Sú psychiatrické diagnózy výhovorkou alebo realitou pre získanie ID?
uz idu po tych fiktivnych
hlavne psycho mentalne diagnozy- ktore sa hufom rozdavali
fitneska co mala problem s chrbticou a sutazila
vyborne, len tak dalej !
Ale inak klobúk dole pred marketingovým oddelením tohto štátu. Blchy chytajú, slony im utekajú. PR majú premakane. Branie dávok zaskolakom, teraz fiktívna PN, FB finančnej správy otváram už len so skatulou pukancov. A ovečky prikyvuju a strašne sa tešia, ako to tým darebakom na PN-kach pekne natreme. Lebo to je najväčší problém tejto krajiny a tam sú presne utopené tie miliardy. 😅😅😅
@akvi presne
máme najväčšie podvody s dph vratkami v europe ale my to udieme blšky riešit ale ako píšeš pre plebs treba nejaké hry a teatre
@anonym_35d792 PN a ID su dve rozdielne veci nie, zase to nehrot 😂
@sara07 hovorili aj o pnkach,teda soc.poistovna bude velmi kontrolovat pnky,aj invaliditu.
@anonym_autor tato tupá luza pri moci to robi od kedy je pri valovoch... uz v 2007 chcel ficotovi uradnici zobrať ID človeku s ťažkou schizofreniou, ktory nedokáže fungovat ani v ramci rodiny. Pracovat udajne mohol... rozmýšľam, či to budú skúšať opäť, aby zacvachtali blahom ich tupym volicom. To, ze na úradoch fiktivne zamestnávajú kamosov smerohlasns mafie, ktori sa tam ani neukazuju, len berú plat s odmenami, ich adorujuce ovce nejak netrápi...
@anonym_autor tato tupá luza pri moci to robi od kedy je pri valovoch... uz v 2007 chcel ficotovi uradnici zobrať ID človeku s ťažkou schizofreniou, ktory nedokáže fungovat ani v ramci rodiny. Pracovat udajne mohol... rozmýšľam, či to budú skúšať opäť, aby zacvachtali blahom ich tupym volicom. To, ze na úradoch fiktivne zamestnávajú kamosov smerohlasns mafie, ktori sa tam ani neukazuju, len berú plat s odmenami, ich adorujuce ovce nejak netrápi...
@anonym_322e47 presne a tu su iné čisla čo oni beru kamoši
Budme uprimne, tych fikticnych PN a ID je stale dost.
Ja si myslim, ze ozaj odkazanych ludi sa to nedotkne. Ti sa nemaju coho bat.
Mali by sa zamerat aj na predlzene rodicaky. Tiez to schvalovali na kadeco a potom mamicky, co nemohli pracovat, lebo sa ozaj starali o tazko chore deti, tie nedostali nic.
Tehotenske, maximalne podpory, materske otcov, co pracovali a o dieta sa starala matka na podpore.
@anonym_322e47 no to je dalsi pribeh, na nich si kto posvieti? :/
Mali by sa zamerat aj na predlzene rodicaky. Tiez to schvalovali na kadeco a potom mamicky, co nemohli pracovat, lebo sa ozaj starali o tazko chore deti, tie nedostali nic.
Tehotenske, maximalne podpory, materske otcov, co pracovali a o dieta sa starala matka na podpore.
@anonym_34f851 dakujem, nie som sama, co si to tiez mysli.
@sara07 hovorili aj o pnkach,teda soc.poistovna bude velmi kontrolovat pnky,aj invaliditu.
@anonym_35d792 len sa obavam, ze budu rusit PNky rad za radom. Urcite su aj ine okruhy, kde si treba posvietit na to, ako tento stat NEfunguje
@anonym_b741c5 aj mňa zaujíma pojem fiktívny ID. Autor/ka príspevku má asi mentálnu výbavu a odpor k ŤZP ĺuďom. Napríklad kamarátova sestra sa lieči 23 rokov na psychiatrii a idú po nej ako svorka pitbulov . Posudkový jej povedal: A vy nevyzeráte ako psychicky narušená 🤦♀️ Ja žasnem. A áno, pridávam sa bez hanby k @iwesska, prajem každému jednému nech zažije slasť ID života 😉
@jamimo je mi to luto, ze jedine, co dokazete, je hned utocit. Ja pisem o fiktivnych ID, nie o tych, co maju ozaj diagnozy. Tazko pre niektore z Vas to pochopit?
@anonym_autor a smerackym milionarom kedy zhabu vily postavene z penazi EU a danovych poplatnikov? A panpremierovi a ministrom tiez vezmu plat za to, co dopustili? Ked spravodlivost, tak pre vsetkych bez rozdielu!
@kp7333 ja viem. Lenze kto ma tuto pravomoc?
My sa vraciame do cias, kedy nas na konoch budu honit a bicovat. Chapem, ze v konecom dosledku na to doplatime my, ludia a nie ti hore, nedotknutelni.
@iwesska Modrý koník logika 🤪 Fakt psychiatri nemajú čo robiť a vypisujú fiktívne diagnózy a posudková komisia schvaľuje fiktívne ID od stola len tak. Toto nepochopíš.
@jamimo viem, ake to je. Dokonca poznam takeho cloveka, co tahal rok na PN a pretvaroval sa, ze ma depresiu. Vies, ked ty to nevies, ludia dokazu byt vybprni herci.
Samozrejme, este raz, Nepisem o ozaj chorych ludoch , verim, ze to uz konecne pochopis.
No ja by som psycho diagnozu dopriala kazdemu,kto na nu zavidi ID. Nech si to "uzije", to "hranie".
@iwesska najmä v minulosti sa ten ID na hlavu dal po známosti uolne v pohode vybaviť. Skúsený lekar ti povie co a ako máš robiť, tvrdiť, hrať.
@iwesska najmä v minulosti sa ten ID na hlavu dal po známosti uolne v pohode vybaviť. Skúsený lekar ti povie co a ako máš robiť, tvrdiť, hrať.
@anonym_a39f92 dakujem, prave som to sla napisat.
@anonym_autor nenapadlo ta niekedy že cvičila v rámci možnosti aby si spevnila chrbat a mala menšie problémy zdr ?
mna tiež bolievaju križe/chrbat a najlepšie je ked sa hybem , fyzioterapeut mi dal zošitok na cvičenie , len spevnit nič iné nepomaha ...
neviem osobne posudit či má alebo nemá pravo mat ID, neštudovala som lekarstvo ani nevidela jej spis na upsvar , môže mat čiastočný , plny ohladne aby si z toho vyžila no neviem či sa z toho dá vyskakovat
niekedy vie karmat dobehnut , vieš o tom ?
ja napr budem spokojna ked znižia danove a odvodove zataženie
@sara07 hej a cvičila tak dobre, že sa dostala na majstrovstva, ze?
To ako keby slepý bol majster v streľbe na terč so zdravými.
@anonym_autor A ty odkial vies,ci niekto dokaze zahrat psych.diagnozu? Vies vobec, ake tazke je na taku dg.dostat ID? Ze musis byt opakovane hospitalizovana na psychiatrii, aby ti ho dali aspon ciastocne? A ani vtedy to nemas iste a musis fungovat ako bezny clovek,ak chces prezit? Ludia s psych.problemami su na nerozoznanie od zdravych. To nie su uslintani zombici, na ktorych od pohladu vidiet,ze su chori. Vsak tiez mas moznost sa dat hospitalizovat, zahrat "to" a dostat ID,ked je to take jednoduche 🤷♀️
Iwetka, Ivuska , Iva
Diagnozy ID sa rozdavali ledabolo, mam vela ludi v okoli, co to ziskali. Nepisem o udelovani ID teraz ( rozumej, teraz) . Teraz ti uz ani vypichnute oci nepomozu. Pisem hlavne o diagnozach , kde sa ID rozdavalo par rokov dozadu. Nebol to az taky problem. Kebyze neviem, ako to funguje. a Psychodiagnoza? Vies, znama robila na psychiatrii, je ozaj tazko rozlisit, kto je ozaj chory kto nie, ale ono sa to casom vykrystalizuje, dokonca alkoholizmus dokaze z cloveka urobit nie len cirhotika ale neskutocne psychicky narusenu osobu, takych mnoho ma ID lebo uz maju prepite osobnosti alebo koncia na HN.
a ano, niektore hospitalizacie len uhrali, len aby potom ziadali o ID.
Co je horsie, je velke riziko, aby nerusili ID ludom, ktori ozaj nemozu pracovat.
@anonym_34f851 juj, pozor pozor, do tehotenských, účelových PNiek od oplodnenia až do pôrodu (vsak keby nieco), účelových max.materskych, podpor a fiktívnych otcovskych im tu nekafri. Lebo to je podla nich ok, vsak predsa dávajú tomuto štátu nového daňovníka.
@anonym_35d792 len sa obavam, ze budu rusit PNky rad za radom. Urcite su aj ine okruhy, kde si treba posvietit na to, ako tento stat NEfunguje
@anonym_autor tak od toho su zase lekari a oni si tiez musia obhajit preco je clovek na pnke,takze normalne pnky rusit nebudu.Iba ucelove.
@jamimo je mi to luto, ze jedine, co dokazete, je hned utocit. Ja pisem o fiktivnych ID, nie o tych, co maju ozaj diagnozy. Tazko pre niektore z Vas to pochopit?
@anonym_autor trafene husi tu hneď musia zagagat. Aj s dovetkom, ako im ty zavidis
@anonym_autor trafene husi tu hneď musia zagagat. Aj s dovetkom, ako im ty zavidis
@anonym_35d792 tak idu uz po lekaroch riadne.
@anonym_a39f92 ja nezavidim, ja sa skor obavam, ze vzdy kvoli takym hajzlom fiktivnym doplatia na to v konecnom dosledku ti, co to ozaj potrebuju.
@anonym_a39f92 dakujem, prave som to sla napisat.
@anonym_autor nie je za co. To len tu vybrané dámy neveria, co všetko sa dá a je možné. Ja poznám osobne osobu, ktorá sa pravidelne kvôli tomu nechava aj hospitalizovať. Aby mala ciarky. Lieky si vyberá a kseftuje s nimi. A vôbec sa tým nehanbí chváliť.
@anonym_autor nie je za co. To len tu vybrané dámy neveria, co všetko sa dá a je možné. Ja poznám osobne osobu, ktorá sa pravidelne kvôli tomu nechava aj hospitalizovať. Aby mala ciarky. Lieky si vyberá a kseftuje s nimi. A vôbec sa tým nehanbí chváliť.
@anonym_a39f92 vies, aj ja poznam, a ozaj sa cudujem, ze tu niektore dako nevedia pochopit, co vsetko sa da. Dokonca falsovanie RTG snimkov, to uz je iny level. Ale tazko tu presvedcis, tieto dokonale, co zjavne ani nevedia, ako funguje svet. Kebyze nemam znamych lekarov, a sestricky, tak tiez by som nevedela. No tento svet je jedna velka falos.
@anonym_a39f92 ja poznam damu, co chodila na elektrosoky , dalsiu co si davala pichat infuzie, do zdraveho tela...
@anonym_a39f92 nahlásila si to niekde?
@anonym_a39f92 ja poznam damu, co chodila na elektrosoky , dalsiu co si davala pichat infuzie, do zdraveho tela...
@anonym_autor nevadí im očividne zneužívanie systému, nieken sociálneho ale aj zdravotného. Lebo to musi niekto zaplatiť. A potom budú pindat, ze platia u lekára. Tak nech platia, keď doprajú iným aby všetko zneužívali.
@anonym_autor a nahlásila si to niekde?
@anonym_a39f92 nahlásila si to niekde?
@rozculena a co mam akože nahlásiť? Ze ked si zavolá sanitku s tým, ze sa chce zabiť, tak ze vlastne iba keca? Ze po známych diluje lieky? Kto mi to asi tak dosvedci?
@anonym_autor a nahlásila si to niekde?
@rozculena normalne infuzka, kvoli bolestiam v chrbte, pritom mala bezny nalez, co ma kazdy druhy, ale stale menila neurologov, aby jej predlzovali PN , toto bolo 3 roky dozadu, uz teraz by jej to nepreslo. skoro rok tahala PN. Pritom nemala problem vlacit tazke flase ...
@rozculena normalne infuzka, kvoli bolestiam v chrbte, pritom mala bezny nalez, co ma kazdy druhy, ale stale menila neurologov, aby jej predlzovali PN , toto bolo 3 roky dozadu, uz teraz by jej to nepreslo. skoro rok tahala PN. Pritom nemala problem vlacit tazke flase ...
@anonym_autor Aký ty vieš,aký mala nález? Také infúzie som brala aj ja,to je to najmenej,čo ti neurolog predpíše.Nijako to neškodí,keď tu operuješ tým,že "si dávala pichať infúzky do zdravého tela"
@anonym_autor Aký ty vieš,aký mala nález? Také infúzie som brala aj ja,to je to najmenej,čo ti neurolog predpíše.Nijako to neškodí,keď tu operuješ tým,že "si dávala pichať infúzky do zdravého tela"
@rozculena jasne, klasicke lumbalgo. Pisem medzi riadkami, ako to vedia ludia oklamat. Ale ona nemala bolesti stale. Dokazala normalne vlacit tazke flase. Citaj to, ze ludia dokazu v mnohom system zneuzit. A myslim ze si natolko inteligentna, co tym chcem napisat. Preto verim, ze pojdu po vsetkom fiktivnom v tomto state. A verim, ze sa to co najmenej dotkne ozaj ludi co su chori. Bodka.

Takze aj pocas pn,si vlastne mozem behat kade tade po sutaziach,co tam potom,ze som pn,pre mna vlastne nic neplati,tak???
@anonym_35d792 PN a ID su dve rozdielne veci nie, zase to nehrot 😂