Zmena priezviska dieťaťa
Pekný večer. Prosím Vás,vedel by mi niekto poradiť? Môj syn má 5 rokov. Priezvisko má stále po mne. Chceli by sme priezvisko synovi zmeniť,s partnerom nie sme zosobášený. Vedel by mi niekto poradiť,či to ide aj bez súdu? ďakujem.
@natalienka12 ty si riadne tupelo
@veronikaszabova No vies, niekto niekoho miluje a uzavrie manzelstvo kvoli vdovskemu dochodku, majetku, odpocitatelnej polozke a podobne.😉
@esther03 za to ze ty blednes zavistou ja nemozem chudinka
@natalienka12 a prosim ta nad cim by som bledla zavistou? 😀
@natalienka12 Osocujes a klames. Hotovo. A to ci ja som alebo nie som vydata je cisto moja vec. A teba do toho nic nie je.
@evittam Dokazom toho ze ma niekto miluje je to, ze si ma vzal za manzelku. Ale to vy vsetky co ste ostali stare dievky mate ako utechu.
@evittam Jasnacka ze je to tvoja vec ale ty si sem votrela a zautocila do mna. Tak pozor ok?
@evittam Opakujem mna nezaujima ze ty si stara dievka ani kolko si kojila alebo nekojila ani kolko x denne peries...mna ty nezaujimas. Mam ta v pazi ak si to nepochopila.
@natalienka12 A ten tvoj pribeh hovori len a len o sprostej zene-jej problem,ze vsetko platila zo svojho. Je tu dost diskusii aj o tom ako tu manzelky vyplakavaju,ze z RP platia vsetko sebe a dietatu, manzelik zaplati najom a na stravu jej moooozno hodi par drobnych a keby si vypytala viac tak nedostane-akurat tak vynadane,ze co robi s peniazmi....To je ucta...
@natalienka12 A koho zaujíma tvoj?!
@evittam koho zaujima, precita si alebo da like koho nezaujima ignoruje. Tak sa riad aj ty tym ze ked ta moj nazor nezaujima tak na mna nereaguj a ignoruj ok?
@natalienka12 Zase a znovu sa strapnujes.
Ty potrebujes ako dokaz,ze ta niekto miluje manželstvo a nikto ti to neberie.
A ja nikde neutocim. Pisem len skutočnosti a pravdu. Jedina co tu utoci si ty. A nielen na mna.
@natalienka12 Asi tazko ma mas "v pazi". Keby si mala tak nereagujes.
Dovolila som si ta niekde na nieco upozornit a uz som ta zla😀😀😀.
A neviem preco by ta mali zaujimat uvedené veci-si nejak mimo.😀😀😀
@natalienka12 Ja som ta ignorovala.... Nemôžem za to,ze ty nie...
@evittam no ale sme to dopadli ;) neuzatvarame manzelstva len kvoli "uzasnym" benefitom statu ;) ;) ;)
Milujem svojho partnera a on mna - co sa zmeni po svadbe? Len moje priezvisko ;) a mne sa moje paci ;)
@evittam Som mala o tebe inu mienku...nuz zmylila som sa. Manzelstvo nie je dokaz lasky ale je to institucia ktora zene a muzovi dava urcite istoty a zaruky ktore vo vztahu na hromadke nemas. To ze v mnohych manzelstvach su zeny tyrane financne vydelovane a pod ako ty pises je tiez pravda preto by nebolo tolko rozvodov. Ale o tom tu teraz tema nie je. V kazdom pripade ak ma dieta ine priezvisko ako matka su s tym problemy. A to potvrdili viacere zeny co to zazili. Viac na teba nereagujem. Nestojis mi za to. A poprosim ta moje prispevky ignoruj.
@veronikaszabova Teraz ti napíše,ze ci nevieš,ze priezvisko si mozes nechat.😉
@natalienka12 Ja tak isto -co sa tvojej prvej vety tyka. A ja neviem o ziadnych problémoch a ani som nikdy ziadne nemala-co sa mojich deti a ich priezviska tyka. Ak ma prestanes osocovat a klamat o mne tak sa nemam s tebou o čom baviť. Ak nie,tak sa budem branit. To je vsetko.
@natalienka12 tak my zijeme na hromadke a po rozchode zostane vsetko mne ;)
Moja vyplata + RP ... To mam na svoju utratu plus chalanom oblecenie
Priatelova vyplata - ucty a hypo.
A este nam zostane.
Takze vraviet tu nieco o "istotach" manzelstva je bezpredmetne...;)
@natalienka12 co malachovska ta prestala stvat, tak si zacala robit zle inym zenam na fore? Ty asi tiez nevies kedy odist, ze?
@natalienka12 ty mas nejaky komplex? Alebo problem? Lebo totl tvoje moralizovanie a utocenie na nezosobasene pary je troska cez, nemyslis?
@moni244 ja mam z nej pocit, ze jej nejaky chlap ublizil, a takto sa ventiluje...
@veronikaszabova alebo si nejakeho zobrala, cakala obrovske vyhody a nema nic 😀

@evittam to co si o tebe myslim je moja vec. Ja nikoho neosocujem napisala som hole fakty ako sa veci naozaj maju. Ja za to nemozem ze si ta tvoj chlap nevzal za zenu. 😀