Sú psychiatrické diagnózy výhovorkou alebo realitou pre získanie ID?
uz idu po tych fiktivnych
hlavne psycho mentalne diagnozy- ktore sa hufom rozdavali
fitneska co mala problem s chrbticou a sutazila
vyborne, len tak dalej !
pisem, len kvoli tym fiktivnym, snad nebudu do mna kamenom kvoli tomu.
este tie maximalne navysovania davok, zrusit tehotenske a budem spokojna
preco by fitneska ktora sutazi nemohla byt na ID???? to ze niekto sportuje nie je dovod na odobratie ID. pozrit si paralympionikov, to akoze aj tym nech vezmu.... lebo nieco robia...
preco by fitneska ktora sutazi nemohla byt na ID???? to ze niekto sportuje nie je dovod na odobratie ID. pozrit si paralympionikov, to akoze aj tym nech vezmu.... lebo nieco robia...
@kacena4 S chrbticou? Sedis si na kabli? Ak mas problem chrbtom, asi tazko s nim budes cvicit, ale cakala som , ze sa budete zastavat. Co ine tu moze od vas dokonalych , cakat.
Kopec ludi denne ledva chodi , zije na liekoch, su operovani na chrbticu, a taki snad nejdu hadzat kozami dakde na podiu ako fitnesovia ! Sa uvedom!
Paraolympik je znevyhodneny, ale snad sa bavime o dvoch roznych veciach? Alebo mas pocit ze paraolympionici, sutazia CEZ BOLEST?
@kacena4 ty mas niekedy velmi zvlastne pochody, uz som si to viac krat vsimla.
@kacena4 S chrbticou? Sedis si na kabli? Ak mas problem chrbtom, asi tazko s nim budes cvicit, ale cakala som , ze sa budete zastavat. Co ine tu moze od vas dokonalych , cakat.
Kopec ludi denne ledva chodi , zije na liekoch, su operovani na chrbticu, a taki snad nejdu hadzat kozami dakde na podiu ako fitnesovia ! Sa uvedom!
Paraolympik je znevyhodneny, ale snad sa bavime o dvoch roznych veciach? Alebo mas pocit ze paraolympionici, sutazia CEZ BOLEST?
@anonym_autor hlavne vec ze tvoje pochody su ok 😉
@anonym_autor hlavne vec ze tvoje pochody su ok 😉
@kacena4 Trocha divne prirovnanie paraolympionika, co snad NESPORTUJE S BOLESTOU si daka velmi nechapava osoba, sa mi vidi. Co na tom nerozumies????
No ja by som psycho diagnozu dopriala kazdemu,kto na nu zavidi ID. Nech si to "uzije", to "hranie".
No ja by som psycho diagnozu dopriala kazdemu,kto na nu zavidi ID. Nech si to "uzije", to "hranie".
@iwesska ty si nejaka zvlastna pisem o fiktivnych !
@anonym_autor ako názor sa dá vyjadriť aj slušne
@pe_mi prepac, a co je neslusne. Vy ste strasne vsetky uzkostlive, tebe sa nepaci slovo nechapava? poznam aj ovela horsie slovicka, ale to sa sem ozaj nehodi.
Ozaj sa smejem, ako dokazete kazdu temu prekrutit. Mrzi ma, ked nevidite, co pisem a chytate sa slov. Ze vas to bavi, sa nudite, chapem.
pri tých psycho mentalnych ako si nazvala musiš mat pravidelne náštevy psychiatra alebo pedopsychiatra
@anonym_autor nenapadlo ta niekedy že cvičila v rámci možnosti aby si spevnila chrbat a mala menšie problémy zdr ?
mna tiež bolievaju križe/chrbat a najlepšie je ked sa hybem , fyzioterapeut mi dal zošitok na cvičenie , len spevnit nič iné nepomaha ...
neviem osobne posudit či má alebo nemá pravo mat ID, neštudovala som lekarstvo ani nevidela jej spis na upsvar , môže mat čiastočný , plny ohladne aby si z toho vyžila no neviem či sa z toho dá vyskakovat
niekedy vie karmat dobehnut , vieš o tom ?
ja napr budem spokojna ked znižia danove a odvodove zataženie
pisem, len kvoli tym fiktivnym, snad nebudu do mna kamenom kvoli tomu.
este tie maximalne navysovania davok, zrusit tehotenske a budem spokojna
@anonym_autor je fakt naivne si myslieť že ked zrušia tie dávky ktore píšeš že slovensko bude na tom lepšie no nebude
vyhladaj si kolko tehotenskych davok bolo v roku 2025 vyplatených , a potom si porovnaj kolko € za rok bolo vyplatených komplet aj zo všetkymi nahradami, priplatkami a neviem čim napr poslancov , prirataj si zvyšnu vládu
tie dávky čo píšeš to je kvapka v mori , to je niečo také robíme niečo , idealne také čo sa dobre robí PR na to a ludi to hreje pri srdiečku ako teba
Takze aj pocas pn,si vlastne mozem behat kade tade po sutaziach,co tam potom,ze som pn,pre mna vlastne nic neplati,tak???
Idu kontrolovat vsetky ucelove pn,invaliditu.
Co je fitktivna ID?
Co je fitktivna ID?
@anonym_b741c5 aj mňa zaujíma pojem fiktívny ID. Autor/ka príspevku má asi mentálnu výbavu a odpor k ŤZP ĺuďom. Napríklad kamarátova sestra sa lieči 23 rokov na psychiatrii a idú po nej ako svorka pitbulov . Posudkový jej povedal: A vy nevyzeráte ako psychicky narušená 🤦♀️ Ja žasnem. A áno, pridávam sa bez hanby k @iwesska, prajem každému jednému nech zažije slasť ID života 😉
Co je fitktivna ID?
@anonym_b741c5 autorka si zjavne myslí, že asi bipolárka, schizofrénia, a podobné životné lahody sú fiktívne diagnózy 🤦
@anonym_autor práve ty patris na psychiatriu.Nech ťa zaujíma milión Romov, ktorí nepracujú a berú veľa peňazí a ich deti tak isto nebudú pracovat
Čiže ak má človek psych. diagnózy, lieči sa 20+ rokov, berie x tbl denne, bol aj hospitalizovany je to ok? Uz to nie je fiktivna diagnoza a fiktivny ID? Ale ak popri tom pracuje, tak to bude fiktivny ID?
Ale inak klobúk dole pred marketingovým oddelením tohto štátu. Blchy chytajú, slony im utekajú. PR majú premakane. Branie dávok zaskolakom, teraz fiktívna PN, FB finančnej správy otváram už len so skatulou pukancov. A ovečky prikyvuju a strašne sa tešia, ako to tým darebakom na PN-kach pekne natreme. Lebo to je najväčší problém tejto krajiny a tam sú presne utopené tie miliardy. 😅😅😅
@anonym_autor práve ty patris na psychiatriu.Nech ťa zaujíma milión Romov, ktorí nepracujú a berú veľa peňazí a ich deti tak isto nebudú pracovat
@anonym_38c50f omyl, milión rómov???
https://dennikn.sk/1437406/skutocna-pravda-o-st...
@iwesska ty si nejaka zvlastna pisem o fiktivnych !
@anonym_autor A ty odkial vies,ci niekto dokaze zahrat psych.diagnozu? Vies vobec, ake tazke je na taku dg.dostat ID? Ze musis byt opakovane hospitalizovana na psychiatrii, aby ti ho dali aspon ciastocne? A ani vtedy to nemas iste a musis fungovat ako bezny clovek,ak chces prezit? Ludia s psych.problemami su na nerozoznanie od zdravych. To nie su uslintani zombici, na ktorych od pohladu vidiet,ze su chori. Vsak tiez mas moznost sa dat hospitalizovat, zahrat "to" a dostat ID,ked je to take jednoduche 🤷♀️
@anonym_autor A ty odkial vies,ci niekto dokaze zahrat psych.diagnozu? Vies vobec, ake tazke je na taku dg.dostat ID? Ze musis byt opakovane hospitalizovana na psychiatrii, aby ti ho dali aspon ciastocne? A ani vtedy to nemas iste a musis fungovat ako bezny clovek,ak chces prezit? Ludia s psych.problemami su na nerozoznanie od zdravych. To nie su uslintani zombici, na ktorych od pohladu vidiet,ze su chori. Vsak tiez mas moznost sa dat hospitalizovat, zahrat "to" a dostat ID,ked je to take jednoduche 🤷♀️
@iwesska Modrý koník logika 🤪 Fakt psychiatri nemajú čo robiť a vypisujú fiktívne diagnózy a posudková komisia schvaľuje fiktívne ID od stola len tak. Toto nepochopíš.
@anonym_autor a smerackym milionarom kedy zhabu vily postavene z penazi EU a danovych poplatnikov? A panpremierovi a ministrom tiez vezmu plat za to, co dopustili? Ked spravodlivost, tak pre vsetkych bez rozdielu!

Super, len tak ďalej 👍