Ako riešiť asymetriu a vpuklé bradavky?
ahojte, chcem len nazor, moj problem je ze sa mi nepacia moje prsia. su asymetricke, na foto vyzeraju vacsie ale su tak do ruky. mam 28 rokov a mam kvoli tomu problem s chlapmi lebo sa hanbim pred niekym vyzliecť. priatela som uz mala, ale proste musela som mat tricko alebo aspon podprdu. ani by nebol problem ta asymetria ale mam este aj vpacene bradavky, strasne sa zato hanbim. mam kvoli tomu problem so sebavedomím.nechcem si davat robit umelé prsia, ale neviete o nejakej alternatíve kde by mi vedeli upravit aspon tie bradavky alebo aby neboli take asymetricke ? dakujem 🩶

@anonym_autor najdi si plastickeho chirurga a konzultuj to s nim
A ja mám zas veľké a tiež sa za to hambim a teraz v tehotenstve sa zväčšili o dva čísla 😂 ja by som najradšej mala max C ale moje sú tak E a teraz aj o tie dva čísla väčšie.
Bradavky sa po detoch zmenia, u mna to tak bolo, problem sa vyriesil uplne sam.... prsia mas uplne normalne, toto ti ziaden chlap riesit vobec nebude... ak ta to v hlave upllne blokkuje mat sex a vztah, tak chod za chirurgom. Ale ako pisem - to je len v tvojej hlave. Mrzi ma, ze si nenasla zatial muza, co by ti to vedel doveryhodne ukazat, ze ta vidi ako tu najkrajsiu zenu na svete.
Je to v tvojej hlave, neporovnavaj sa s tym, co vidis kade tade na sietach. Su to normalne prsia a hlavne zdrave.
Je to v tvojej hlave, neporovnavaj sa s tym, co vidis kade tade na sietach. Su to normalne prsia a hlavne zdrave.
@simsalabim ved taka je doba, ze vsade po soc sieťach vidis same dokonale zeny, krasne postavy a prsia. ja som z toho mozno do 23ky nemala ziadne komlexy, postupom casu som sa zacala citit zle, najmä ked som si niekoho nasla a v hlave som mala len ze boze ked uvidi tie moje prsia ( hlavne bradavky ) :( proste tie vpacene bradavky nie su take časté podla mna a hned to tomu chlapovi udrie do oci . A vyzera to nepekne, mala bradavka a este je aj dnu, takze iba taka čiarka .
@anonym_autor Ja prsia vlastne ani nemam, som plocha ako 13 rocny chlapec a je mi to jedno. Je to moje telo a naucila son sa ho mat rada take, ake je....ba dokonca aktualne v mojich mini prsiach vidim uz iba vyhody 😉. Samozrejme sa snazim mat peknu postavu, dbam o vzhlad v ramci moznosti...ale uz davno neriesim "dokonalost" v zmysle,ze napr. nemam pekne huste vlasy, ze mam male prsia a strie mam aj na kolenach...nikto nie je dokonaly a je to uplne v poriadku.
@anonym_autor takýto názor asi nechceš počuť, ale ☝️ Chlapi vôbec neriešia. Zvlášť v dobe silikónov sa stretávam s názormi mužov, že radšej natural 😉
PS: Ženy na onkológii tvar vôbec neriešia, hlavne zdravé 👍
Je to trochu vidno, ale mas ich velmi pekne ! vobec by som to neriesila. Nemas sa za co hanbit
Nedovol internetu dokafrat tvoj pozitivny pristup k tvojmu telu... postav sto zien vedla seba, tak tie "dokonale" ich bude mat mozno 5...vsetko ostatne budu varianty medzi tym od najmensich po najvacsie, od mladych drobuckych po tazke zvesene... videla si niekde stazovat sa muza na prsia??? Kazdy len oci ako vianoce, jeeej prsia 😅
@simsalabim ved taka je doba, ze vsade po soc sieťach vidis same dokonale zeny, krasne postavy a prsia. ja som z toho mozno do 23ky nemala ziadne komlexy, postupom casu som sa zacala citit zle, najmä ked som si niekoho nasla a v hlave som mala len ze boze ked uvidi tie moje prsia ( hlavne bradavky ) :( proste tie vpacene bradavky nie su take časté podla mna a hned to tomu chlapovi udrie do oci . A vyzera to nepekne, mala bradavka a este je aj dnu, takze iba taka čiarka .
@anonym_autor ale uvedomujes si, ze to, co vidis na socialnych sietach, nezodpoveda realite? Videla si niekedy fotku niektorej z Kardashianok au naturelle?
A navyse, mnozstvo chlapov nechce umelinu, ale prirodzene prsia.
"musela som mat tricko alebo aspon podprdu"
Pravepodobne si "musela" len sama kvôli sebe, je to problém skôr psychický než fyzický. Väčšine mužov to nevadí, a ktorým áno, tí za to nestoja...
pridala by som ti fotku mojich a prešli by ťa komplexy. ťažká skolioza, bradavky diametrálne ine, prsia iné a ešte aj asymetrický rozlozene, no vyzerám hrozne. A prijala som to. Keďže mam malé prsia je to viac vidieť. U tvojich to je naozaj zbytočne analyzovanie. Ver mi, muži to u mňa naozaj nikdy neriešili. ja mam rozdiel jedného čísla a u A a B, to svieti na kilometre.
Silikóny ti ani netreba, máš ich akurát velkostne a vyzerajú super. Skús doktora Gajdoša, Envy KE - ja som momentálne po sili, ale rieši aj asymetrie a bradavky a je veľmi ľudský a hlavne šikovný chirurg 😊 pripadne sa pridaj do skup Silikónové prsia (neriešia sa tam len silikóny)
Máš krásne prsia. Ukáž túto fotku ktorémukoľvek mužovi a každý jeden ti to povie. Ale nie nejakému idiotovi.
Doteraz som si myslela, že moje prsia sú v pohode. Po tvojej fotke začínam mať komplexy (a to som od teba o čosi mladšia). Keby mám prsia, ktoré vyzerajú ako tvoje, si pískam a chodím holá všade.
Silikóny ti ani netreba, máš ich akurát velkostne a vyzerajú super. Skús doktora Gajdoša, Envy KE - ja som momentálne po sili, ale rieši aj asymetrie a bradavky a je veľmi ľudský a hlavne šikovný chirurg 😊 pripadne sa pridaj do skup Silikónové prsia (neriešia sa tam len silikóny)
dakujem vam za krasne spravy, no tie bradavky som tu nechcela davat, hanbim sa aj tu to dat. ale pre predstavu ( fotka z netu ) takto nejak vyzeraju, proste vyzeraju strasne na tych prsiach :/
@nicoletta98 dakujem za tip, urcite si ho vyhladam 🩷
mas krasne prsia, vela zien ma nejaku asymetriu
dakujem vam za krasne spravy, no tie bradavky som tu nechcela davat, hanbim sa aj tu to dat. ale pre predstavu ( fotka z netu ) takto nejak vyzeraju, proste vyzeraju strasne na tych prsiach :/
@nicoletta98 dakujem za tip, urcite si ho vyhladam 🩷
@anonym_autor Foto z netu ako pises. Ale ak mas podobne nemal by to vidiet lekar? Mne to pride na pohlad ta bradavka ako s ochorenim.
@anonym_autor Foto z netu ako pises. Ale ak mas podobne nemal by to vidiet lekar? Mne to pride na pohlad ta bradavka ako s ochorenim.
Ano kojenim sa to napravi.
z vlastnej skusenosti - ak mas s tym ty problem tak ti nepomoze ani 100 x pocut ze su pekne, ak to tak necitis. mne plasticka uprava zmenila zivot. ale teda fakt uprimne ti hovorim, ze oproti tvojim boli mojd ovela horsie
Tie bradavky vies vytiahnut takymi klobucikmi a odsavackou, kamoska to cele tehu musela trenovat. Ze to pomohlo.
ja mam tiez vpadnute bradavky, ja som ani kojit nevedela kvoli tomu, videli to aj lekari - gynekologovia, po porode sestricky , na sone na preventivke a pod. .... nikto doteraz nevravel, ze by to bolo nieco zle a bolo by to treba aj nejako riesit.
A aj chlapa som nasla, ktory s tym nema vobec problem ... no proste nie su vsetci dokonali ... Nech ta takato "banalita" neblokuje v zivote
dojdi ku mne a mozes mi tie krasne prsia ukazovať celý deň =))) nemáš sa zač hanbiť

Máš ich aspoň veľké. Si vezmi mňa ja mám áčka ako sa asi musím ja hanbiť pred chlapmi. Aspoň ich máš