icon

Trestné oznámenie za ohováranie o sexuálnej orientácii

viktorrr
7. mar 2025

Som sám mám 28 a keď sa nejakej babe páčim a aj tak ju nezbalím a nepretiahnem hneď začnú ľudia v dedine vravieť že som gay už ma to rozčuluje pretože sa necítim byť homosexuál tak ma napadlo či by som to mohol riešiť súdnou cestou možno by mi potom dali pokoj zažili ste niekto niečo takéto?

Strana
z2
simona1998
7. mar 2025

@viktorrr super nápad🙈😂

janai1
7. mar 2025

@viktorrr no tak skus chlapa a možno vyriešiš všetky problémy (nebudú klamať, zbališ a pretiahneš🤣)

viktorrr
autor
7. mar 2025

@janai1 na to ti kašlem

viestta
7. mar 2025

Vsak daj oznam o svojej sexualnej orientacii vyhlasit v obecnom rozhlase. Ci chces zalovat pol dediny?

kataina
7. mar 2025

je tu aj právna poradňa, opýtaj sa tam. Tu su niektoré baby hnusné

zuzanita1609
7. mar 2025

Ukľudní sa. Ľudia toho nahovoria. Nauč sa žiť v spoločnosti a brán sa,alebo blbych ľudí proste nerieš. Stojí ti to za to? Či v čom je problém? Reči? Prosím ťa,radšej sa uč a vzdelavaj 😊

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
viktorrr
autor
7. mar 2025

@monsterablue takže musím pretiahnuť sudkyňu

zuzanita1609
7. mar 2025

@monsterablue vieš ako to chodí na dedinách? Dakedy boli mladé pekné baby rovno štetky,čo hore povedali,dole na pravda. A to len preto,že som bola komunikatívna. Sa smejem ale vážne, pretože som bola stále panna a len spoločenská. Nakoniec som stratila od srdu panenstvo pri chlapcovi,čo si to vážil ba tetkam pretrel pomedzí oči ich "handrami". 😁Nerieš,čo riešia, väčšinou je to ich "chudobný život". 😁

minenkaa
7. mar 2025

Kludne mozes podat ale musis to aj dokazat,na to nezabudaj

kataina
7. mar 2025

@viktorrr 😀
no minimalne by im mohla sudkyna naložiť, že či si gay, alebo nie, ich je do toho nič a šíria iba nenavisť. Myslím, že nemusíš nič dokázať, teba obťažuju ich reči a to bude treba dokázať, No ale vieme ako to chodí, všetci by zapreli svoje tvrdenie, len zlo by si rozduchaval. Ale zas iba ty vieš aké je to vážne, ako ťa to obťažuje. Sudkyna by asi dôkaz o sex. orientacii od teba nežiadala (myslím),

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
zuzanita1609
7. mar 2025

Ale na hej,ako mi starká rozprávala, dakedy bolo jedno s kým do sena,do koliby,do hnoja dokonca 🤭 a teraz idú starí,čo zabudli,že boli mladými, učiť nejaké móresy 😁. Zabudla krava,keď bola telatom 🤭To mi povedala starká a ja so to pochopila 😁. Ba si myslím,že za tej doby bolo jedno kto kde s kým spal,ak sa to nejadno o pozemky 🤭.

zuzanita1609
7. mar 2025

@monsterablue prepáč 😊

lenkakravcova
7. mar 2025

@viktorrr nebolo by jednoduchšie to dotyčnej/dotyčnému vysvetliť? Normálne asertivne, že počuj xy, som sa dopočul, že o mne rozširuješ klamstvá. ako to vyriešime? Lebo má nebaví počúvať o sebe hlúposti, ktoré si narozširoval iným ľuďom.. normálne s pevnosťou v hlase, s tým, aby sa dotyčný cítil, že keď neprestane, tak mu možno aj vrazíš 😂 Či toto si už skúšal?

0kristina0
7. mar 2025

@viktorrr takze si 28 rocny panic co nemal nikdy dievca?

zuzanita1609
7. mar 2025

Len tou súdnou cestou ...no načo? Zbytočne. Stratiš peniaze a aj tak to pôjde po dedine. Ak si gay,buď tým čo si,ak nie si povedala by som ti,aby si obrátil toľko sukien, koľko je,ale ako rozumná ti poviem, ži tak ako to tebe vyhovuje a vyberaj si dievčatá,aby si nedostal takú,že by si nelutoval,že nie si gay🤭😁. Súdiť sa nemusíš,to čo tebe vyhovuje a na ostatných z vysoka ser. Ja mojou povahou by som sa naschvál vytŕčala, nech ľudí riešením iných aj šľak trafi 🤭🤣.

simca06022011
7. mar 2025

A ako sa dedina o tom dozvie ci niekoho pretiahnes? a to ako kde takto pol dediny hovori? :DDD

zuzanita1609
7. mar 2025

@simca06022011 veď to, žila si na dedine? 🤭

pralinka25
7. mar 2025

no mas hned niekolko moznosti
zdvihni kotvy a vykasli sa na taku dedinu. svet je obrovsky
nauc sa zit sam so sebou a prestan riesit co si kto mysli a hovori. ludi okolo seba nezmenis, ale mozes zmenit svoj postoj. je to uplne fuk. ci si alebo nie je tvoja vec. ak babky nemaju co robit aspon si im obohatil zivot a ty si zi podla seba. aj keby si bol panic do smrti aj keby si bol gay aj keby si pretiahol 3 dediny dievcat je to tvoja vec.
sud sa mi zda ako najzlozitejsia a najneucinnejsia varianta. ale skusit to mozes.

simca06022011
7. mar 2025

@zuzanita1609 aj teraz zijem a nemyslim, ze niekto tusi vobec co robim vo volnom case.. a nie to, ci pretiahla som niekaoho alebo nie...

srbskalizzy
7. mar 2025

@viktorrr 😂serkaj na ludi ja som takto udajne v mojich cerstvych 12!! Aaano 12 porodila dieta😂 lebo som mala vtedy zapal v ladvinach a hned na to zapal pluc skoncila na 5-6tyzdnov v nemocnici a par dni po mojom navrate domov kde som stale lezala v posteli moja matka porodila a teda babky z dediny kedze ma dlllllho nevideli (5-6tyzdnov) vyvodili ze matka mala umele tehotenske brucho, ja som v tajnosti porodila a to dieta je moje ale matka ho vydava za svoje...😂proste dedina...dedináá

Na dedine staci ze sa fararko usmeje ma mlade dieca po omsi a uz ju opiera v zakristii 😂

pralinka25
7. mar 2025
simca06022011
7. mar 2025

@srbskalizzy 😂 ako ja viem, asi to nebolo vtipne vtedy.. ale ja sa sulam od smiechu teraz :DDD to mi pripomenulo (aj ked nie take zle to bolo) ako som doma tyzden na zaciatku praznin grcala ako stena, natrela sa samoopalovakom a po tyzdni vysla hned a chuda von.. a reci isli, ze som tajne bola na dovolenke :DDD ani spoluziacky mi nechceli verit a sirili famu dalej.. a to nebola dedina,a le sidlisko :DDD

zuzanita1609
7. mar 2025

Takže je to pravda,že ľudia viac nahovoria,ako vedia. A mladý chalan, ktorý nemá záujem opierať všetko, ešte neznamená,že je gay. Ja nerozumiem,prečo riešia iní ich životy. A prečo riešia životy iných,hold sociálne siete asi 😏

sevrin
7. mar 2025

Ohováranie (Trestný zákon)

(1) Kto o inom oznámi nepravdivý údaj, ktorý je spôsobilý značnou mierou ohroziť jeho vážnosť u spoluobčanov, poškodiť ho v zamestnaní, v podnikaní, narušiť jeho rodinné vzťahy alebo spôsobiť mu inú vážnu ujmu, potrestá sa odňatím slobody až na dva roky.

(2) Odňatím slobody na jeden rok až päť rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1
a) a spôsobí ním značnú škodu,
b) z osobitného motívu,
c) verejne, alebo
d) v podnikaní závažnejším spôsobom konania.

(3) Odňatím slobody na tri roky až osem rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1
a) a spôsobí ním škodu veľkého rozsahu, alebo
b) a spôsobí inému stratu zamestnania, úpadok podniku alebo rozvod manželstva.

Zákon č. 300/2005 (Trestný zákon)
§ 373

zuzanita1609
7. mar 2025

@sevrin Nechaj to, mladý chalan v dedine a tetky nahovoria...nie všetko na súd boa 😉

sevrin
7. mar 2025

@zuzanita1609 ja by som tie staré bosorky hnal, že by z basy už živé nevyšli

@viktorrr a keby chceli dať vyhlásiť do dedinského rozhlasu, že si buzerant, tak na to je § 360b

jakubrianka
7. mar 2025

@viktorrr Tej najväčšej klebetnici pred všetkými pozdraviť v ružovom oblečení- Dobrý deň pani suseda, pozdravujem muža/ syna. Pekný dníček prajem (zavlň zadkom a nezabudni si ofúkať manikúru ;). Ťaj z toho sa dá vyťažiť zábavy, len aby si sa nemusel potom už načisto pri našej Slovači vysťahovať, tak ako Fero Joke.

dianka3
7. mar 2025

@janai1 hovoríš z vlastnej skúsenosti ?😂

Strana
z2