icon

Spravila som trestný čin. Ako sa z toho vyvliecť?

zuza_na
18. aug 2011

Vyrobila som si riadny prúser. V návale zlosti som ex napísala, vraj je zlodej a chudák ( malému zobral drahú hračku, nechal ju u seba a dal svojmu synovcovi, pričom malý mi za ňou strašne plakal) tak som mu toto napísala a on že super to sa mi hodí idem podať dve trestné oznámenia. Vraj toto je dôvod a budem mať zápis ktorý sa so mnou už povlečie celý život. Prosím poraďte preboha ako z toho sa dostať von

Strana
z2
sisaha
18. aug 2011

@zuzka1. ja viem, ja som len ten tvoj prispevok prelozila do ludskej reci... 😅 , lebo neviem ci by mu porozumela. Zjavne je taka vystrasena, ze ked jej niekto povie, ze pokial si na ulici nahlas grgne a dostane poriadkovu pokutu, tak si na to bude davat pozor...

usacek79
18. aug 2011

@zuza_na ohovaranie sice je trestny cin, ale musi byt naplneny minimalne jeden bod - a sice ZVEREJNENIE.. teda ak si jemu napisala list ci SMS, je to medzi vami a teda nedoslo k naplneniu podstaty pojmu "ohovaranie". to po prve. a po druhe - to co si napisala, je tvoj nazor a teda musel by byt konfrontovany dokazovanim, ci hracku vzal a ak ju vzal, tak je to este v jeho neprospech... takze ti "gratulujem" k totalnemu blbcovi, zjavne psychicky zlahka narusenemu, ktory sa vyhraza nezmyslami... pokojne mu odkaz, ze cela diskusia si mysli, ze je uplny debil 😠 a kedze nemenujes, je to ok 😉

mirka907
18. aug 2011

@sisaha nemusi ho menovat...nahoda je blbec a toto je verejne forum, ktokolvek kto ich pozna si vie z jej rozpravania vela dat dokopy...

sisaha
18. aug 2011

jaj baby, idem asi spat... a zamysliet sa nad sebou... 😀 Keby za kazdu moju hlasku na adresu nepoctivych obchodnikov, drzych uradnikov a podobnych individuí som mala byt riesena na policii, tak moj register by bol minimalne na 4 strany 😀

lubikan
18. aug 2011

ak chce podat TO na teba len za to,ze si mu toto napisala,nepochodi...keby si mu napisala ale,ze je koko*....tak kludne moze ist na policiu,ta ti akurat napari pokutu cca 10 €... 😉

sisaha
18. aug 2011

@lubikan tych 10e by ma stvalo, ale keby mi to stalo za to, tak mu to poviem 🙂

lubikan
18. aug 2011

@sisaha kasli na to,tebe sa sice ulavi,ale s nim to nepohne 😉 ...viem o com hovorim 🙂

lubikan
18. aug 2011

@ani_sama_neviem ..za skarede stavnate slova davaju policajti pokuty..

vefi89
19. aug 2011

@zuza_na povieš nám jeho meno? 😀

zuza_na
autor
19. aug 2011

diki baby už ma to prešlo a naozaj nemám sa čoho báť takže sa radšej idem sústrediť výlučne na syna a ex nech si robí čo chce, trebárs ďalšie dieťa

ani_sama_neviem
19. aug 2011

@lubikan ano? no okey tak to ja by som mala uz asi tolko pokut aj ludi co poznam ze by som sa nedoplatila :D

lubikan
19. aug 2011

@ani_sama_neviem ..ano,dvom ludom v mojom okoli dali....aj za facku mozu dat..ked ten silno urazeny dotycny pojde na policiu udat....nemusi byt ani trestne oznamenie...ale samozrejme musia sa poskodeneho spytat,ci je to pravda...

maggie2
19. aug 2011

@bbtina ohovárenie nie je priestupok, je to trestný čin. Ale zadávateľka otázky sa nemusí obávať.

lubikan
19. aug 2011

@maggie2 aha,dobre vediet,my mame taku klebetnu susedu,ze az..raz ma nasere a podam TO 😕

pici
19. aug 2011

@zuza_na nemusis sa nicoho bat, na to aby to bol trestny cin to musi splnat skutkovu podstatu a to je verejne ohovarania, muselo by mu to sposobit napriklad to, ze pride o pracu, ze mu to ztazilo spolocensky zivot atd... jedno take som podavala na jednu osobu, takze viem ako to chodi, ty sa nemusis nikoho bat.

maggie2
19. aug 2011

@pici a hlavne sms-ka bola adresovaná len jednej osobe-a práve jemu (čo sa nepočíta 😀 😀 😀 ) , a teda skutková podstata je nenaplnená hlavne preto.

bbtina
19. aug 2011

@maggie2 ale veď ona ho vlastne ani neohovára keď sa to tak vezme

maggie2
19. aug 2011

@bbtina áno. Teraz som si prečítala celú túto i predchádzajúcu stranu, dostatočne všetko dievčatá už ozrejmili zo všetkých uhlov pohľadu

pici
19. aug 2011

@maggie2 ved to som jej napisala ze to nebolo verejne

alexandra
19. aug 2011

Hehe, keby som ja mala za kazde ze som hlupa, trepem, som sprosta a podobne davat trestne oznamenia, to by som sa nabehala 😀

halienka
19. aug 2011

@alexandra ale hádam až tak zle na tom nie si 😀 😀 veď píšeš vcelku súvisle a aj pravopisne správne 😀 😀 si ma pobavila 😀

alexandra
19. aug 2011

@halienka Ale jasne ze som! Mam to v sms/maile vzdy, ked si dovolim nesuhlasit s niecim, co jeho Vysost, pan Byvaly Manzel, CSc., navrhne 😀

halienka
19. aug 2011

@alexandra 😀 😀 😀 jaj tááák 😀 no to vieš, tí "korunovaní" si môžu dovoliť také reči, šak preto sú aj "korunovaní" 😀

gubcikova
19. aug 2011

ach jáj IQ 0 aj keby mu napíšeš tisíc smsiek typu že je ko.. idoiot to neni trestný čin.bože dievča spamätaj sa

alexandra
19. aug 2011

@halienka nevadi, smerujem k obdobnemu akademickemu titulu a potom sa s jeho Magnificenciou mozno budem schopna bavit na adekvatnej intelektualnej urovni... Alebo nie? 😀

Strana
z2