icon

Išli by ste do plastickej operácie s tým, že manžel nesúhlasí?

28. jún 2023

Konkrétne sa jedná o silikony do prs, lebo ich mám malé a dosť ma to roooky trápi.
Išli by ste aj keby muž nesúhlasí, je dosť proti tom?

Strana
z11
oonnaganamakusai
Odpoveď bola odstránená
autor
29. jún 2023

@syslik81 som tam 🙂 ale akosi neviem nájsť reakcie mužov :D

jovka
29. jún 2023

Moja skúsenosť,že nie nie a potom su na nich nalepeni ako dojčatá 🤣aj môj,aj kamoškin šak na fóre som čítala podobne skúsenosti..😊

autor
29. jún 2023

@jovka :DD

dada2703
29. jún 2023

@jovka presne 😃

marca12
29. jún 2023

Ja ti len prajem,aby ti to pomohlo. Mne je smutno z toho,ze sa ludia trapia kvoli akemukolvek vyzoru. A hlavne je dobre,ze to chces podstupit kvoli sebe a nie kvoli muzovi. Lebo mnoho zien sa vylepsuje prave kvoli muzom a vtedy nenajdu stastie v plastickej operacii. Tak nech vsetko dobre dopadne a hlavne,nech ta muz podpori. Nakoniec sa mu to aj zapaci.

autor
29. jún 2023

@marca12 Dakujem, verím, že sa on s tým zmieri, prijme ma a tiež, že mi to pomôže

ukulela
8. júl 2023

Keby muž nesúhlasil, nejdem. Porovnanie s jeho nosom nie je adekvátne. Navyše mám Bcka. Keď som bola tehotná a kojila, boli C až Do, teraz tak B zasa. Nikdy sa mi za B nik nevysmieval. Výstrih mám ok. Takže fakt netuším, v akom prostredí žiješ, že sa ti smiali za úplne normálnu veľkosť. Tiež si myslím, že C tvoj problém nevyrieši a bude to pokračovať ďalej. Najprv by som zmenila psychológa, než riesila sebalasku silikónmi. Naozaj sa z tvojich vyjadrení obávam, že operácia tvoj problém nevyrieši. Ty nechceš diskutovať. Si už rozhodnutá.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
autor
8. júl 2023

@sheila121 nie som to ja a neviem prečo by ma to malo zaujímať

autor
8. júl 2023

@sheila121 Pozrela som ju ale neviem prečo stále do mňa s tím hustis

slovakboy
8. júl 2023

Určite do toho choď. Ani mne sa to nepáči, ale zvykol by som si. Aj on si zvykne. Skôr si on zvykne na silikóny ako ty bez nich. Ak ti na tom tak veľmi záleží. Na to tie veci sú, kvôli tomu sa implantáty robia. Aby pomohli. On ma pocit že tam bude cítiť niečo podobne ako keď hladkáš cez podprsenku alebo tričko. Ale nemyslím si že to tak je, stále bude cítiť hladkú kožu aj bradavky.

autor
8. júl 2023

Ja už radšej odídem z tejto diskusie

sheila121
Odpoveď bola odstránená
adkoalauri
8. júl 2023

Prečítaj podobnú diskusiu, bola na plastickej operácii pŕs bez manželovho súhlasu a teraz jej každý deň nadáva..ostatné som nečítala..Ja by som osobne nešla.

zejdlikova
8. júl 2023

@sheila121
K tej druhej diskusí…akože počuť od svojho chlapa po plastike pŕs že nevie či ma kvôli tomu ešte miluje(ako to tam v príspevku napísala) tak si poviem že som aj rada lebo takého idiota by som nechcela😀…láska nie je o vzhľade a je mi ľúto koľko žien radšej vyhovie chlapovi len preto aby sa mu náhodou neznechutili(v tých prípadoch že žena plastiku chce ale nejde kvôli strachu že ju muž bude ponižovať a nemilovať a neviem čo ešte)…a počúvať nadávky za to čo robím so svojim telom? Za mňa je to veľmi škaredé…slúbiť niekomu že s ním budete po celý život a potom sa odmilovať kvôli prsiam😀😀to uplne kričí že milujem ťa a budem si ťa vážiť ale iba keď urobíš tak ako poviem ja

Strana
z11