icon

Social Services v Anglicku a vlastné skúsenosti

slavik79
10. dec 2012

Ahojte, najdu sa tu mamicky, ktore maju skusenosti ci uz negativne alebo pozitivne so Social Services v UK? S mojou 3 a pol mesacnou dcerou som totiz v nemocnici, ma zlomenu klucnu kost a my s partnerom nevieme ako, ani kedy sa to mohlo stat. Hned v ten vecer sme mali pohovor s pracovnikmi SS, s policiou, s uradom na ochranu tyranych deti, boli u nas doma pozriet ako zijeme, museli sme podpisat ze ostaneme v nemocnici minimalne 3 dni. Sice nam kazdy hovori ze sa nemame coho bat, ale viete...ked uz clovek pocul o Ivane Boorovej a ostanych pripadoch odobratia deti, tak je zrejme, ze nas strach je opravneny. Poprosim o prispevky mamicky, ktore nieco podobne zazili na vlastnej kozi, nie o tom ze niekto nieco cital alebo pocul. Toho som sa uz napocuvala za posledne 3 dni az az. Dakujem.

zuzana581
18. dec 2012

@itwasajoke ja som to už u @martinjasen skúšala, ale neuspešne.. Tiež nechápem, prečo sa tu trpí niekto, kto svoje bludy zaobaluje do právnickej terminologie, ale pritom sú to tak zavádzajúce veci, že to môže naozaj ublížiť.. Túto tému má momentálne lajknutú 126 ludí.. ja som nevidela zatial jedného, čo by tu s ňou súhlasil, ale zároveň ani nikoho iného, kto by tak velmi vadil celej stránke a ešte aj iným luďom tu na koníku, ako práve dotyčná alice.. Ak by hovorila pravdu, tak sa nikto nepozastavuje, ale ona klame.. a utočí na chudobnejších rodičov.. zároveň aj asi ani nemá rada deti, lebo podla nej je im lepšie v pestúnskych rodinách, ako u vlastných rodičov..

leishmania
18. dec 2012

dobry padiater ma aj röndgen aj laboratorium a cela prislusenstvo na dobru diagnostiku a liecbu. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ewellina
18. dec 2012

@petpop Presne tak, baby si za to samé môžu, že tu "Elis" ešte prispieva.

micicka
18. dec 2012

@petpop velký SUHLAS!!!

čítam túto tému, rozmýšľam ako sa niečo také môže stať ako sa stalo slávke, že je neuveriteľné, že sa niečo takéto môže diať v tomto storočí!!!! a vy tu riešite nejakú priblblú prispievateľku. píšete, že je škoda s ňou diskutovať a presne to robíte, veď píšete o rovnakých somarinách ako ona. keby sa vymazali všetky tieto zbytočné príspevky, bola by tu len polovica strán, možno aj menej a téma by mala úplne inú vážnosť ako má teraz! je to veľká škoda ☹

itwasajoke
18. dec 2012

@zuzana581 no za pokus to stalo ...ale ja naozja nechapem ako tu mozu takuto osobu trpiet ved kazi aj ich dobre meno...ja osbne by som sa teda urcite pokusila apson preverit informacie o danej osobe...lebo akoze aj mi "nepravnici" vidime ake bludy sem pusta! 😎 takze verim ze aj iny by si to mohol vsimnut napriklad admin stranky @martinjansen ze ano 🙂 a v pripade ako je tento by sa mohol aj presvedcit o aku problematiku ide lebo tu uz sa nedebatuje v rovinach co ak!ake ide o skutocnu realitu kedy tie alicine "rady" mohli velmi ublizit jednej krasnej rodine 😠

sirinka
18. dec 2012

@micicka rozmyslas ako sa nieco take moze stat? Lebo v SS ludia rozmyslaju presne ako alica.... Ona je uplne ziarivy priklad klasickeho socialneho pracovnika v UK 😉 je dobre poznat ich tak do hlbky 😀

natas4
18. dec 2012

@micicka
@ewellina
@petpop tisic x tu mozme vyzyvat , aby nik nereagoval a neodpisoval tej pravidelne sa vracajucej periode, ale vzdy sa najde nova prispievatelka, ktora tuto osobu nepozna a bude ju tu zivit

zuzana581
18. dec 2012

@itwasajoke veď už aj na FB sa z Alice smejú

zuzana581
18. dec 2012

@ewellina presne tak ako napísala @natas4 .. vždy sa nájdu kočky, ktoré na ňu zareagujú, lebo si myslia, že ju presvedčia o tom, že nemá pravdu.. A ona sa tým naštartuje a jede a my sa tu potom snažíme tie jej hlody zatapetovať, aby to nikto nečítal, lebo ak si to prečíta niekto, kto má naozaj strach a potrebuje podporiť, tak ona ho odrovná.. Ona je nebezpečná ...

micicka
18. dec 2012

@sirinka ale je to škoda pre túto tému, si myslím, a aj škoda vašich písmeniek a vašej energie, riešiť ju tu 😉

luciask
18. dec 2012

@alice107 ak by to ozaj malo fungovat ako ona spomina, tak teda by sa mala aj ona velmi obavat buducnosti. Ak by mali rodit len milionari, znamenalo by to, ze generacia chudonych a strednej triedy by mala uplne vymriet. A teda kto ju obsluzi v obchode, restauracii, aky zdravotny, ci iny personal bude pracovat v tej luxusnej nemocnici/ambulancii. Kto jej bude kosit travnik a luxovat koberce? Kto sa bude starat o vzdelanie jej deti? Alebo nebodaj zastavas nazor, ze sme si nie rovni? Tomu by som uz hovorila diskriminacia.

micicka
18. dec 2012

@natas4 je to škoda a ona presne dosiahne to čo chce.

danka86
18. dec 2012

Preboha baby, nereagujte uz na tu psychopatku, ved mne je normalne na vracanie, ked vidim, ze tu zas je a uraza, robi sa mudrou premudrou a to ani necitam jej komentare, lebo by som pc rozbila. Kaslite uz na nu, vieme vsetky na nu nazor, tak kaslite na nu. ked nebude nikto odpisovat, nebude mat s kym pisat a prestane, nenahravajte jej, zbytocne sa rozculujete..

natas4
18. dec 2012

@micicka ale pozri, aj teraz bavime sa tu o tom, ze na nu netreba reagovat a vzdy akokolvek budeme apelovat sa najde niekto, kto na nu reagovat bude..vid vyssie nad tvojim prispevkom...toto je jednoznacne chyba adminov, ktori dovolia jednej a tej istej osobe rozvracat temy (toto nie je prva ani posledna) a alibisticky tvrdia, ze tato osoba tu ma pravo diskutovat...je to cisty alibizmus, pretoze keby si ten admin nasiel cas precitat tuto temu, tak by ju okamzite usmernil
@martinjasen

ani3012
18. dec 2012

@petpop
správne si nazvala TROLL....
mali by ste si prečítať: https://www.modrykonik.sk/fotoblog/ani3012/clan...
IGNOROVAŤ! NEREAGOVAŤ! najlepšie je ani tie príspevky nečítať 😉

****************Don't feed the trolls!***********************

ani3012
18. dec 2012

@natas4 nemyslím,že je to chyba adminov, prečítala som si,čo poslal aj Martin odkaz http://sk.wikipedia.org/wiki/Logický_klam a súhlasím s tým
v prvom rade: my si tu vytvárame tú diskusiu...ak niekto zareaguje na TROLLa , tak mu treba len napísať:
YHBT. YHL. HAND.
You have been trolled. You have lost. Have a nice day.
snáď potom pochopia 😒

natas4
18. dec 2012

@ani3012 bohuzial tak to tiez nebude fungovat..pretoze tato "dama" caka kym sa nazbiera dostatocny pocet novoprispievajucich , ktori ju nepoznaju a ti s nou velmi radi podiskutuju

jolinka
18. dec 2012

@ani3012 hacik je v tom slove "POCHOPIA"

ani3012
18. dec 2012

@natas4 @jolinka tak snáď nikto nie je taký blbí 😕 ,ak mu napíšem do IP: prosím ťa nereaguj na ňu, ani jej príspevky nečítaj. My ju tu už poznáme,zbytočne provokuje a chceme sa vyhnúť diskusii s ňou-prípadne ak máš potrebu, napíš jej IP
Dík

či??? 😅 😅 😅

latvia
18. dec 2012

@slavik79 necitala som vsetko, kedze cz niektore prispevky sa neda dopracovat k podstatnym veciam, ale ak som spravne pochopila, tak dcera ma zlomenu klucnu kost....a riesi sa tu, ci to nezanedbal pediater pri narodeni, alebo ci si ju dodatocne niekde nepolamala....ak som mimo, tak ma prosim oprav 😅 ja len tak okrajovo, na tych, co sa tu osopili na alicu ci ako sa vola, jeden jej prispevok bol vcelku zaujimavy, ze pediater mal rozpoznat zlomenu klucnu kost ked to bol dosledok porodu...klucne kosti sa hmataju u babatka este v nemocnici, pri vysetreni celeho tela, a na to, aby dr zistil, ze je tam zlomenina, nemusi mat ani rtg ani nic specialne...zlomena klucna kost proste na dotyk chrapci pod prstami, ale len ked za tym doktor cielene ide. cize ak to nehlada, ani to nemoze najst. moj krpec mal pri porode zlomenu klucnu kost, a ja som to nezistila, povedal mi to az ortoped, ktory mu prisiel skontrolovat klbiky na 4.den po porode.takisto to vedela nasa pediatricka , lebo ona to na kazdej poradni kontrolovala....cize opytaj sa svojho pediatra, ci to ma zapisane v zaznamoch pri prehliadkach, ze klucne kosti su ok. a aj keby to nebola porodna zlomenina, klucna kost je u novorodencov v podstate sama chrupka, lupne to vcelku casto, ani nevies ako. babatko toneboli, preto ani nemas velmi sancu zistit, ze tvoje dieta nema nieco v poriadku. a zlomena klucna kost sa nejak extra u tychto malych deti nelieci. jedine na co ma upozornili je, aby som ho netahala za tu koncatinu pri obliekani. zrastla sa mu sama za 4 tyzdne...neviem sice ako funguje system v UK, ale to by tvoje dieta muselo mat riadne polamanu klucnu kost na viacero casti aby bolo vobec podozrenie ze ste mu nejak sami mohli ublizit...

petot
Odpoveď bola odstránená
syla
Odpoveď bola odstránená
kaja73
Odpoveď bola odstránená
blumka
Odpoveď bola odstránená
natas4
Odpoveď bola odstránená
kalifa28
18. dec 2012

rada sa pridám k @ani3012. daj mi vediet do IP ak budeš vediet číslo učtu 🙂

tigra440
Odpoveď bola odstránená
elena100
Odpoveď bola odstránená
elena100
Odpoveď bola odstránená
janci27
18. dec 2012

@alice107 poznam ludi, ktori ziju v UK a maju len zakladnu lekarsku starostlivost, lebo je postacujuca a vychovali krasne a zdrave deti a podotykam, nikto im ich nevzal kvoli tomu..nemyslim, ze je nutnostou si platit sukromnych lekarov..aj na Slovensku si mozes platit sukromne kliniky kvoli lepsej starostlivosti a pohodlnosti, ze necakas v cakarni plnej chorych ludi napr. a kvoli este dalsim vyhodam..ale tieto vyhody nie su zivotu potrebne natolko, aby som tym uberala deti o ich dokladnu starostlivost..nie kazdy si moze dovolit u nas alebo v UK sukromnych lekarov a nikto ich za to neodsudzuje..a ty prosim ta, neodsudzuj tych, ktori si nemozu dovolit nadstandardnu starostlivost v UK..ty si myslis, ze si to nemozu dovolit len Slovaci alebo ini cudzinci, ktori sa tam rozhodli zit? vies kolko Anglicanov maju len zakladnu starostlivost, ktora je postacujuca..neviem, kde beries take kraviny, ze nie..ty sa musis asi fest nudit, ked ta tu bavi rypat..je mi ta srdecne luto, musis byt fakt nestastny clovek, co si vybija svoju zlost alebo menejcennost alebo neviem ako to pomenovat, kedze tu vystupujes ako anonym, zoci voci by si asi taka suverenna nebola..len tolko som chcela 😉