icon

Ako zmierniť bolesť počas Russian lips zákroku?

mmiskamiska
14. jan 2025

Zdravím. Chodím už 2 roky na kyselinu hyaluronovu do pier, technika russian lips. Mám pichnute 3ml (vždy po 1ml). Zakaždým je to bolesť na nevydrzanie. Chodíme spolu s kamarátkou a ona nemá žiaden problém, len ja sa počas toho vždy trasiem od bolesti. Aj napriek znecitliveniu lidocainom.
K veci: Ako si zvyknete uľaviť od bolesti (pýtam sa žien s rovnako nízkym prahom bolesti ako mám ja)
Po zákroku ma nič nebolí, ani opuch takmer nemám...
Existujú nejaké triky?

nyusika
14. jan 2025

nechodit pocas a tesne pred menstruaciou, co najdlhsie pred aplikaciou vynechat kavu s kofeinom.

inak nic - proste vydrzat. Pokial si ty jedina s takymito bolestami, nebude chyba v aplikovani, ale v tvojom nizkom prahu bolesti - co aj pises 🙂

mmiskamiska
autor
14. jan 2025

@nyusika kávu som nikdy nepila a počas menštruácie nechodím. Je to naozaj len tým prahom bolesti. 🥲

nyusika
14. jan 2025

@mmiskamiska tak proste sa zapriet a pretrpiet - nic ine 🙂

simona1998
14. jan 2025

@mmiskamiska koľko ti necháva lidocain na perách ? Mne ho nechávala iba 10minut kedysi a bolo to malo . Potom mi jedna dr nechala skoro 20minit a nič som necítila

mmiskamiska
autor
14. jan 2025

@simona1998 aj mne zvykne tak max 10min. Ďakujem za tip

simona1998
14. jan 2025

@mmiskamiska popros aspoň o 20minut , pomôže to . Ja som to vtedy absolútne necítila a kamoska to iste , akonáhle ho mala na perách dlhšie tak bolo lepšie

mmiskamiska
autor
14. jan 2025

@simona1998 ďakujem ❤️