Sobáš na diaľku s Pakistanským priateľom: Ako na to?
Ahojte chcela som sa opýtať či sa dá nejako zosobášiť na diaľku moj priateľ je Pakistanec chceli sme sa vziať ma Slovensku ale potrebuje víza tak sem nemôže len tak prist hľadáme možnosť aby sem prišiel
@dskjhfdlkdjhl keď priletím personálu ukážem modrého koníka a kto mate záujem posielajte fotky vybavíme viza😂
@ana00 sex už bol? či až po svadbe?
@dskjhfdlkdjhl a čo viac ako videohovory pred svadbou by si ešte chcela? Bože ja dnešnému svetu už vôbec nerozumiem.
@lenkasarka ten včerajší návrh aby tých chlapov prideľovali na MNV bol podľa mňa lepší 💁♀️
@sono2 ako malo chyba? Ona len premazala profil. Toľko moslimskej propagandy koľko ona pretláča snáď nerobí ani sám ich najvyšší (neviem ako sa ten mačo vola)
@lenkasarka niektorym by mozno postacili videohorory😝
@lenkakravcova tak obchytkávať sa nemusia a čítala si čo píše? Vzťah na diaľku im nefunguje tak keď sa vezmú budú šťastni až do smrti, že? Žeby im nefungol skôr kvôli priepastný kultúrnym a náboženským rozdielom? Áno on bude chcieť víza tak jej naslubuje ako sa on prispôsobí a nebude ju do ničoho nútiť a keď bude kocúr v trúbe tak ona si ani neskrtne a jeho sľuby budú v ďalekom Pakistane
@matullienka Nie, ale keď príde, tak si predsa vedia pokecať aj naživo, nie?
Akože riešenie je jej to zakázať? To fakt určite bude fungovať. Podľa mňa je schodnejsie stretnúť sa na území mimo oboch štátov. A potom časom uvidia čo ďalej a či. Je to bezpečnejšie i racionálnejšie.
@lenkakravcova tak evidentne to už nefunguje a ani spolu nie sú, tak je to zabitý čas a zbytočne vyhodené peniaze.
@matullienka pre ňu to zase až tak nákladné nebude. Jeden lístok do Nemecka na vlak ju snáď nezruinuje. A u neho je to viac menej skúška či má ozaj až taký záujem, žeby tu za nou prišiel.
@matullienka jasne že budú šťastní až do smrti. Ona konvertuje nasadí plachtu na hlavu a život Gombička.
@lenkasarka a ak? Potom ťa roztrhne od jedu, či čo ? 😃
@lenkakravcova jeden lístok do Nemecka, ubytovanie aspoň na 1-2 noci, lístok späť domov. Ja to zase až tak lacno nevidím. A tam on uvidí aká je naivná a sľuby sa sľubujú a pol roka majú v Nemecku svadbu nie
Ja som v tomto totálne zlá. Svoje vierovyznania nech ostanú v svojich krajinách a nepchaju sa tu pod kadejakými zámienkami alebo lákať ženy nie svojho vierovyznania.
Načo? Nemá tam dosť pekných svojich žien? Aby ju potom otočil na tvoj obraz? A potom čo? Bude utekat aj s tromi deťmi?
Zakladateľka. Načo ti to je dobre? V čom je taky úžasný? Veď nemáte nič spoločné, ta bude baviť sa celý život podriaďovať? Áno najhlavnejšia bude doma v kuchyni😂😂 akonáhle pôjde von, bude ako duch s vrecom na sebe a zaclonou pred tvárou.
@lakebabe však písala že on do Európy nechce ísť. Ak sa vezmú v Pakistane tak žiadne víza do Eú nedostane.
@lenkakravcova No, a ona nechce ist do Pakistanu, takze je vec vybavena. Mozu ostat priatelia a debatit vo videohovoroch. Na to sobas netreba.
@lenkakravcova tak jej gratulujem k šťastnej budúcnosti v Pakistane . Celoživotný sen väčšiny Europaniek
@lenkakravcova a ona chudera viac nemusí vidieť ani svojich najbližších, to je už len výhra
@lenkakravcova prečo by má malo roztrhnúť od jedu? Však na mna sa nepozerajú v Európe ako na potencionalneho teroristu. Ja nenosím plachtu na hlave.
@lenkasarka tak lebo to znie z tvojej strany ako totálny výsmech. Ako keby muslimky alebo ženy muslimov neboli šťastné v podmienkach ktoré majú. 🙂 myslíš si podľa svojho prejavu že len v blúzke a krátkej sukni môže byť žena šťastná a cítit sa pekne. Ale nie všetky ženy majú takéto ambície a ciele. Niektoré chcú žiť proste doma, živené a milované svojim manželom a niektoré dokonca aj zahalené - či už na náš európsky spôsob alebo spôsob panny Márie. Neviem čo je na tom také nepochopiteľné. Nie všetky ženy chcú kariéru a obdiv vonkajšieho vzhľadu.
@lenkakravcova A medzi plachtou a kratkou suknou nic ine nie je? Ty vidis vsetko nejako cierno-bielo. To bude asi tou plachtou😉
@lenkakravcova poviem ti šokujúcu informáciu Živiť ta môže aj Slovák, môžeš byť doma a starať sa o domácnosť keď sa tak dohodnete. Na to si nepotrebujem dotrepat Pakistanskeho robotníka, ktorý prvé roky v Európe bude odkázaný na tu ženu, lebo nebude mať päť korún pokope keď tu príde.
@ana00 ja neviem, nechapes pre neho si listok do Europskej unie. Pakistan chapes? Pakistan, kde tvoje slovo ma nulovu hodnotu, ty mas nulovu hodnotu. To je ten co sa nechce stretavat bez sobasa kvoli svojej rodine? Uz tu taka tema raz bola. Predstav si budete manzelia, on si poberie uvery a ty ich budes splacat. To si tak malo seba vazis aby si toto pochopila? No nic, nie si moja dcera chvala Bohu, ale aj tak ti zelam aby si neurobila osudovu chybu
@lenkakravcova mna naozaj nezaujíma tvoje teoretizovanie o moslimoch a ich ženách. Už som ti napísala v minulosti. Keby si zila v krajine kde je islam tak zhodis tu plachtu a budeš pľuť. Ty si totiž ortodoxných moslimov nezazila. Ty si žiješ vo svojej budbline a píšeš tu aké je to krásne dobre a mierumilovne vierovyznanie. Najradšej by si všetkých preorientovala na moslimov.

@lakebabe no nie nie. Ja som už doma mala vážny rozhovor kvôli tebe. Jeden mi fakt stačí 😂