Reklamácia v obchode
žienky ako by ste riešili postup reklamácie. bundu som dala reklamovať už 3x, keďže sa stále pare podšívka z vnútra a naposledy sa bunda rozpárala aj z vonku. včera už ma fakt naštvali, keď mi zas vrátili bundu s tým, že ju zašili. pýtala som si nejaké vyjadrenie napísane na papier a tam som sa dozvedela, že oni tú bundu ani nikde neposlali, len ju dali zašiť vedľa krajčírke, ktorá ma svadobný salón. a povedal mi pán "vedúci", že je to opotrebovaním a výberom nesprávnej veľkosti. bunda mi sedí dobre a keď som ju kupovala mala som asi 46kg, teraz mám 55kg a vraj moja postava nie je S-ková (to vraj tvrdila aj krajčírka, ktorá ma mimochodom ani len nevidela). všetko mám v tej veľkosti alebo xs, vtedy ma normálne urazil. tak som sa rozhodla, že to dám na SOI. ako by ste to riešili vy?
@anka2015 chcela som druhe ale tie nemali a peniaze mi tiež nevratili veduca mi povedala že peniaze nevracaju iba menia za iný tovar v tej hodnote, tiež som si myslela že by mali vratiť peniaze do 7 dní od zakupenia ak je tovar nenosený ale už mi tu písala tiež jedna mamina že to platí iba pre internetové nakupy

@mius86 Nekvalitný a nevďačný materiál, jednoznačne - tam kde zašijú, od stehov sa zase len bude trhať...