Social Services v Anglicku a vlastné skúsenosti
Ahojte, najdu sa tu mamicky, ktore maju skusenosti ci uz negativne alebo pozitivne so Social Services v UK? S mojou 3 a pol mesacnou dcerou som totiz v nemocnici, ma zlomenu klucnu kost a my s partnerom nevieme ako, ani kedy sa to mohlo stat. Hned v ten vecer sme mali pohovor s pracovnikmi SS, s policiou, s uradom na ochranu tyranych deti, boli u nas doma pozriet ako zijeme, museli sme podpisat ze ostaneme v nemocnici minimalne 3 dni. Sice nam kazdy hovori ze sa nemame coho bat, ale viete...ked uz clovek pocul o Ivane Boorovej a ostanych pripadoch odobratia deti, tak je zrejme, ze nas strach je opravneny. Poprosim o prispevky mamicky, ktore nieco podobne zazili na vlastnej kozi, nie o tom ze niekto nieco cital alebo pocul. Toho som sa uz napocuvala za posledne 3 dni az az. Dakujem.
@wifina prosim ta, toto su take detaily oproti tomu, ze jej zajtra odoberu dieta a urobia vsetko preto, aby ho uz nikdy neuvidela!!! prepac, ty by si sedela na zadku v nemocke s tym, ze po ceste ta mozu stopnut policajti a nemas cestovny doklad pre dieta, a s vedomim, ze zajtra ho odovzdavas nahradnej rodine a nikdy viac ho neuvidis?
Dajte si dole ruzove okuliare, trosku si pogooglite o britskej SS, o jej moci, nedodrziava ziadne zakony ani sudne nariadenia, systematicky kradne deti uz niekolko rokov a NIKTO ich nevie zastavit!!!! Ak raz dieta prevezmu do svojich ruk, NIKDY sa ho nevzdaju, pozrite sa, co robia s Ivanou Boorovou, a to do toho pripadu zasiahla uz aj Slovenska republika!!!
Neriešte tu ptakoviny, tu ide o život dieťaťa!!!
@sirinka ty nevies nic o prave a pravnych postupoch. ako vidim. kedze rodicia prisli k lekarovi a tam sa zistilo je kojenec ma zlomeninu je jasne,ze sa zahaji vysetrovanie.a znalecke posudzovanie ako k tomu mohlo dojist.a kedze je poddzrenie ze dieta prislo k u jme v rodine tak je z toho prostredia odnate v jeho zaujme.ake bezcitne odnatie? ide predsa o zaujem diietata.to treba chranit. zial ak biologickuii rodicia nesu schopni s a o didta dobre starat,tak musi nastupit ochrana statu.to diea je obät.nie matka.
takze trosku treba mat pravneho vedomia a pochopis preco su stavane zakony tak,aby chranili dieta ak treba aj odnatim z rodiny. ;-
tu nejde o to ak sa niekomu nieco svojvolne zapaci.ale o dokazy ktore su oprete o znalecke posudky. to mi mozes verit.
Aha, takze to je uplne zbytocny zdrap papiera.... 😠
@wifina kedze je v nemocnici nepredpokladam, ze si stihal najsť právnika ... predpokladam ze jej bol prideleny ..ak to tak je potrebuje pomôcť .. ak o pomoc nestojí, zbytočné sú tieto riadky a celá táto diskusia .. predpokladám, že sem písala lebo chce pomôcť .... ale je tu veľa báb čo sa snaží s nou spojiť, žial neodpisuje ... predpokladám že je pod riadnym tlakom ....
Na mieste autorky prispevku si velmi dobre rozmyslim, co urobim. Ak to dieta malo zlomeninu uz po porode a ostala nezhojena, nikdy nedokaze, ze to tak bolo. Ziaden porodnik v UK sa uz pod to nepodpise.Briska SS jej vezme dieta a bude on roky bojovat. Dobre si rozmyslite, co spravite. Na Vasom mieste, uz tam nie som. Vsetko si fotte, nahrajte, oslovete nase urady na SK. Rychlo podotykam. A prec odtial. To je moja dobra rada.
@morningdew neozyva sa .... do rana ma order potom ju uz nikto odtial nedostane ... DO RITI DO RITI ...
@morningdew my chapeme, vieme o tom vela.... Skus kontaktovat haraksina, pisala, ze joj sa o pripad zaujima.
PREčO SA ZAOBERATE ALICE107????? ona o pomoc nežiadala ani o názor sakra .. to čo tu vypisuje je bezpredmentné ..
uk nie je v schengen-e, takze musis mat doklad na vycestovanie. my chodievame autom a vzdy musime ukazovat pred trajektom pasy.
minule som si nastudovala, co sa tyka odobratia deti, ako rychlo atd. takze ak aj ss este nema rozhodnutie od sudcu, moze kedykolvek poziadat policiu a policia vezme dieta na maximalne 72 hodin. tolko casu ma potom ss na vybavenie nalezitych papierov. sorry, nepamatam si uz vsetky nazvy jednotlivych ukonov.
inak ak sa nemylim, ak je podozrenie na abuse, tak lekari nesmu pustit dieta z nemocnice. a ujst z nemocnice v uk nie je len tak lahke, netusim, ako je to na svk, kedze tam nezijem, ale tu su pri vstupe na oddelenie recepcie s mnozstvom ludi. a zatvorene dvere, minimalne na detskom oddeleni.
drzim vsetkym zucastnenym palce 😔
@natas4 vy sa poznate so slavik79?ak ano,prosim daj nanu kontakt
@morningdew .,nech jej pomozu.,prosiim ☹
Alice107, Vase pravne vedomie Vam bude na dve veci, ked Vam SS zoberie dieta. A ani dobra pravnicka nemusi pomoct. Som zvedava, ako tento pribeh bude pokracovat. Radim vziat dieta a ist prec.
Ludia unasali svoje deti aj z horsich krajin ako uk.
Akonahle daju tvoje dieta do inej rodiny, nemusis ho uz nikdy dostat, pamataj si, co ti hovorim, ber nohy na plecia a chod!
Videla si niekdy na SK, ze ti dieta vezmu, ked ma nieco zlomene? Nevezmu a nedaju do inej rodiny. Zamysli sa nad tym, vezmi vsetku odvahu co mas a chod!!!!
@morningdew s tou alicou sa ani nebav..uplne zbytocne jej budes pisat..to je chora osoba, ktora je tu na mk znama velmi dobre...aj keby si jej dala akykolvek dokaz ona si bude tvrdit svoje...vydava sa za pravnicku a celkom mozne je aj to, ze pracuje pre Jugendamt, to je SS v Nemecku
Slávik,morningdrew môžeš verit,je spolahlivb vie o com pise,utekaj odtial,neboj sa
@morningdew ja si mylsím, že už verí, ale nemá prístup na internet, asi je v tej nemocke.... ☹

@sirinka rezolucia bola prijata 30.11.2012 aj na zaklade VYhlasenia, ktore poslali SK obcania... ale UK ma samostatny nazor, pristup, riesenie vsetkeho a je otazne, ci zotrvaju nadalej v EU..