Zdravotne ťažko postihnutý občan a zľavy na daniach
Dievcata zo Ziliny,prosim vas viete mi poradit tie ktore mate psika,ci plati nejaka zlava v Zilinskom kraji na mestskom urade za dan za psa????????????????prosim vas ozvite sa budem moc vdacna
A teraz mi poradte ja mám dieťa zdravotne postihnute ma aj preukaz ZTP a ja platiť za všetko za komunalny odpad potom platim aj rozhlas a televiziu a bola som nedavno v Prešove a čakala som u lekara na vyšetrenie a jeden pan sa zo mnou zarospraval a hovorila som že ja platim za všetko a on pozere na mna a pytal sa mi kde byvam povedala som mu tu dedinu kde byvám že vraj sa mám obratiť na obec že mám na všetko ulavu ked som bola na urade obecom tak mi povedali že oni musia dať poslancom aby mi to odsuhlasili a ešte neviete mi niekto poradiť ako je to ked mamte doma dieta zdravotne postihnute ako je to na daniach poradte mi niekto kde sa mám obratiť

@sisaha moja rodina nikdy nebola milovnikmy zvieratiek,ja som ich milovala od malicka...rodicia mi nikdy nedovolili a tak konecne ked som uz velka 😀 som si psika dopratala domov...babka hned reagovala-tak ho dajte prec 😠 skoda reci,neriesim naco zbytocna energia..no a asi mi nenapisu,ze ZTP neplatia,ked na zaciatku roku zrusili dodatok,ze nemusia platit,ale musia 😠