icon

Ako dlho nosiť čelenku po otoplastike?

Včera o 10:00

Ako dlho ste nosili celenku po otoplastike?dakujem

katkaseiner
Včera o 11:26

max do tyzdna... ja som ju nosila velmi malo...

autor
Včera o 17:14
@katkaseiner

max do tyzdna... ja som ju nosila velmi malo...

@katkaseiner preco len tak kratko?a usi su v poriadku nevratili sa spat do povodnej polohy?

katkaseiner
Dnes o 11:38
@anonym_autor

@katkaseiner preco len tak kratko?a usi su v poriadku nevratili sa spat do povodnej polohy?

@anonym_autor je tomu uz par rokov, cca 4 a trolinku sa "odlepili" od hlavy ale ani zdaleka sa nevratili tak ako boli. Ono tu čelenku treba mat taku vacsiu, noe je dobre ak tlaci, musi byt volna, je to skor len na zakrytie obvazu (spociatku) a potom este na noc som ju mala. Kedze bol horuci maj, malo som ju mala lebo mi bolo strašné teplo a potila som sa (mame klimu ale aj tak som ju nemohla tlacit na 20stupnov). Kludne sa pytaj ak ta este nieco zaujima. Jedinu vec lutujem, ze som do toho nesla skor. Mne odstavali usi uplne zle, hlavne vrch oboch uší (na netopiera 🙈), prave menej, ale lave velmi odstavalo. Ako dieta ma vysmievali cize nikdy by si ma nevidela s gumickou vo vlasoch, aj v 100stupnoch rozpustene vlasy 😞 Mojim detom trochu tiez odstavaju ale nemajú z toho traumu..ak by mali, zaplatim im tu plastiku aj keby som nejedla