem za odpovede.
Zdravím chcela by som sa opýtať vedieť schváliť auto aj keď chodíte k lekárovi??
@sara54 nie. Prispevok na auto sa dava vtedy, ak sa osoba bude minim. 2x tyzdenne dopravovat do skoly, stacionara, alebo podob. zariadenia.
K lekarom nie

Vedia schváliť ten príspevok na auto keď nechoďte do zamestnania ani do školy atď. Len po doktoroch?
@sara54 nie neschvalia, k lekarom moze ist sanitkou alebo taxikom (mozu dat prispevok na dopravu