Išli by ste do plastickej operácie s tým, že manžel nesúhlasí?
Konkrétne sa jedná o silikony do prs, lebo ich mám malé a dosť ma to roooky trápi.
Išli by ste aj keby muž nesúhlasí, je dosť proti tom?
Neurobila som to ak by bol vyslovene proti.
a z akého dôvodu je proti tomu?
Nie. Kazda operacia je riziko. Plasticku operaciu si viem predstavit pri nejakom znetvoreni, ale inak sa mi to zda zbytocne riziko. Ako sa hovori, “bolo koze dobre, tak sa sla na lad klzat”.
Nešla by som do toho, ale priznám sa, že neviem odpovedať objektívne, lebo plastiku by som nechcela. Ale ak by bol veľmi proti, zrejme by som na ňu nešla, ani keby som chcela.
Veru zalezi, ake ma argumenty... ak sa mu tvoje male prsia pacia, budes mat jazvy, dlhsiu dobu hojenia, stoji to vela penazi (a o par rokov budes musiet vymenit takze este raz ) a vysledok sa mu ani pacit nebude...
Neviem no, odkedy mam manzela, sme v tom dvaja a malokedy sa snazim pretlacit svoj nazor bez toho, aby sme neboli aspon trochu zajedno no...
no mali by ste sa nad tym nejak dohodnut, lebo vies, budes potrebovat, aby ti dost po operacii pomahal, takze pokial sa nebudete rozpravat, asi to bude tazko robit. chapem, ze ta to trapi, no len tak by som to isto nespravila
Vraj sa mu hnusí sa dotýkať umeliny, lebo pozná kamaráta čo ma takú ženu a vraj je to ako chytať balon, ale tak zase ja by som šla len jedno číslo čiže to nie je extra rozdiel. Ide skôr o moju psychiku, nemám rada svoje prsia, celý život, trápi ma to a bolí, kedže som chodila aj ku psychologičke ale žiaľ nepomohlo, mám na to kopec peňazí, roky som si šetrila a ja určite nechcem extrem
@sheila121 on práveže má taku plastiku :D nos, vadil mu orlí tvar nosa
Tym ze si sa vydala, neodovzdala si pravo rozhodovat o svojom tele inej osobe. Si slobodny clovek, urob, co uznas za vhodne.
Povedz mu, ze sa ti hnusi pozerat na jeho umely novy nos. :D Obcas ho mozes posteklit, ci sa mu uz nerozpadava ako M.Jacksonovi.
Je to moje telo nie jeho čiže áno išla by som do toho, ja tiež uvažujem nad plastikou ale nosa no jedine čo má brzdí sú možné zdravotné komplikácie a nie muž 😊
@sheila121 On to urobil asi rok , rok a pol pred tým ako sme sa poznali ale povedal mi to ešte na začiatku a nemala som problém, akceptujem to tak ako to je
Jeho argument je, že nechce chytať umeliny, hnusí sa mu to, a nevie si predstaviť, že by sme mali deti a ja ich cez tie prsia kojila
@kvetinka75 ja nad podvihnutim a zmensenim, radsej male ako ovisnute velke 🙈. Ale este kojim, tak to sa uvidi. Tiez manzel nejako nesuhlasi, ale mne to robi s kazdym oblecenim probleny, s chrbtom, no co by som dala za yo, aby boli o polovicu mensie. Ale to je kazdeho vec.
Tak snáď o svojom tele má rozhodovať iba jeho majiteľ pokiaľ je plnoletý a svojprávny. Ale tak, každý máme asi inak to nastavenie v hlave...
no vidíš, on sa rozhodol pre plastiku, lebo nebol spokojný a nebolo to zo zdravotných dôvodov. Tak prečo bráni tebe? Skôr si myslím, že žiarli, budeš sebavedomejšia, možno príťažlivejšia pre iných .... ohrozenie!!!!!!!
Pretože umeliny chytať nebude.
Ja by som išla. Kvôli psychike a hlavne keď ešte nemáte deti.
@nevenka ja som to môjmu len tak spomenula a on že dobré sú ale to je jeho názor😉. Ak sa rozhodnem, tak pôjdem. Trošku ich mám nesúmerné ale nie je to tak vidno, tak to väčšie by som si dala zmenšiť na úroveň toho druhého. Mňa len odrádza anestéza.
No otazka je, ci by sa Ti vobec s tymi silikonmi podarilo dojcit, to nemusi byt take samozrejme. Ja ze uz mate deti...pred detmi by som asi do toho nesla, hlavne, ak by muz nemal s mojimi prsiami problem. Ale tak nejdem Ta odhovarat, ale mozes zvazit. Vidis len pozitiva toho zakroku, podla mna.
Ja mam ale 80G pri vyske 152 cm, takze ja sa na to pozeram inak. Chcela by som radsej sestrine lentilky pod kobercom, uprimne a vazne.
@nevenka jedna moja kamarátka pred rokmi bola na zmenšení. Ale ona mala extrémne veľké. Neviem, či jej to aj poisťovňa nepreplácala, čo mala také problémy s chrbticou.
Nie.
teraz čítam, že nemáte deti, kedy plánujete? Možno by som počkala. Po pôrode sa ti môžu trošku zväčšiť. O to číslo minimálne. Keď budeš kojiť, určite budú väčšie.
@sheila121 Neviem prečo pletieš dve veci 🙂 on ju podstupil z estetiky, ja chcem tiež z estetiky, čiže z jeho strany mi príde pokrytecké, že on môže a ja nie?
@kvetinka75 Nevieme ešte, zase ja by som dala pod sval a plus sú aj umelé mlieka, dá sa to riešiť,

pokiaľ to neurobí dieru v rozpočte tak asi áno. (neberiem teraz do úvahy zdravotné problémy - ja by som si nikdy nedala do tela cudzí materiál). Ale ak ty s tým problém nemáš a ani s peniazmi, tak prečo nie. Ja sa teraz zaoberám myšlienkou nad podvihnutím, predsa len, vek, veľkosť, robia svoje.