Uplatnenie priepustky na manžela počas návštevy CAR
Ahojte, môžem si dať potvrdiť priepustku na manžela ako sprevádzanie RP pri návštevách CAR? Ak by išiel na nejaký zákrok, vyšetrenie a nemohol by napríklad šoférovať? Mám už totiž minuté priepustky na seba, tak rozmýšľam, ako to ešte vykryť. Má zamestnávateľ právo skúmať to?
@biba_18 ako sa podľa teba rieši modelová situácia kedy má zamestnávateľ podozrenie, že zamestnanec nejakým spôsobom zneužíva priepustky napr. dĺžkou vyšetrenia? Mne môj obvodný lekár nikdy nenapísal na priepustku čas príchodu/odchodu dokedy som tam bola.
@lilope hm, ak nevie aký zdravotný problém má zamestnanec - na základe čoho to podozrenie získa?
hore som písala, zneužívaniu sa dá predchádzať napr. odmenením tých čo paragrafy nevyužívajú. alebo obmedzením na napr. max. 1/2 smeny…
@lilope hm, ak nevie aký zdravotný problém má zamestnanec - na základe čoho to podozrenie získa?
hore som písala, zneužívaniu sa dá predchádzať napr. odmenením tých čo paragrafy nevyužívajú. alebo obmedzením na napr. max. 1/2 smeny…
@biba_18 tak ale aj raz lekár napíše celodenné vyšetrenie nemá čo zamestnávateľ okresávat paragraf na pól snemy
@biba_18 tak ale aj raz lekár napíše celodenné vyšetrenie nemá čo zamestnávateľ okresávat paragraf na pól snemy
@anickaaa6aaa niečo ako celodenné vyšetrenie neexistuje ... existuje vyšetrenie na nevyhnutne potrebný čas ... ak lekár napíše čo ja viem, 8:00-14:00 tak to zamestnávateľ nemá ako spochybniť ...
@anickaaa6aaa niečo ako celodenné vyšetrenie neexistuje ... existuje vyšetrenie na nevyhnutne potrebný čas ... ak lekár napíše čo ja viem, 8:00-14:00 tak to zamestnávateľ nemá ako spochybniť ...
@biba_18 no neviem, ale mávam priepustku keď idem s dieťaťom a je choré tak mi tam napíše toto...
@biba_18 no neviem, ale mávam priepustku keď idem s dieťaťom a je choré tak mi tam napíše toto...
@anickaaa6aaa veď keď ti to zamestnávateľ uzná tak super. ak by neuznal, stačí napísať ako som spomínala hore - od-do v čo najväčšom rozsahu smeny ...

Nema zisťovať na akom vyšetrení si bola či bol. Max den či si tam , on bol a to je vsetko . Sukromna záležitosť o mojom jeho zdravotnom stave ( nema ich to čo zaujímať? By som sa pozrela ako ona samu seba kontroluje