icon

Ako si zamestnávateľ overí priepustku na doprovod?

milka1950
10. mar 2026

Ahojte, ako si vie zamestnávateľ overiť priepustku na doprovod rodinného príslušníka? Kontrolujú to nejako? Mne sa nestalo, že by si ma niekde u lekára ako doprovod zapísali. Ďakujem.

misiatko81
10. mar 2026

že zavolajú do ambulance k dr a opýtajú sa

kiki68
10. mar 2026

@milka1950 nikdy som sa s tym nestretla.

anonym_6a4439
10. mar 2026
@misiatko81

že zavolajú do ambulance k dr a opýtajú sa

@misiatko81 chodím ako doprovod pravidelne ale dnu do ambulancie sa nepchám. Ak ma chcú moji rodičia informovať o zdravotnom stave tak mi povedia aj potom. Sestrička či lekár ani nevie overiť či som tam bola ja alebo sestra.
Tak prosím ťa vysvetli ako?

pe_mi
10. mar 2026

@milka1950 Mám normálneho, ľudského zamestnávateľa momentálne. Nič také nerieši
Predtým som mala ale poriadneho chujq , nekontroloval to , ale mal toľko kecov, ako si vlastne nemôžem brat priespustky a bla, bla
Podotýkam za 2roky som čerpala 2 priepustky, idiot

renab
10. mar 2026

Iba sa opyta lekara, ci tam ten clovek, ktoreho ste doprevadzali, bol.

biba_18
10. mar 2026

pýta sa na príslušníka ktorému si robila doprovod, nie na teba…

aknaj
10. mar 2026

veď lekár mu dá na priepustku pečiatku, prípadne dopíše aj čas návštevy

melanta
11. mar 2026

Dôvod tvojej otázky? Je zamestnávateľ nenormálny a priepustky si všeobecne overuje alebo si dôvodom ty a tvoje nie seriózne správanie a preto chce zamestnávateľ prikročiť ku kontrole? Pretože ak nejde o nič z vyššie uvedeného, tak nie je dôvod riešiť to.

namornicka
11. mar 2026
@anonym_6a4439

@misiatko81 chodím ako doprovod pravidelne ale dnu do ambulancie sa nepchám. Ak ma chcú moji rodičia informovať o zdravotnom stave tak mi povedia aj potom. Sestrička či lekár ani nevie overiť či som tam bola ja alebo sestra.
Tak prosím ťa vysvetli ako?

@anonym_6a4439 ako ti da lekar peciatku doprovodu, ked nejdes dnu a nevidi ta? To moze hocikto, kto ide na vysetrenie, dat opeciatkovat papier nie len pre seba, ale aj pre doprovod, ktory sa ani neukaze.

anonym_6a4439
11. mar 2026

Mama/otec ide dnu a dá ten papier opečiatkovať dvadsať rokov nebol problém

biba_18
11. mar 2026

@namornicka áno. alebo môže požiadať aby sa ten čo mu dápečiatku ukázal