icon

Ako vyriešiť diastázu po pôrode?

emamonika
19. mar 2025

Ahojte tomuto pomôže iba plastika? Ale da sa s tým ešte niečo robiť? Mala som obrovské brucho pri druhom bábätku som presne rok po pôrode veľká diastaza ktorú sa mi podarilo zmierniť

Ako vyriešiť diastázu po pôrode?
biba_18
19. mar 2025

asi ťa nepoteším ☹

andymajdy
19. mar 2025

@emamonika bohužiaľ na toto ti pomôže len operácia

kiki68
19. mar 2025

Ja som takto vyzerala, pomohlo rok na to speci cvicit

emamonika
autor
19. mar 2025

@kiki68 ako špeciálne? Čo si cvičila?

kiki68
19. mar 2025

@emamonika s trenerkou ,teraz ma na to aj program. Lebo tam vela veci musis inak, aj vstavat z postele, nesmies nosit dieta napr v nosici, nosil muz. Ako je to pomerne obsiahle. A su tam cviky, cvicis denne cielene vhodne cviky. Podobne ako panvove dno. Diastazu som stiahla zo 4,5 palca na 1 za rok a dalsie roky uzavrela.

emamonika
autor
22. mar 2025

@kiki68 das mi kontakt prosím?

007marianna007
22. mar 2025

žiadna operácia, cvičiť..presne ako píše @kiki68, takto som aj ja vyzerala..teraz 4 mesiace intenzívne cvičím a vidím, že to pomaly mizne, ale že veľmi pomaly🙂

emamonika
autor
23. mar 2025

@007marianna007 ja cvičím už pól roka, diastaza už len na jeden prst ale takto to vyzerá zatiaľ..

andymajdy
26. mar 2025

@emamonika ja nechápem či sa ti jedna o ovisnutú kožu alebo o diastazu.
Diastazu cvičením napravis, takú ovisnutu kozu už nie. Cvičím aktívne (silový, crossfit) a ovisnuta koza mi tiež aj tak po pôrode na bruchu trochu ostala

emamonika
autor
27. mar 2025

@andymajdy ja viem že diastazu vycvičim veď natom pracujem môj pôst je o ovisnutej koži