Aké sú vaše názory na silikónové prsia?
Aky je vas názor na silikony? Ano ci nie? Mna velmi prekvapila jedna skupina, kde si zeny pridavaju prsia pred aj po, aj ked tam maju kopec svojich osobnych fotiek. A ake mnozstvo zien ich ma..
Ja by som si prsia asi dala urobit, ale nikdy nebudem moct kvoli zdravotnym potiazam ktore mam.
Ako ste na tom vy?🙂
@anonym_autor esxistuje Metoda mia femtech pri ktorej nie si v celkovej anestéze len lokálnej ....rez je v podpazi a je to jednodňová chirurgia....oveľa prirodzenejšie to vyzera ale zase to nie je vhodne na veľmi ovisnute prsia ....robí to dr. Gajdos
Poznala som babu ktorej vytekal silikon do tela . Vyzeralo to hrozne stali ju 30k a potrebovala 90k na opravu. No Keby si to videla osobne as By ta presla chut aj Keby to bolo zadarmo . Ja mam praveze vdaka dlhodobemu kojeniu lepsie prsia ako pred detmi,Silikony na druhych neposudzujem to je uz ich vec co sa komu paci . Osobne sa mi hnusi nieco pchat do tela cudzie objekty latky umele. Mam nalez sancu na vznik rakoviny prsnika a ak by raz Doslo k operaci ci odstraneniu prsnika .. neviem ci by som si dala korekcny implat skor na 95% lmam pocit ze nie. Sebavedomie by sa malo budovat na silnejsich zakladoch ako ci mas niekde spravne mnozstvo tuku ci silikonu . Na trochu inych hlbsich hodnotach . Ktore neznici cas . ( implantaty by sa mali cca kazdych 10+ rokov menit ) zbytocny zasah do tela ale riad sa svojim rozumom svojim srdcom. Zijeme len raz .
@miadi Ahoj🙂. To muselo byť veľmi dávno, keď Tvojej kamoške vytiekol implantát to tela. Dnes sa už vyrábajú také, ktoré majú kohézny silikónový gél, ktorý drží tvar a aj v prípade pretrhnutia drží pekne pokope a žena s ním môže fungovať ďalej, keď jej to neprekáža z estetického hľadiska. Ja mám také a som zatiaľ maximálne spokojná. ❤️
Poznala som babu ktorej vytekal silikon do tela . Vyzeralo to hrozne stali ju 30k a potrebovala 90k na opravu. No Keby si to videla osobne as By ta presla chut aj Keby to bolo zadarmo . Ja mam praveze vdaka dlhodobemu kojeniu lepsie prsia ako pred detmi,Silikony na druhych neposudzujem to je uz ich vec co sa komu paci . Osobne sa mi hnusi nieco pchat do tela cudzie objekty latky umele. Mam nalez sancu na vznik rakoviny prsnika a ak by raz Doslo k operaci ci odstraneniu prsnika .. neviem ci by som si dala korekcny implat skor na 95% lmam pocit ze nie. Sebavedomie by sa malo budovat na silnejsich zakladoch ako ci mas niekde spravne mnozstvo tuku ci silikonu . Na trochu inych hlbsich hodnotach . Ktore neznici cas . ( implantaty by sa mali cca kazdych 10+ rokov menit ) zbytocny zasah do tela ale riad sa svojim rozumom svojim srdcom. Zijeme len raz .
@miadi PS: a už nie je ani nutná výmena po 10- tich rokoch🙂. Dnes si ich ženy dávajú vymieňať čisto z estetického hľadiska, keď povolí prirodzene rokmi koža. To ale nemá nič spoločné s kvalitou implantátu. Koža povolí, či žena má, alebo nemá silikónové prsia.
@anonym_autor esxistuje Metoda mia femtech pri ktorej nie si v celkovej anestéze len lokálnej ....rez je v podpazi a je to jednodňová chirurgia....oveľa prirodzenejšie to vyzera ale zase to nie je vhodne na veľmi ovisnute prsia ....robí to dr. Gajdos
@lala123 tak, tak.. rovnako aj Preservé😊
@lala123 Áno, ale treba aj povedať, že to stojí 2krát viac ako silikónové prsia.
@miadi Ahoj🙂. To muselo byť veľmi dávno, keď Tvojej kamoške vytiekol implantát to tela. Dnes sa už vyrábajú také, ktoré majú kohézny silikónový gél, ktorý drží tvar a aj v prípade pretrhnutia drží pekne pokope a žena s ním môže fungovať ďalej, keď jej to neprekáža z estetického hľadiska. Ja mám také a som zatiaľ maximálne spokojná. ❤️
@monikabull pred 14r neviem ci to nazvat velmi davno . Ak mas cez 20r len tak sa ti to moze zdat ako v praveku. Stale plati ze narkoza je silny zasah na 🧠. Preto pri zbytocnej estetickej operacii je to vec ktorej je idealne vyhnut sa . Ved Jasne ked si si to dala urobit tak je to super a treba byt spokojna. Nie je to pre kazdeho a nie je to len tym ze to nieco stoji. Pre tie komu nevadi zasah do tela ok . Ja som spokojna s prirodzenymi prsiami Hlavne nech su zdrave.
Ak by som bola úplne plochá a moje sebavedomie na bode mrazu, tak preco nie?
@anonym_402918 velmi lacno posobi jedine tvoj komentar (vo všetkej slusnosti). Co mas co posudzovat zeny, alebo celkovo inych ludi. Neviem odkial si zobrala nazor, ze to všetko chlapom vadí, alebo, ze by sa za taku zenu dokonca hanbili (nepisem o extremoch)... Nikdy som nic take nepocula od ziadneho chlapa. V prvom rade, nech si kazdy so sebou robi co len chce. Je to jeho telo (muz, ci zena), jeho peniaze, jeho cas. Nikdy by som si nedovolila takto hnusne písať o inych zenach a hlavne hadzat vsetko do jedneho vreca. Ži a nechaj žiť. Mne sa neprehnane upravy pacia a mam co to porobene, aj prsia som mala silikónové. No ja to robim len a len sama pre seba a nie, nikdy som sa necítili skareda, nechcena, ani nic ine.. ci pred, ci po úpravách. Aj baby co tu pisu, ze problem je len v hlave.. to vobec neni pravda. Proste su rozne moznosti a niekto ich vyuzije, niekto nie.. ale kazdy nech si robi len sam podla seba. Kto som ja, aby som si dovolila sudit inych...
@luizina asi preto to obhajujes. Necitala som ten dehonestujuci komentar, tiez netreba nikoho vulgsrne urazat, ale mne tiez tueto zakroky nedavaju zmysel.
Ja Vás nechápem ženy ako je možné že k zdravému sebavedomiu potrebujete umelé prsia. Je jedno aké prsia mám, viem kto som, viem kde som a prečo som tam. Istotu v sebe samej ti umelé prsia nikdy nedajú!
@luizina asi preto to obhajujes. Necitala som ten dehonestujuci komentar, tiez netreba nikoho vulgsrne urazat, ale mne tiez tueto zakroky nedavaju zmysel.
@stanislavicenka ja nic neobhajujem, proste nech si kazdy so sebou robi co chce, ale pisat, ze za take zeny sa chlapi hanbia a podobe veci, to mi ozaj pride cez ciaru, len preto som to napisala.
@miadi PS: a už nie je ani nutná výmena po 10- tich rokoch🙂. Dnes si ich ženy dávajú vymieňať čisto z estetického hľadiska, keď povolí prirodzene rokmi koža. To ale nemá nič spoločné s kvalitou implantátu. Koža povolí, či žena má, alebo nemá silikónové prsia.
@monikabull vydrzat ti mozu 10-20r no nie su ani tie dnesne implantaty dozivotne ok po 5r ti kazdym rokom stupa sanca o 1% ze sa ti natrhne a bude vytekat do tela . Kazdy zasah do tela ma svoje riziko. To je uz individualna vec komu to za to riziko stoji a komu nie.
Ja som si dala robiť, keď som mala 20. Jeden som mala veľkosť A a druhý veľkosť V, takto bol môj dôvod. Upravili mi oba na košík C, aby boli symetricke. Teraz, keď som pribrala, mám veľkosť E a je to hrona otrava. Chcem ísť na odstránenie a celkovú modelaciu ale vravím si, najskôr schudnúť ale to sa akosi nedarí. Predsa len to nestojí 5€.
@monikabull vydrzat ti mozu 10-20r no nie su ani tie dnesne implantaty dozivotne ok po 5r ti kazdym rokom stupa sanca o 1% ze sa ti natrhne a bude vytekat do tela . Kazdy zasah do tela ma svoje riziko. To je uz individualna vec komu to za to riziko stoji a komu nie.
@miadi silikon ti do tela vytekať nebude, je to ta istá konzistencia ako gumové medvediky preto “gummy bear”. Ked rozrežeš takého medvedika, tak sa neroztečie. O nejakom mikro pretekaní nepochybujem, ale mame v tele už aj plasty a kadejaké iné veci a žijeme.
Btw v Mexiku v Septembri zomrela 14r dievcina po Tom
Co jej nevlastny otec urobil silikony a lift zadku ci bbl . Hrozne ze to mama dovolila ( asi to chcela Lebo mu aj asistovala hoci nema ziadne zdravotnicke vzdelanie) Ja ucim dceru ze je lepsie mat mini prsia ako umele. Ze jej hodnota a sebavedomie od velkosti prs nezalezi. Ze je krasna a dokonala taka aka je . Od malicka . Tak zatial totalne zdiela moj nazor na tuto temu. 😊Snad jej to ostane aj v dospelosti .
Nedala by som si, ale neodcudzujem nikoho. Ma to vela negativ o ktorych sa velmi nehovori, hlavne to ma vplyv na telo. Vela zien ma problemy a ani netusia, ze to suvisi s implantatmi. Mozu nastat komplikacie a z 1 operacie moze byt aj 5.
@miadi silikon ti do tela vytekať nebude, je to ta istá konzistencia ako gumové medvediky preto “gummy bear”. Ked rozrežeš takého medvedika, tak sa neroztečie. O nejakom mikro pretekaní nepochybujem, ale mame v tele už aj plasty a kadejaké iné veci a žijeme.
@nicoletta98 pozri si video kde rozrezal aj gummy bear silicon a vyteka ..
https://www.youtube.com/watch?v=SXKphzFtvo0@nicoletta98 pozri si video kde rozrezal aj gummy bear silicon a vyteka ..
@miadi už hneď pri doktorovi som sa zastavila, vyskakuje mi na tiktoku a nie je to board certified PS ani nepatrí do American society of PS. Nespolupracuje s ním ani známa značka Motiva implantatov z tohto dôvodu. Video je rovnako 5 rokov staré, technológia sa stale posúva. Pred 5 rokmi nebola možna Mia Femtech ani Preserve augmentacia v lokalke bez rezania tkaniva a v roku 2025, len nedávno som ju absolvovala.
A ako som písala, nespochybňujem určite pretekanie silikónu do tela, nespochybňujem ani BII - mám o tom načítané viac ako dosť, augmentaciu som chcela 10 rokov. Toľko cudzieho materiálu mame v tele, že o tom ani nevieme a fungujeme ďalej. Ale rovnako boli aj ženy, ktoré si dali explantovat sili lebo si mysleli, že za kolkymi problémami sú implantáty, podľahli trendu a nakoniec sa im stav nezlepšil a dali si ich naspat. Prečítaj si príznaky BII - ja som mala pred operáciou dovolím si povedať viac ako polovicu týchto príznakov pretože sú tak všeobecne a ma ich každý druhy človek, tak nech ich mám aspoň s peknými prsiami 😉 rovnako BII nebola doteraz uznaná ako diagnóza
@nicoletta98 pozri si video kde rozrezal aj gummy bear silicon a vyteka ..
@miadi pozrela som video.. kde vyteká? Prvé sú gummy bear, druhé sú textured a tretie sú saline - naplnené fyziologickým roztokom, ten samozrejme tečie. To, že sa pohybuje pri stlačení je logické, nebudú v silikónovom obale kamene, ale vráti sa do pôvodnej polohy.
V duchu hesla, sýty hladnému neverí 😄túžbe mať silikóny nerozumiem ,ale je mi to absolútne jedno, vôbec to neodsudzujem. Sem tam upúta moju pozornosť, hlavne na pláži ,žieňa ktoré má 50 kíl aj s topánkami a prsia F... ale proti gustu....Ja mám veľké prsia a vždy som mala, ale žiadne lajdáky, po kolená a iné dehonestujúce prívlastky, ktorými sú často veľké prsia označované...po pôrode mi primárka povedala , máte pekné prsia a aby to tak ostalo do ukončenia dojčenia nikdy nebuďte bez podprsenky, s výnimkou sprchy a intímnych chvíľ. Poslúchla som, a aj pri druhej dcére, a to som dojčila spolu takmer 4,5 roka. Takže škody sú minimálne, ale úprimne je to oštara 😄 treba cvičiť na chrbát, ľah na bruchu tiež nie je najpríjemnejší, oblečenie je tiež značne obmedzené ,ale zvykla som si....
Ja som po nich túžila, ale už nie. Je to pekné, keď je to spravené vkusne a nie moc veľké. Inak sa mi to nepáči. Nesie to aj riziká. Bol o tom aj článok v skupine silikónové prsia... sám dr o tom rozprával a je tam ešte niekde. Jediné čo by som si dala spraviť, hre ich trochu zdvihnúť a upraviť nič viac. Menšie prsia vyzerajú lepšie lebo to nepridáva objem a telo nevyzerá mohutné. A nemôžeme si pomôcť, z môjho pohľadu takéto ženy vyzerajú staršie keď sú trošku oreribenet. Ale to je môj pohľad. 🙂
Mala som vždy väčšie plné prsia.pri prvom pôrode sa mi ešte raz zväčšili,že keď som ležala na pôrodnici a sestrička mi chcela ukázať techniku kojenia ,mala problém.povedala,že som mala ísť s prsiami do súťaže.nekojila som dlho.po 9r.som opäť otehotnela a už som mala pred 40tkou.neslo mi kojenie,zavolala som laktačnu,poviem pravdu nevedela mi ukázať , spôsob keď si na to teraz spomeniem,je mi smiešno.syn sa narodil maličký,jak som vytiahla to prso,skoro som ho ním zadusila😀potom som šla na preventívnu a môj gynekológ sa ma pýtal,že prečo som tak krátko kojila,že prsia mám jak Pamela Anderson😁mám aj teraz veľké košík F mužovi sa také nepáčia,sú síce pevnejšie skôr také zlazovite,ale tiež by som chcela mensie,obmedzujú má sú tazke
Áno je tu taká skupina,neviem čo ťa na tom prekvapuje?Kedze je tu kopec skupin o kazdom prdiku dieťaťa... Velmi dobre a odborne sa tam preberajú rôzne témy a žena častokrát dostane skúsenú recenziu. Človek to robí pre seba či zväčšenie alebo zmenšenie.
Myslim ze to neviete pochopit lebo nemate male prsia.. akoze ziadne. Predstavte si ze si kupite podprsenku 60C a je vam velka. Predstavte si ze mate obvod zadku 95. Predstavte si ze komplet vsetok tuk ide do zadku a preto sa to nikdy nezmeni. Priatel vas tam nema za co chytit. Stale to odsudzujete? Ja splnam vsetko co som napisala a preco nemam umele prsia - lebo sa bojim
Myslim ze to neviete pochopit lebo nemate male prsia.. akoze ziadne. Predstavte si ze si kupite podprsenku 60C a je vam velka. Predstavte si ze mate obvod zadku 95. Predstavte si ze komplet vsetok tuk ide do zadku a preto sa to nikdy nezmeni. Priatel vas tam nema za co chytit. Stale to odsudzujete? Ja splnam vsetko co som napisala a preco nemam umele prsia - lebo sa bojim
@anonym_d17928 mam to rovnako. Prsia ine nechcem.
@anonym_d17928 ja tiež nemám nejaké veľké prsia a už aj vek urobil svoje. No a čo? Som spokojná taká, aká som. Na operáciu by som nikdy nešla.
@anonym_d17928 ja mám tiež komplexy z mojich pŕs, nie sú pekné, ale nespravím žiaľ nič nemám na to ani financie aspoň na tú úpravu. A zas prsia by som vymenila za zdravie a nemuseli by byť pekné. Hlavne aby som bola zdravá čo žiaľ nie som. A obvod zadku 95 je ideál. Stačí drepovat a jesť veľa bielkovín a bude krásny a pevný.. vlastná skúsenosť 🙂

@anonym_autor pre chlapov pôsobia ženy s plastikami, umelými prsiami, perami, vlasmi, mihalnicami, nechtami zúfalo a lacno. Akoby kričali "všimni si ma!!", vsetko ženy s daddy issues.
@anonym_402918 velmi lacno posobi jedine tvoj komentar (vo všetkej slusnosti). Co mas co posudzovat zeny, alebo celkovo inych ludi. Neviem odkial si zobrala nazor, ze to všetko chlapom vadí, alebo, ze by sa za taku zenu dokonca hanbili (nepisem o extremoch)... Nikdy som nic take nepocula od ziadneho chlapa. V prvom rade, nech si kazdy so sebou robi co len chce. Je to jeho telo (muz, ci zena), jeho peniaze, jeho cas. Nikdy by som si nedovolila takto hnusne písať o inych zenach a hlavne hadzat vsetko do jedneho vreca. Ži a nechaj žiť. Mne sa neprehnane upravy pacia a mam co to porobene, aj prsia som mala silikónové. No ja to robim len a len sama pre seba a nie, nikdy som sa necítili skareda, nechcena, ani nic ine.. ci pred, ci po úpravách. Aj baby co tu pisu, ze problem je len v hlave.. to vobec neni pravda. Proste su rozne moznosti a niekto ich vyuzije, niekto nie.. ale kazdy nech si robi len sam podla seba. Kto som ja, aby som si dovolila sudit inych...