Slovakia Energy- dodávateľ elektriny a plynu. Skúsenosti?
Ahojte, aké máte skúsenosti? Oplatí sa, či je to klamstvo? Ďakujem
Ahoj neviem ako co ja som nedavno prestupila tiez som z toho nanervy lebo som bola v innogy no uz niet cesty spat dba rpky musim byt u nich nakolko by som.musela platit pokutu 120eur na jednu atanicu cize 2r0 a to je dost uvidim jedny pisu dpbre jedny zle skusenosti inak myslim ze vsetko su po pi.. Firmy a chujoviny s prebacenim lakaju a drankaju malo byt vsetko v jednom a jedna firma a nie kazdy svojho boha chvali a ludi klamu a zavadzaju
Sľubovali preplatok a prišiel nedoplatok a to len za 5 mesiace v lete,to som zvedavá čo príde po zime keď sa elek. používa viac.A že vraj lepšie ceny majú,no blud.
Urcite nie. Nepoznam nikoho kto ma dobre skusenosti s nimi.
@karajazviny To je hrozné tieto praktiky. Dobre spravila. Ved aj moju starku ukecali. Tak zistujem kým sa ešte dá odstúpiť, aj keď už sa jej veĺmi do toho nechce.
@wewa9 neviem ci by pomohla nejaka kontrola. Oni ta proste oblbnu aby si to podpisala a hotovo. A az potom zistis co vsetko si podpisala. Ale napr. svokrovci to mali a ked zomreli, tak nas oblbli o 200 Eur a vraj oni nam to vratia, ked budu odcitat hodiny. Uz je to par rockov a nevideli sme ani korunu.
@wewa9 neviem inak ako funguju tie kontroly. Trosku ina situacia, ale moja starka naletela firme, ktora predava mince ci co. Riesili sme to cez pravnikov a oni to riesili cez urad na kontrolu
Tam im povedali, ze uz mali kopec takychto staznosti a opravnenych a aj tak to dalej robila ta firma. Super, ze nam pomohli sa z toho dostat, ale kolko dalsich naletelo.
@wewa9 podľa mňa by starká urobila lepšie, keby to teraz na začiatku zrušila...viem, že sa hovorí sto ľudí, sto chutí...ale v tomto prípade ani veru neviem či som niekoho počula povedať niečo kladné na túto spoločnosť 🤷
@karajazviny pozor tam je pri zruseni pokuta treba si presne prestudovat co presne podpisala...my ked sme mali doma papiere mlada u nas sedela a lakala nas ja som si precitala par bodov na zadnej strane a letela z obyvacky prec az sa prasilo..svine su to....skusaju prevazne na starsich ludi kt.sa nechaju zlakat
@alenky neviem presne, ale autorka písala, že rozmýšľajú, že to zrušia...tak som len na to reagovala, že pokiaľ sa to ešte dá, tak podľa mňa by to bolo najlepšie bo za mňa je to jedna neseriózna spoločnosť...
My od nich máme elektriku a nemáme s nimi problémy, išli sme k nim hlavne kvoli nižšej cene.
Tak ja mam SLOVAKIA ENERGY uz 3 rok a mam len pozitivne skusenosti na Slovenskom trhu su najlacnejši oproti vse innogy, spp.... Aj ich jednanie je prikladne a preplatky chodia vyrazne večšie oproti vse innogy čo som Mal odoberam odnich elektrinu aj plyn na byte aj rodinom dome a možem len odporučit max spokojnosť
Pozor na SLOVAKIA ENERGY, su to energeticki smejdi, ktori ziskavaju ludi podvodom. Obchodna inspekcia registruje stovky staznosti. Skor ci neskor vas caka nemile prekvapenie v podobe zvysenych cien alebo doby viazanosti.
https://www.energie-portal.sk/Dokument/urso-upo...
Dobrý deň,včera boli u nás dvaja pani zo Slovak Energy a dali sme sa im ukecať.Teraz čo čitam recenzie na nich až zle mi z toho.(viem.,že je už asi neskoro plakať)
Poradite mi čo teraz urobiť.Dá sa odstúpiť od zmluvy
Dobrý deň.Chcel by som informovať všetkych, ktorý reagovali, alebo nad tým rozmýšlajú, že sa zamestnajú u Slovak Energy.Neviem,že na druhých pobočkách na slovensku, ale v Komárne kde manažerom je Pán Dobrovodzský tam je to na vracanie.Bol som pod vplyvom alkoholu alebo som bol iba hlúpy neviem ako ani to neviem ako som tam vydržal robiť skoro 3 tyždne.Dávajte si pozor čo podpíšete a nech nepochodite ako ja.Na profesii to maju napísane krásne.
,, Sme priamou súčasťou veľkej nadnárodnej spoločnosti a z toho dôvodu si môžeme dovoliť našich prípadných kolegov dotovať rôznymi dennými, týždennými ako aj mesačnými finančnými bonusmi nad rámec výplaty 🙂
Iba to zabudli napisať, že VÝPLATU DOSTANEŠ O TRI MESIACE ak chceš ukončiť prácu u nich.Keď som k nim nastupoval Pán Dobrovodsky ako manazer firmy mi dal podpisať zmluvy v rýchlosti. Je to aj moja chyba, že som zmluvu neprečítal.Keby Pán Dobrovodsky je aspoň polovicu taký ľudský ako sa tvári tak by informoval nových zamestnancov o takej nie každodennej veci. Keď som mu povedal na tretí tyždeň, že skončím, lebo za 5 dni od 08 00 - do 18 00 som zarobil 75 EUR a to na živnosť on my vtedy oznámil s úsmevom na tvári, že ak teraz skončim tak výplatu dostanem až o tri mesiace.Neviem kto by nastupil do roboty tak, že peniaze dostane o 3 mesiace.Asi nikto.Dúfam, že som pomohol niekomu s tím, že som to dal vedieť.
@wewa9 V žiadnom prípade Slovakia energy! Stará pani, u ktorej som bola na byte, si dala k ním najprv elektrinu, potom plyn. Zvýšili zálohy na plyn na 25 eur mesačne, čo predtým platila 4 eura, lebo ma len sporák. Nič jej vo vyúčtovaní nevrátili. Pri prepise vlastníctva bytu robili prietahy a nátlak, aby nový majiteľ išiel ku nim. Hodinu sa s nimi bývalý majiteľ bytu hádal. Mne tu zvonili pri bráne a boli dosť arogantni, keď som im povedala, že mám s nimi svoje skúsenosti, pratali sa ako smradi.

@wewa9 my dosť zlú 🙄 podľa mňa totálni klamári a zavádzači...našu babku ukecali aby k nim prestúpila...platilo sa, babka bohužiaľ zomrela...prišlo vyúčtovanie pár stoviek do plusy a ani za toho šľaka tie peniaze nechceli vyplatiť aj keď bol dom písaný na moju maminu...všetky papiere čo žiadali im mamina dodala a stále vykrúcačky...
Neskôr nám doma zvonili nejakí ,,mládenci,,že robia nové zmluvy ohľadom elektrární...100x sa ich mamina opýtala, či nie sú zo slovak energy, trvdili že nie...že nič sa nebude meniť žiadny dodávateľa...tak ich zavolala dnu, rozložili papiere teda že sa to ide napísať a tam na pol strany ich logo...mamina na nich vyletela že čo to má znamenať, že však sa ich jasne pýtala...by ste sa čudovali ako sa rýchlo obuli a zutekali...
Keď boli u nás v dedine, vela ľudí ukecali a potom ich zháňali a rušili zmluvy...podľa mňa total neseriózna firma...