icon

Preležaniny po otoplastike: Ako dlho sa hoja?

magoma
Dnes o 10:04

Zdravím, chcem sa spýtať či ste mali po otoplastike preležaniny. Ak áno prosím ako dlho sa Vám to hojilo. Ja mám pocit , že to je nekonečný príbeh. Nonstop mám uši podráždene a červené . Ďakujem

anonym_891f36
Dnes o 10:38

@magoma ja som roky nezniesla obyčajný vankúš a spávala som na vankúši v tvare podkovy. Bol taký zo zdravotníckych potrieb plnený guličkami, vždy som si ho dala tak aby bolo ucho v priehlbine. Teraz sa v pohode vyspím na páperovom, len musí byť malý a neprepchatý perím.

magoma
autor
Dnes o 11:32
@anonym_891f36

@magoma ja som roky nezniesla obyčajný vankúš a spávala som na vankúši v tvare podkovy. Bol taký zo zdravotníckych potrieb plnený guličkami, vždy som si ho dala tak aby bolo ucho v priehlbine. Teraz sa v pohode vyspím na páperovom, len musí byť malý a neprepchatý perím.

@anonym_891f36 A koľko Vám trvalo keď sa vyhojili? Ja som skoro 3 mesiace od operácie a uši mám každú chvíľu červené ak sa mi čo i len dotknú vlasov. Výsledok operácie Vám dopadol dobre aj keď ste mali preležaniny?

anonym_891f36
Dnes o 11:46
@magoma

@anonym_891f36 A koľko Vám trvalo keď sa vyhojili? Ja som skoro 3 mesiace od operácie a uši mám každú chvíľu červené ak sa mi čo i len dotknú vlasov. Výsledok operácie Vám dopadol dobre aj keď ste mali preležaniny?

@magoma ospravedlňujem sa, ja som reagovala na otázku aj keď som nemala preležaniny po operácii. Držím palce.