Aké sú vaše názory na silikónové prsia?
Aky je vas názor na silikony? Ano ci nie? Mna velmi prekvapila jedna skupina, kde si zeny pridavaju prsia pred aj po, aj ked tam maju kopec svojich osobnych fotiek. A ake mnozstvo zien ich ma..
Ja by som si prsia asi dala urobit, ale nikdy nebudem moct kvoli zdravotnym potiazam ktore mam.
Ako ste na tom vy?🙂
@anonym_402918 velmi lacno posobi jedine tvoj komentar (vo všetkej slusnosti). Co mas co posudzovat zeny, alebo celkovo inych ludi. Neviem odkial si zobrala nazor, ze to všetko chlapom vadí, alebo, ze by sa za taku zenu dokonca hanbili (nepisem o extremoch)... Nikdy som nic take nepocula od ziadneho chlapa. V prvom rade, nech si kazdy so sebou robi co len chce. Je to jeho telo (muz, ci zena), jeho peniaze, jeho cas. Nikdy by som si nedovolila takto hnusne písať o inych zenach a hlavne hadzat vsetko do jedneho vreca. Ži a nechaj žiť. Mne sa neprehnane upravy pacia a mam co to porobene, aj prsia som mala silikónové. No ja to robim len a len sama pre seba a nie, nikdy som sa necítili skareda, nechcena, ani nic ine.. ci pred, ci po úpravách. Aj baby co tu pisu, ze problem je len v hlave.. to vobec neni pravda. Proste su rozne moznosti a niekto ich vyuzije, niekto nie.. ale kazdy nech si robi len sam podla seba. Kto som ja, aby som si dovolila sudit inych...
@luizina mne sa tiez nepáčia tie napichane kačky

ako muž ti poviem ze mne sa to nepáči, radsej male ale normalne =)