icon

Išli by ste do plastickej operácie s tým, že manžel nesúhlasí?

28. jún 2023

Konkrétne sa jedná o silikony do prs, lebo ich mám malé a dosť ma to roooky trápi.
Išli by ste aj keby muž nesúhlasí, je dosť proti tom?

eli_meli
28. jún 2023

Máš muža, ktorý ťa očividne ľúbi takú aká si a presne takáto si pre neho najkrajšia žena na svete (inak by si zrejme nevybral teba). Súhlasím s tým, že je to tvoje telo a hlavne ty by si sa mala cítiť spokojná sama so sebou a neurčovať svoju hodnotu podľa názoru niekoho iného. Ale asi predtým ako sa rozhodneš porozmýšľaj, či sa potom naozaj budeš cítiť spokojnejšia sama so sebou, ak pre neho prestaneš byť príťažlivá, už sa ťa ani nedotkne, vytratí sa intimita z vášho vzťahu a možno sa kvôli tomuto úplne pokašle.

nevenka
28. jún 2023

@kvetinka75 hej, pravdepodobne Union a Dovera to ma tak, ze niekedy preplati zo zdravotnych dovodov. Ale aj tento zakrok ma svoje pre a proti. Ostanu urcite jazvy, meni sa, presuva cely dvorec, bradavka sa modeluje a bpjim sa, ze uz napriklad nebudu take citlive alebo co. No a narkozy sa bojim. Dobrovolne pod noz, kym nemusim, tak radsej to odkladam. Uvidim, mozno schudnutie pomoze kus. No ale ovisnute budu tak cibtak po 4 detoch 😑.

kluska
28. jún 2023

no poviem takto, zalezi na co je tvoj muz zatazeny, na co konkretne na tvojom tele. Ak su to prsia a on je spokojny ako vyzeraju, tak je dost mozne, ze po plastike spokojny nebude. Po detoch tie prsia tiez inac budu vyzerat, nie je to len kojenim, ale hlavne tehotenstvom, nemohla by si pribrat vela (max 16-18 kil). To, ze tvoj muz bol na plastike nosa este predtym ako ste sa spoznali je nieco ine ako keby siel teraz. Pretoze ty si ho uz takeho po plastike stretla. Moze ti to zvysit sebavedomie a naopak moze to poskodit vas vztah.

autor
28. jún 2023

Áno po pôrode sa zmenia, ale budú ovisať, strie...a ja by som bola radšej za pekné pevné Céčka, ktoré sa mi páčia a dala by som si ten slzičkový tvar, a to vyzerá prirodzenejšie

ruzovakobyla1
Odpoveď bola odstránená
autor
28. jún 2023

@kluska Tak ano to je fakt, že ešte predtým, ale zase mne ide to , že bol, čiže nerozumiem prečo ked chcem ja tak je silne proti, ja som jeho foto videla ešte pred plastikou a moj názor na jeho vnímanie čo sa prítažlivosti týka sa nezmenil, rozdiel vidno ale zase ja som to nejak nerozoberala, nie sú ani body dole ale ani hore

autor
28. jún 2023

@ruzovakobyla1 Tiež som nad tým premýšľala, len neviem či by súhlasil

mane01
28. jún 2023

Urcite nie. Mojmu sa napr.umele prsia vyslovene hnusia. A podla mna je to tiez skarede vacsinou. … zas chapem baby, ktore zo zdravotnych dovodov prisli o prsnik a tak..

nyusika
28. jún 2023

argument " nechcem chytat umeliny" by u mna urcote nepresiel.

v tomto pripade by somurcite operaciu absolvovala.jediny pripad, kedy by som brala do uvahy jeho nazor je ten, ze moj zdravptnu stav nie je stopercentny a operacia by bola velkym rizokom.

samozrejme je, ze by som si na operciu sama nasetrila a nenarusilo by to nas rodinny rozpocet

nyusika
28. jún 2023

@mane01 lenze vo vasom pripade je teda uplne zbytocne riesit, ci by si na operaciu sla,
autorkia chce nove prsia, tam je situacia ina.

missviolet
28. jún 2023

@nevenka ja mam kosik G ci mam BMI 40, alebo 20 (doslova, bohuzial). schudla som desiatky kil a kosik mi ostal (lebo aj obvod pod sa zmensil vyrazne a teda som si pomohla v uvodzovkach z 85G na 70/75G :/)

mane01
28. jún 2023

@nyusika ja som tym chcela naznacit, ze nie kazdy chlap je na silikony a teda moze to doma v spalni zavazit, ked si da urobit umele proti voli pana manzela…lebo teda u mojho su silikony game over … 🤷🏼‍♀️

h2
28. jún 2023

Pozri, keď si ešte nerodila a plánujete deti, tak počkaj po pôrode/pôrodoch. Ja som mala "lentilky pod kobercom" a teraz mám také celkom slušné B-čka a dokonca ani nie sú ovisnuté. ✌️😎

autor
28. jún 2023

Ja zase ale nechcem extrem, tvar prs sa nezmení, len budú trochu väčšie a pevnejšie

nevenka
28. jún 2023

Inak, sesternici sa zvacsili zo 75E na 80H-I po druhom dietati 🤯. Vies si predstavit, co s telom dokazu spravit hormony? Teraz nosi velkost 38 a prsia ma cca 80F.
Lebo tie hormonalne zmeny s telom spravia tak ci tak svoje, aj s tkanivami a tak. Ja po skusenostiach s tehotenstvami a detmi, radsej radim pockat.
No a umele mlieka su...len...aby si potom nelutovala. Rozoberat dalej nejdem.
Otazkou este je, co to urobi s vasim vztahom, ak on je zasadne proti.

biaa
28. jún 2023

@autorka ak tým trpi tvoja psychika tak by ta mal manzel podporit jedno číslo nieje tak veľa a teda ja keby mám prachy a priestor tiež idem 😂 pockaj ešte sa mu to bude pacit mi nepovedz že sa neobzrie za silikonmi prosimtaaaaa to sa aj ja pozriem😀

nyusika
28. jún 2023

@mane01 tak ja neviem, kolko tych silikonov v zivote uz drzal v ruke, ptretoze garantujem, ze pri niektorych upravach o tom ani nebude vediet, ze drzi v ruke "umelinu"

autor
28. jún 2023

@biaa Lebo ja som aj bola mať pár sedení u psychologičky a nikam sme nedošli, ona sama povedala, že cení, že som chcela riešiť inak ale vraj mne by aj pomohla, a plus mám sesternicu a ona si dala silikony, onedlho bude mať dieťa.

nevenka
28. jún 2023

@h2 ako super to mas, vidis. Ja som mavala kosik 70C, potom som pribrala, sla som na 75D a po detoch som skoncila na 80G 🙄. Este ked schudnem, tak daco zide dole, ale ovisnute budu, lebo ta vaha teraz, to aj 5 kg mozu mat 🤣.

biaa
28. jún 2023

@nyusika presne tak kvalitný chirurg to dokáže spravit tak dokonalo už to nieje ako kedysi že mala zenska medzi kozami 4 prudovu diaľnicu

autor
28. jún 2023

Ale kus ma aj zarazilo, že sa mu hnusí predstava, že by som so silikónmi kojila dieťa

luccija
28. jún 2023

Išla by som, ale zvaz či to nepodstúpis až po deťoch.Kojit môžeš aj so silikonmi o to nejde, ale priberies, schudnes a aj tie silikóny sa zmenia.Muzova výhovorka je divna

autor
28. jún 2023

@luccija Iste tehotenstvo mení telo, ale ja nemám problém chudnúť, vždy mi to šlo ľahko, som dosť na fitness stravu, a mám pevnú vôľu na to schudnúť aj po 🙂

nyusika
28. jún 2023

ja osobne by som do operacie sla, ale po detoch.

biaa
28. jún 2023

@autorka úplne ti rozumiem ja tým tiež trpim takze chapem… navyše som aktívny športovec a od pasa hore nemám skoro žiadny tuk akože absolutne teda ani kozy mavala som tak 70-75B a teraz sa zmestim do A tvar mám pekny gulaty akurát ta velkost no :( mna to tiež trapi môjmu chlapovi sa pacim ten má radšej zadky ako velke cicky a ten mám 👌🏻😂 ale tiež má to roky trapi :( a teda ani dieta zatial neplánujeme tak bud sa nám postasti a 🐐 narastu tiež alebo pôjdem na operaciu mne sa osobne velmi paci praca tohto chirurga https://instagram.com/juraj.payer?igshid=MjAxZD...

Má krásnu prácu plus robi aj zväčšovanie vlastným tukom ak klientka nejakým sposobom neplánuje chudnut možno to by muzovi nevadilo skús mu ukazat 🙂)

nyusika
28. jún 2023

@biaa zvacsovaniee vlastnym tukom nie je uplne dobra volba...a payer dava teraz terminy na rok 2026 a aktualna cena 8000 eur a viac 😀

zejdlikova
28. jún 2023

tvoje telo tvoje rozhodnutie 🙂 vyjadril sa, že sa mu to nepáči okej tak to akceptuj a ideš si svoje...sú to len prsia...ale aj ja si myslím, že je lepšie riešiť to po pôrode

biaa
28. jún 2023

@nyusika no preto pisem že jedine ak zena vie že nebude nejak vahu menit teda úmyselne minimálne.

No má strašne palky😂 ale videla dom veľa nepodareným operácii ja by som osobne do takej ceny kľudne sla. Prácu má uzasnu 🙈 mne sa o tých jeho 🐐 aj sniva😆😆

autor
28. jún 2023

@biaa 😇

autor
28. jún 2023

Ako nehovorím on aj chodil so mnou k tej psychologičke, snažil sa pomôcť, to cením ale moja psychika už roky trpí :( veľa som naplakala kvôli tomu a teraz mám možnosť si to zmeniť