icon

Sobáš na diaľku s Pakistanským priateľom: Ako na to?

ana00
15. apr 2024

Ahojte chcela som sa opýtať či sa dá nejako zosobášiť na diaľku moj priateľ je Pakistanec chceli sme sa vziať ma Slovensku ale potrebuje víza tak sem nemôže len tak prist hľadáme možnosť aby sem prišiel

hiro
15. apr 2024

No, ak sa naucis jeho jazyk podobne ako Slovencinu tak ta jeho rodina hned odvrhne :D

lakebabe
15. apr 2024

@sono2 ja som si všimla v každej jej diskusii jediný argument ze vďaka tomu ze je Moslimka živí ju muž.
Ja mam muža Slováka a keby som nechcela nemusím už v práci ani prstom pohnut a mozem sediet doma a len varit . A určite som na tom lepšie ako keby som si tu dotrepala niekoho z konca sveta s inou mentalitou bez peňazí a musela kvôli nemu konvertovať.

lenkasarka
15. apr 2024

@lenkakravcova a je mi srdečne jedno či si šťastná v plaché alebo v krátkej sukni. Nik sa o tom ani nezmienil,len ty si ideš svoju oblbovacku ako vzdy

matullienka
15. apr 2024

@lenkakravcova no ja by som chcela vidieť ženu, ktorá sa z vlastnej vôle zriekne vlastného názoru, len aby bola stredobodom záujmu muža. Aby bez jeho súhlasu mohla opustiť domácnosť, ísť s kamoškou na kávu alebo do kina. Predpokladám, že aj tú kamošku by jej musel muž schváliť. Našťastie uživiť ma dokáže aj môj slovenský muž, ktorý akceptuje môj názor, nepotrebuje vedieť o každom mojom kroku a predstav si, že má aj miluje.

lakebabe
15. apr 2024

@lenkasarka inak to je ta mierumilovna krajina kde keď sa im nepáčis ta na ulici cez den znásilnia ,potom zakopu po krk do zeme a ukamenuju za cudzolozstvo 💁‍♀️ tu je ešte kozojeb slušný vyraz
Autorka gratulujem k výberu

lenkasarka
15. apr 2024

@lakebabe prosím ťa. V Pakistane? Nikdy! Tam je každá žena šťastná. Svojvoľne sa prechádza sama po uliciach. A ani náhodou ju otec s bratom neukamenuju,keď ju nejaký kozojeb znásilní. Lebo veď jej chyba. 🤮

lakebabe
15. apr 2024

@lenkasarka 😄 veru som zabudla ze sa to tam už zmenilo od minulého roka 😃

lenkasarka
15. apr 2024

@lakebabe hej Lenka zaviedla nové pravidla

modraslamka
15. apr 2024

troll

hiro
15. apr 2024

@lakebabe No, odtial potial, k tomu sa moze uchylit jeho rodina ale ak dobre citam tak myslim ze ani sud taky ortiel nevyhlasi.

lakebabe
15. apr 2024

@hiro ešte som tam nebola osobne neviem😄 ale verím tomu ze by to bola šťastná budúcnosť pre ňu 😀

matullienka
15. apr 2024

Gratulujem k výberu manžela, nech sa páči tu máš malú ukážku šťastného života v Pakistane
https://www1.pluska.sk/spravy/zo-zahranicia/des...

lenkasarka
15. apr 2024

@matullienka vždy keď čítam niečo tak zvrátene. Ďakujem hneď 1000x že som sa narodila na Slovenku

pallacinka29
15. apr 2024

@ana00 to musis byt ako zufala... radsej sama a lepsie

lakebabe
15. apr 2024

@matullienka jaj na kyselinu som zabudla😄 neuveríš chlapovi na obed segedin ako si objednal a dostaneš pol litra do tváre 😂

lalenka33
15. apr 2024

@lakebabe škoda, že ju ten muž živí tak zle, že tu musela zakladať diskusiu o tom, či má uspat psa na ktorého liečbu nemá peniaze lebo majú len dlhy. Tak výborne ju muž živí. Kopec nemoslimiek muži živia, sú doma, starajú sa o rodinu, ale muž zarobí toľko, že si to môžu dovoliť a majú aj rezervu keby sa niečo stalo .
By som chcela vidieť koľko skutočných moslimských žien má socialne siete so svojimi fotkami a ešte aj bez handry na hlave. Ona je taká moslimka, ako sú kresťanky čo klačia pred oltárom a prekročia prah kostola a už ohovárajú.

hiro
15. apr 2024

@lakebabe Tak teraz neviem co je horsie ci ta kyselina od manzela alebo kamenovanie od rodiny...

lakebabe
15. apr 2024

@hiro už to rovno môžu vziať jedným vrzom najskôr trocha kyseliny potom ta ukamenuju😁

lakebabe
15. apr 2024

@lalenka33 asi tak. Jej by sa zišla exkurzia po moslimských krajinách co najďalej. By si to rychlo rozmyslela.

matullienka
15. apr 2024

@lalenka33 veď hlavne, že je milovaná nie, čo tam po tom, že nie je z čoho žiť

dskjhfdlkdjhl
15. apr 2024

@lakebabe to vies, spod plachty vsetko inak vyzera😉

lakebabe
15. apr 2024

@dskjhfdlkdjhl 😄 tebe blokuje mozog ta minisukna

dskjhfdlkdjhl
15. apr 2024

@lakebabe no, veru, odhalila si ma😀

dskjhfdlkdjhl
15. apr 2024

@lakebabe A Ty si este v kute?

lalenka33
15. apr 2024

@matullienka žije z lásky, možno jej raz Alah aj peniaze zosype na hlavu za tú propagandu čo mu robí. Aj Jehovisti sa majú čo učiť od nej.

lakebabe
15. apr 2024

@dskjhfdlkdjhl práve som dostudovala to video s labutami😂🙉

dskjhfdlkdjhl
15. apr 2024

@lakebabe a ako? Pochopila a uz plavas?😀

lakebabe
15. apr 2024

@dskjhfdlkdjhl nechám to na odborníkov radšej 😄 ja nie som nadaná na ručné prace😂

hiro
15. apr 2024

Zase naopak pre mna by to nemuselo byt zle si tam naist zenu. Len do doberanie na pive - a to ta tvoja sa nemusi zahalovat? Spravime poriadky?

lakebabe
15. apr 2024

@hiro 😄😄😄 pre chlapa ideálna krajina na svadbu