Social Services v Anglicku a vlastné skúsenosti
Ahojte, najdu sa tu mamicky, ktore maju skusenosti ci uz negativne alebo pozitivne so Social Services v UK? S mojou 3 a pol mesacnou dcerou som totiz v nemocnici, ma zlomenu klucnu kost a my s partnerom nevieme ako, ani kedy sa to mohlo stat. Hned v ten vecer sme mali pohovor s pracovnikmi SS, s policiou, s uradom na ochranu tyranych deti, boli u nas doma pozriet ako zijeme, museli sme podpisat ze ostaneme v nemocnici minimalne 3 dni. Sice nam kazdy hovori ze sa nemame coho bat, ale viete...ked uz clovek pocul o Ivane Boorovej a ostanych pripadoch odobratia deti, tak je zrejme, ze nas strach je opravneny. Poprosim o prispevky mamicky, ktore nieco podobne zazili na vlastnej kozi, nie o tom ze niekto nieco cital alebo pocul. Toho som sa uz napocuvala za posledne 3 dni az az. Dakujem.
@novemberova ty si velmi zatrpknuta osoba podla tvojich neustale negativnych vyjadreni... buzerovat este matku v takejto situacii 🙄
@slavik79 velmi gratulujem k spravnemu rozhodnutiu, nkdy nebudte lutovat! pekne vianoce
Už tu možno tento link je, ale evidentne sa tieto prípady odobratia detí dejú už dlhšie a nie len u Slovákov, ked o tom veselo robia dokumenty v UK a akože sa to tam vôbec nerieši? Divné... Tu treba na nich pritlačiť zo zahraničia, kritika z EU inštitúcií a podobne, len vtedy sa tam začne "prešetrovať" adekvátnosť niektorých rozhodnutí, lebo zatiaľ si tam tušim robia svoj biznis... Dobre že utiekla, kedže ju pred súdom čakali ozbrojení policajti, tak je jasné, že SS ked k nim išla ráno, tak ich nešli pozdraviť, to aj zdravý rozum dá...
https://www.youtube.com/watch?v=off_RwM9Ljw@leishmania to píšeš mne ???
@leishmania ty si zatrpknutá !!!!!!!!! Viem viacej než ty o SS v Brit. !!! Som bola osobne protestovat !!!
@leishmania Nesúd ma , ked ma neoznáš!
@lara30
POZOOOR ..nechala jsi se unest..podivej, komu
@leishmania
pise..pise "Alici novemberovej"
@lara30
Zastav se..nebo se to tu "zblazni"..a pujde kazdy od Temy.. 😉
Psala jsi nekomu odpoved, kdo si to nezaslouzil..protoze neadresoval NIC TOBE 😉
prehlidla ses!!
@leishmania
nepsala TOBE ale nekomu jinemu😉
Nepsala TOBE, ze jsi zatrpknuta..ale novemberovej "Alici"
@irriss 😀 aj ten môj vcera trochu hviezdil 😀
@lara30 ???
@leishmania AJ TY MI PREPáč 🤐
@bettynka222
Takze to bude preci jen vsechno Hvezdama.. 😅 😀 😝
@lara30 😀 😀 😀 😀 😀
@leishmania
@lara30
psssst "Stane se" 😉
@katarina6 @mishka0508 ešte doplním k tomu splnomocneniu, pokiaľ chceš splnomocniť mamu na nejaké právne úkony, vôbec nemusíš letieť na SVK ani ona do UK. Ty jej udelíš plnú moc, necháš si podpis na notárstve v UK overiť, apostilovať, pošleš to mamine, tá to podpíše, nechá preložiť (úradne), ak budeš mať plnú moc v slovenčine, stačí preložiť notársku doložku a apostilu. To je na 100%, nemusí nikto nikam lietať....overené z praxe 😉
@slavik79 Slávka máte môj hlboký obdiv! Boli ste nútení urobiť najdôležitejšie a zároveň najťažšie rozhodnutie vo svojom živote 😔 zachrániť seba a svoju dcéru. Darček, aký ste dostali v tento vianočný čas,už nikdy v živote nevyvážia žiadne materiálne dary pod stromčekom.A to je Vaša nádherná dcéra. 😵 Prajem Vám len to najlepšie. 😵 😵 😵
@wifina @katarina6 @mishka0508 splnomocnenie mozes aj napisat v slovencine a dat potvrdit na slovenskej ambasade alebo konzulate za slovenske ceny. potom nemusis davat prekladat ani zhanat apostilu a pod. 😉
@ikke @mishka0508 neviem, kde v UK žijú, ak majú dostupnú ambasádu a tá robí úradné overenie, tak prosím, reagovala som na príspevok katarina6, ktorá popisovala určitý postup 🙂

@slavik79 Správne! Stastnu cestu domov! Sviniari sú to! PResne takto mala zareagovať aj pani Boorova, neviem si predstavit ani den bez svojich malickýh detí! Ak by som sa dostala do takejto situacie tak by som usla aj kominom v momente kedy by som sa dozvedela nieco podobne. Chrante si svojho maleho anjelika a vela stastia prajem... Ked som dnes pocula co sa opat udialo v UK mala som pocit masoveho vraha! 🙂 🙂 🙂