Ako vyriešiť problémy s úradom práce?
Dobrý deň , Ahojte .. chcem sa spýtať niekoho kto ma alebo mal podobný prípad lebo už nemám nervy 😫. Mam 21 rokov bývam s priateľom keďže sme v podnájme tak mame trvale pobyty u rodičov lebo mame trošku šibnutého nájomcu. Keďže sme mladý tak deti ešte nemáme a zobratí tiež nie . Ja mám taký problém že moja mama je doma nezamestnaná takže berie na 2 surodencov hmotnú núdzu a dávky . Ja stále keď sa zamestnám a pracujem vždy je s úradom problém keďže do 25 patrím pod ňu kým nebudem rodič alebo vydatá .. stále mám problém že vlastne čo zarobím tak jej to strhávajú každý mesiac takže ona vlastne čo dostane je do 200€ ani do 200€ a povedzme si kto teraz vyžije s “200€” v tejto dobe s 2 deťmi ? .. dohodla som sa zo šéfkou že mi bude písať 10h týždenne že odrobym . Lenže mi volali s úradu že by bolo dobre keby mi vedela dať moja šéfka 32h odrobených aby nestrhli mojej matke čo dostáva . Čo mám robiť ?.. ako urobiť aby bolo dobre? A nič by sa nestrhlo nikomu ? Ďakujem za každú radu .
@marianeta nie nežije , platí matke na deti .. matka chodí na vyšetrenie lenže na ID sa dlho čaká kým sa to všetko vybaví . Riešili sme to už aj zo svokrovcami tak dúfam že si to nejak budem môcť vybaviť . Ďakujem ti za pomoc a slušnú odpoveď.
Prečo nereagujes na všetky tie rady o zmene trvalého pobytu? To ti najjednoduchšie vyrieši všetko.
Nech ti mama zruší trvalý pobyt a ty si ho daj len na mesto. Čiže v občianskom nebudeš mať presnú adresu ale len mesto. Kopa ľudí to tak má
Matka si môže podať aj žiadosť na súd o zvýšenie výživného.
všetko sú to iba reakcie na tvoje primitívne otázky a útoky, urážky, je to zrkadlenie na reč tvojho kmeňa

Moja zlata, my nie sme odkazani na davky od statu, my sme sa postarali aby sme mali z coho zit. Postaraj sa aj ty, nebudes si od ziadnych sibnutych pytat rady. Ked si taka mudra a sikovna, preco si odkazana na nase rady?