icon

Trestné oznámenie za ohováranie o sexuálnej orientácii

viktorrr
7. mar 2025

Som sám mám 28 a keď sa nejakej babe páčim a aj tak ju nezbalím a nepretiahnem hneď začnú ľudia v dedine vravieť že som gay už ma to rozčuluje pretože sa necítim byť homosexuál tak ma napadlo či by som to mohol riešiť súdnou cestou možno by mi potom dali pokoj zažili ste niekto niečo takéto?

Strana
z2
dianka3
8. mar 2025

@jakubrianka 🤦‍♂️🤦‍♀️ to je odpoveď 🤌🤦‍♂️🤦‍♀️ ináč u teba všetko v poriadku?

julia_romeo
8. mar 2025

@sevrin prosim ta.... snad si vazne nemyslis ze toto co autor pise spada pod TZ a ohovaranie? ked nerozumies zakonom tak radsej nepis, resp., nekopiruj hluposti...

viktorrr
autor
8. mar 2025
srbskalizzy
8. mar 2025

@simca06022011 😂hej hej vtedy to bolo tazke, ale nakrajsie je na tom ze od jednej tej obecnej rozhlasovej babky vnucka v 15rokoch v prvom rocniku strednej porodila dieta😂 btw, v dobe otehotnenia mala 14, vraj prespavala u kamaratky😂 nakoniec sa zistilo ze kamaratka zas prespavala u nej a teda ani jedna u jednej spolu boli na nejakej chate z partou starsich 😂
Bys neverila ako rychlo sa z dediny odstahovali😂

viktorrr
autor
8. mar 2025

@viktorrr dobré ďakujem všetkým za názor cením si to nebudem to riešiť súdnou cestou pôjdem si ďalej po svojom nech si vypravaju čo chcú

janai1
8. mar 2025

@dianka3 máš pocit, že som chlap?

sevrin
8. mar 2025

@julia_romeo ty by si bolo strašne prekvapené ešte aké prípady sa už riešili po súdoch.

Strana
z2