Ako hodnotíte bezpečnosť na verejných toaletách v Piešťanoch?
Ahojte prosím Vás ako hodnotíte bezpečnosť na toaletách na stanici v Piešťanoch?Dnes som tam bola no neviem či tam ešte pôjdem,či niekam do kríka.Opíšem čo sa nám stalo.Prosím zdžte sa blbých komentárov.Išli sme do Bratislavy.Muž potreboval akútne na toaletu.Na pánskych 3 rómovia a jedna žena.Ani nešiel dnu zazerali na neho a nadávali.Už by ozaj nevydržal,tak som ho pustila na dámsky,jedna pani stála vonku,že keď by tam niekto išiel(dáma),tak vysvetlí situáciu.Šla som aj ja.Urobila som čo som mala,vyšla,umyla ruky a čakala.Normálne som nakukla že či už ide muž,a v tom z posledného wc vyšla mladá rómka,obúvala si tenisky.Mne srdce bilo ako zvon,hneď som okríkla muža čo tam toľko robí.Ona sa schovala a čakala kým odídeme.Vyšli sme a po chvíli aj ona a namierila si to do pánskych.Kto vie ako by to dopadlo,keby som bola sama.To je tam normálne?Chodím často sama na verejné toalety,ale po tomto zážitku už veru nepôjdem.Dávajte si pozor a kľudne to šírte ďalej.Šetria kde sa dá,keby tam bola pani a vyberala poplatok sa to nedeje.
@earlgrey Bol cca pred rokom hore na poschodi, zase ja tam na wc idem zriedka, kedze pridem z domu s bajkom a nasadnem do vlaku rovno.
@patrike No práve hore chodím 😉 ale tak ja som taká nevšímava osoba, ja aj v obchode hľadám hodinu niečo a keď už sa odhodlám opýtať predavačky, ktorú stretnem medzi uličkami, že kde je to a to, tak vždy mi povie, že rovno za mnou 🥹 🤣
@patrike No práve hore chodím 😉 ale tak ja som taká nevšímava osoba, ja aj v obchode hľadám hodinu niečo a keď už sa odhodlám opýtať predavačky, ktorú stretnem medzi uličkami, že kde je to a to, tak vždy mi povie, že rovno za mnou 🥹 🤣
@earlgrey Iste vies ako kosicanka, ze sluzby byvali v parku a Ciganecky postavali okolo Posty II, teraz ich policajti vytlacili. Sem tam sa najde debil, ktory ide so zenou do parku, namiesto sexu ho okradnu.
Tebe sa nema co stat, tebe sluzby neponuknu, to je len pre panov. Na kosickej stanici mas napis pred wc : zakaz poskytovania sexualnych sluzieb. Manzel bol spokojny ?
@patrike to chápem žena na pánskych😂ale tá na dámskych čo sa obúvala?Myslím že keby tam nebol on,by ma chcela okradnúť.Jedine že by bola na dievčatá.No strašne som sa zľakla.A to bolo cez obed,večer by som sa asi aj pototo od strachu
@earlgrey Iste vies ako kosicanka, ze sluzby byvali v parku a Ciganecky postavali okolo Posty II, teraz ich policajti vytlacili. Sem tam sa najde debil, ktory ide so zenou do parku, namiesto sexu ho okradnu.
@patrike 🙄🙄🙄 ja som sa síce v KE narodila ale hneď po SŠ som odišla do zahraničia, takže nie, nič také neviem 🤷♀️
@patrike to chápem žena na pánskych😂ale tá na dámskych čo sa obúvala?Myslím že keby tam nebol on,by ma chcela okradnúť.Jedine že by bola na dievčatá.No strašne som sa zľakla.A to bolo cez obed,večer by som sa asi aj pototo od strachu
@anonym_autor A čo ak bola vyzutá, lebo je taká slušná, že sa vyzula a stupla na zachod a tak urobila potrebu? V Rumunsku normálka takto vykonávať potrebu 😁
@anonym_autor a prečo máš pocit, že ťa každý človek tmavšej pleti chce okradnúť? A zrovna na wc? 🤦♀️ Mám pocit, že jediný problém, je tvoj mindset a nie táto situácia. Ale odpoveď na otázku - zatiaľ som sa nikdy necítila ohrozená len preto, že romka vyšla zo záchodu 🤣.
@anonym_autor stanica NMnV , díleri sa zatvárajú na pánskych, po troch, štyroch, niekedy aj ženské s nimi, chodia sa tam umyť, okúpať, točia tam biznis, predávajú deckám zo školy, na dámskych takisto,. celé tlupy rómskych spoluobčanov, umývajú, fénujú, perú handry, pritom si aj fajčia, všetko vo vnútri zničené, rozbité , odtrhnuté 👉👀👁️
@anonym_autor autorka, ja nechápem, z čoho ste mali taký strach. Veď bežne na staniciach máš ľudí rôznych, opitých, bezdomovcov, zdrogovanych, divných... Nejaká skupinka Rómov na toalete vás takto rozhodila? Roky som cestovala, a teda na stanici, kde je ďalších x ľudí, občas nejaká sbs alebo mestskí policajti, tak som nepociťovala takmer žiaden strach. Bála si si, že vás okradnú? Prepadnú?
Prave tento tyzden som zazila, ze v PN isiel na zenske wc muz. Ano, ciernej pleti, ale v konecnom dosledku muz, potom prisla este zena a dalsi muz. Bola som rada, ze nepotrebujem ist.
@anonym_autor A čo ak bola vyzutá, lebo je taká slušná, že sa vyzula a stupla na zachod a tak urobila potrebu? V Rumunsku normálka takto vykonávať potrebu 😁
@earlgrey aj v mexiku tak chodia na verejne toalety, ze vylezu hore na sedatko s nohami, ale asi obute a cupnu si a tak vykobavaju potrebu. Ale to ta nizsia vrstva.
@earlgrey aj v mexiku tak chodia na verejne toalety, ze vylezu hore na sedatko s nohami, ale asi obute a cupnu si a tak vykobavaju potrebu. Ale to ta nizsia vrstva.
@zuzana76 A nie len tam, v arabských krajinách tiež, v Ázii tiež 😁 dokonca som raz bola na dovolenke na blízkom východe a na letisku som hľadala WC, vošla som do kabínky, diera v zemi, pomyslela som si - chýba záchod, vošla som do ďalšej, diera v zemi 🤣 až potom mi doplo, že asi darmo budem hľadať záchod, tak som to vykonala do tej diery 🤷♀️
No ale k téme - stále nechápem čoho sa autorka zľakla 🤷♀️
@zuzana76 A nie len tam, v arabských krajinách tiež, v Ázii tiež 😁 dokonca som raz bola na dovolenke na blízkom východe a na letisku som hľadala WC, vošla som do kabínky, diera v zemi, pomyslela som si - chýba záchod, vošla som do ďalšej, diera v zemi 🤣 až potom mi doplo, že asi darmo budem hľadať záchod, tak som to vykonala do tej diery 🤷♀️
@earlgrey ano tiw diery su bezne pre moslimske krajiny, usetria na sanite a nikto im ju ani neznici 😂
Nie nie som rasistka.Mám bývalú kolegyňu rómku,jeden úžastný človek.S veľkým a dobrým ❤️.Taktiež poznám veľa rómov.Len teda človek keď vidí tlupu rómov po kope,má obavy či tadiaľ prejde.Hlavne po staniciach a meste.Sú označené wc pre ženy a mužov.Áno viem aj môj bol na dámskom,situáciu som opísala.Neviem či by ste boli niektoré také hrdinky.Alebo keby tam ide niekto z Vašich blízkych.Viac sa nebudem vyjadrovať,tu to nemá cenu,niektoré tu nemáte ani tušenie čo som príspevkom myslela.Len píšete úplne od veci a za každú cenu musíte rypnúť.Viem že pokiaľ to nebude akútne,sama na verejné wc,keď tam nebude pani vyberať nepôjdem.Majte pekný deň 👐
@earlgrey Ja som zas zažil v jednom kempingu vo Francúzsku, že na pánskych záchodoch boli len turecké záchody. Tak som chodil ráno, keď ešte všetci spali, na ženské, ktoré boli normálne európske. Cez deň, keď mi bolo treba močiť, turecké záchody OK, ale vykonávať na nich veľkú potrebu bola katastrofa.
@anonym_autor Naposledy som sa zľakol na verejných WC v McDonald's v Paríži, v ultra modernej štvrti La Defense, kde som urgentne potreboval vykonať malú potrebu. Predbehol ma do jedinej kabinky multikultúrny Afrofrancuz, ktorý tam bol zatvorený asi tak 20 minút. Zatiaľ sa za mnou vytvorila celkom pekná rada, tak som nevydrzal a otvoril dvere, že čo tam toľko robí. No a videl som na vlastné oči, ako si injekčnou striekačkou aplikoval do tela nejaké látky. Tak som radšej zatvoril a nechal ho na pokoji. Multikultak pochopil, že blokuje WC a do 2 minút WC opustil. A mohol som s ísť vymočiť.
keby aj k niecomu doslo, hajzelbaba sa do bitky s Romami ani neromami nepusti
Nie nie som rasistka.Mám bývalú kolegyňu rómku,jeden úžastný človek.S veľkým a dobrým ❤️.Taktiež poznám veľa rómov.Len teda človek keď vidí tlupu rómov po kope,má obavy či tadiaľ prejde.Hlavne po staniciach a meste.Sú označené wc pre ženy a mužov.Áno viem aj môj bol na dámskom,situáciu som opísala.Neviem či by ste boli niektoré také hrdinky.Alebo keby tam ide niekto z Vašich blízkych.Viac sa nebudem vyjadrovať,tu to nemá cenu,niektoré tu nemáte ani tušenie čo som príspevkom myslela.Len píšete úplne od veci a za každú cenu musíte rypnúť.Viem že pokiaľ to nebude akútne,sama na verejné wc,keď tam nebude pani vyberať nepôjdem.Majte pekný deň 👐
@anonym_autor minule boli na dámskom 2 chlapi a 1 žena sedeli tam. Vonku nebola zima. Záchody v stave že som si povedala že to vydržím.

Tebe sa nema co stat, tebe sluzby neponuknu, to je len pre panov. Na kosickej stanici mas napis pred wc : zakaz poskytovania sexualnych sluzieb. Manzel bol spokojny ?