Publikuješ nahé telo svého ditete?
Zajimala by mne odpoved na tuto otazku...urcite nejsem sama😉
Zajimala by mne odpoved jen timto smerem, proc "ANO"...proc "NE" je uplne jasne a neni treba komentovat.
Dekuji vsem, co prispeji... 😉
nahých detí určite nie, deti vôbec obmedzene a ďalšie nie by som dala v dnešnej dobe fotkám domov, okolia domov, domáceho vybavenia atď.....
úchyláci boli vždy..sú...a vždy aj budú...či už naše dietky budeme či nebudeme dávat nahučké..úchylák si svoj objekt vyberie aj ked bude naobliekaný v neviem v čom....ale nahotinky svojej dcérky tiež radčšej doma v bezpečí,ako na pochybných sociálnych sietiach,no zasa niesú nahotinky ako nahotinky...a ked tie krpaté vonavé bábence sú také milené,nie som jednoznačne proti,ale ani za...taký zlatý stred 😎
Udivuje ma vaša neúprimnosť, naivita, @sampo, @hajanka, @happy8051, @lucy1990
Prezentujete, že také fotografie by ste neuverejnili a čo máte, resp. mali ste vo svojich blogoch pred pár hodinami alebo ešte aj teraz?
Úchyláci boli vždy a budú, tak najlepšie by bolo aby sme stopli plavárne, kúpaliská, pláže, reklamy propagujúce plienočky, destkú kozmetiku, tvorbu autorov ako je Anna Gades a pod....
Kde to spejeme?
Čo zlé urobili matky, ktoré zverejnili umelecké fotografie svojich detičiek, kde síce je nahé telíčko ale je odfotené tak, že niet vidno genitálie. A práve časť takých fotografií bola zverejnená v správach.
Ako ja chápem, že holé dieťa z rozcapenými nôžkami, kde mu vidno všetko nie je bohviečo, ale pekne umelecky nafotené holé dieťatko,ktorému pohlavie nevidno je krásne a mne to nepríde pohoršujúce. Čiže také fotky mne vôbec neprekážajú a myslím, že bez problémov by som tak odfotené dieťa zverejnila. Myslím, že pedofilov ani tak nepriťahujú holé fotky ako samotný kontakt s deťmi, pedofili milujú deti a spoločnosť detí, ja by som tam videla omnoho väčšie nebezpečenstvo ako v tom že si nejaký pedofil obzerá fotku môjho dieťaťa, pokiaľ je anonymná, kontaktné údaje nikde nepridávam. Omnoho viac sa bojím toho, že sa taký pedofil napríklad včlení do detského tábora alebo ako vedúci krúžku, vychovávateľ, lebo to oni robia, hľadajú si prácu s deťmi a deti ich vraj poväčšine zbožňujú až pokým sa niečo nestane. Mimochodom, fotiek nahých detičiek je plno aj po časopisoch a kade tade, zrovna všetci pedofili neutekajú na MK 😀
No ale tu som si prednedávnom aj tak zablokovala fotoblog iba pre priateľov, ani nie kvôli pedofilom, ale skôr kvôli babám, ktoré evidentne baví sa rýpať vo fotoblogoch, baví ich hrať sa na malých adminov a označovať každú somarinu ako nevhodnú, permanentne sa chodiť na niečo sťažovať, furt žiadať o rôzne zmazanie fotiek, tém, príspevkov 😠 Alebo si dokonca hádzať linky do rôznych tém a tam sa na tom baviť, že aha čo si tá dala do fotoblogu 😠 Mne takéto osoby vadia, neviem, či už načisto od nudy nemajú inú robotu, ja sem chodím 4 roky a za ten čas som neoznačila ani jeden príspevok, ani fotku, ani tému nechcela ohromne pohoršená zamykať...Je to každého vec, akú fotku alebo príspevok zverejní, sám si nesie zodpovednosť aj prípadné následky, tak nechápem prečo by som to mala ja riešiť...nič ma do toho nie je. 😉 🙂 Ale klasika, keď je nejaká takáto téma, tak sa tu zídu všetky sväté 😀 😀
Nahé telo dieťatka, nafotené vkusne, s citom a mierou (napr. fotky Anne Geddes...) je krásne a nevidím na tom nič zlé...a pohoršujúce...ja skôr "nemusím" (a vidím, že nie som sama) tie naturalistické fotky, skoro až "dokumentárne"...čerstvo narodených detičiek a pod.
ale k otázke...nie, ja fotky svojich nahých detí nezverejňujem...určite sa také v mojich početných fotoalbumoch nájdu, lebo veľmi rada fotím svoje deti😀 ... baví ma to a využívam každú chvíľu, kým sa ešte fotiť dajú a hlavne teraz sú vo veku, že sa pri tom konečne môžu aj baviť...(ako bábätká, boli "len" zlatučké a tvárili sa🙂...)... podľa mňa, fotky našich "holánikov" patria do súkromnej zbierky našej rodinky... sú to predsa len a len naše spomienky 😵
A viete čo je zaujímavé? Ako sa ľudia pohoršujú nad holými deťmi, ale videá umierajúceho či práve mŕtveho Kaddáfího sú v poriadku! 😠 (Nevidela som ich, neviem, čo tam presne je, ale titulky k videám sú viac než všehovoriace)
To si vždy spomeniem na kúsok z filmu "Ľud vs Larry Flynt" - nie nahé telá, ale zverejnená smrť (len za účelom sa predvesť) sú obscénne.
je to kazdeho vec a tym,ze sa tu zalozi takato otazka,tak tym sa urcite nic nevyriesi...kto tam chce mat take fotky,tak ich tam mat aj bude...uchylaci vzdy boli ked chcu,najdu si cestu ku malym nahym detom
Nikdy nepublikujem fotky, na ktorych vidno dietatu pohlavne organy, zadocek..pre mna su to fotky do rodinneho albumu 😉
Odpoviem otazkou - a naco vobec zverejnovat fotky? Naco pchat cudzim ludom pod nos akekolvek sukromne fotky?
(je to dost divna nova moda. Dufam, ze som si to spravne nastavila, mam len zopar informativnych fotiek a album vidia len ludia, ktorych mam ako priatelov, pochybujem, ze by to niekoho ineho zaujimalo. )
mne osobne sa také foto ani nepáčia, teda určite nie verejne publikované....a ak sem chcem dať nejakú fotku z kúpania, tak ju vždy zrežem tak, aby nebolo nič vidieť. Neviem možno som čudná, ale ja by som nenechala deti pobehovať nahé ani na kúpalisku....radšej zoberiem náhradné suché plavky. U nás v rodine bola nahota vždy tabu, tak preto mi je to asi aj nepríjemné.
nie tie foto patria do súkromného archívu a v živote by som takú fotku na net nedala
jednoznačne nie. už ani na iné stránky, ani v plavkách, vôbec svoje deti nedávam, len priatelom, počula som o pedofiloch, nemusí tam byť dieťa ani nahé, kradnú ich z MK, FB aj Mimibazáru! a sú aj takí, čo kradnú fotky detí a posielajú ich na súťaže a do časopisov a zarábajú na tom, takže NIE NIE NIE.
dnes zas hola fotka vo fotoblogu lili, dokonca v kategorii vybrali sme pre vas. no tak toto ozaj nemusite vyberat 😒 😲 , zaobideme sa...
urcite publikovat nebudem a myslim, ze ani nehole fotky svojich deti nie
Fuu, komentare mamiciek, ze uchylaci boli, su a budu a ze si vzdy najdu cestu k fotkam nahych deti...to je sice pravda, ale musia to byt prave vase deti???? nad ktorymi si robi dobre nejaky uchylak? A vela mamiciek ma aj kontaktne udaje, to je ako pozvanka, ze aha ake mam dieta a aha tu byva. uchylak si najde cestu, ale preco si ju ma najst k prave mojmu dietatu?
ahoj sto ludi sto chuti vies su socialne siete a machry ktory keby taketo nieco nasli urcite by to zneuzil

ako ja neodpovedam na otazku len ma zaraza to ze tato tema sa zacala riesit po odvysielani v spravach... udivuje ma najma to ze to museli az v spravach hovorit ze sa sem vaznne moze prihlasit KTOKOLVEK a ze pokial album nemate zamknuty tak si ho fakt moze pozret KTOKOLVEK a robit si s vasimi fotkami hocico ...
ja ako nedavna snazilka a terajsia buduca mamicka sa velmi rada pozeram na fotky deticiek co su tu...a je mi fakt jedno ci su nahe alebo oblecene lebo to vnimam z pohladu zeny - buducej matky... a obdivujem krasu ktora sa skryva v detickach ... lenze bohuzial zijeme vo velmi zvratenom svete aj s zvratenymi ludmi...
ale to mi je jasne aj bez toho aby som to videla v spravach...