Išli by ste do plastickej operácie s tým, že manžel nesúhlasí?
Konkrétne sa jedná o silikony do prs, lebo ich mám malé a dosť ma to roooky trápi.
Išli by ste aj keby muž nesúhlasí, je dosť proti tom?
@777januska777 to ze to mal predtým neznamená ze sa cítil inak... Možno prežíval rovnaké pocity keď sa videl v zrkadle ako prežíva ona... Tak nebudem vodu kázať keď sám som víno pil....
@777januska777 Možné to je, ale tak bola by som ochotná s ním pracovať, lebo je tu možnosť, že kedže sa veľmi nezmenia tak, že sa mú budú páčiť
@macekovam ASi tak, vodu káže, víno pije
@macekovam chápem co chceš povedať, ale myslím si ze chlapi to neberú takto. On nerieši pocity a strachy z minulosti, on rieši vizual teraz. Žena skôr prijme chlapa, ktorý sa zmení viac fyzicky ako muž zenu, ktorá sa viac fyzicky zmení. Chlapi su zaťažení viac na vzhľad.
A plus od začiatku vedel o mojom probléme...čiže zase až také prekvapenie to nie je
Autorka samozrejme je to možné. Ja ti len vravím, aby si počítala s tým, ze to medzi vami skončí. A nebudeš mu to môcť vyčítať, lebo on ti to dopredu povedal. Niekedy musíme urobiť v živote rozhodnutia bud alebo.
Lebo áno baby ti tu môžu napísať ako je to tvoje telo a tvoje rozhodnutie co je samozrejme pravda, ale žiadna z nás nebudeme žiť s tými dôsledkami co po tom môžu nastať.
@777januska777 no a naco by jej bol majetnicky a ziarlivy chlap ?
ved si nejde dat vopetrovat tyrojlityorve melony
a este moze prist k situacii, ze opusti ona jeho, ptretoze od neho neciti podporu
Nemam male prsia,ale dost ovisnute. Vravim si,ze ked schudnem,tak si dam prsia urobit. No manzel vravi,ze mi netreba. Za mna je to vec,do ktorej ma co povedat aj on. Uvidime co bude az schudnem kolko chcem,ale nepojdem pod noz,ak on bude proti.
Len aby to nedospelo tam že tvoj komplex sa vyrieši operáciou a on ti bude neustále pripomínať ze to bolo vtedy lepšie.. Ze si sa mu páčila viac... Ze teraz si umelá.. Ze to nie je ono.. Ty uvidíš iné v zrkadle ale...
@nyusika neviem ci majetnicky a žiarlivý chlap je správne pomenovanie. To ak ja si dám tetovanie, manzelovi sa vyslovene tetovanie nepáči, ale ja si ho dam, lebo chcem, hneď bude môj partner blbec? Ved predsa viem o tom, ze sa mu nepáči, jeho dôvody hodnotiť nemusím, mne sa jeho dôvody môžu zdať malicherne, ale tak kto nemá niekedy malicherne dôvody na veľa veci v živote?
@777januska777 a preco mas pocit, ze sa musi vzdy iba zena prisposobit muzovi ?
a brat do uvahy, co sa jemu paci a co nie ?
ved si nejde dat prioperovat rohy a chvost, ide si dat upravit prsia.
@nyusika nepíšem, že sa má prispôsobiť, kde si to videla? Napísala som, že si má zvážiť či jej to stojí za to. Keby to malo nedajbože viesť k rozpadu vzťahu, stálo by to za to? Ak áno, nech to do toho ide, ak nie, nech nejde. Nepoznám pani, ani jeho muža, ani do akej miery mu to vadí a či by toto rozhodnutie mohlo znamenať aj naštrbenie ich vzťahu, preto píšem, nech si to zváži. Zvážiť znamená premyslieť všetky možné dôsledky. Keby to jej mužovi nevadilo do takej miery, ako píše alebo by bola pevne rozhodnutá napriek jeho nesúhlasu, asi by nezakladala diskusiu.
@zejdlikova tak ona nepíše, že by to bol koniec vzťahu z jeho strany, keby si ich dala spraviť.. ak som niečo neprehliadla. To som načrtla len ja, ale je to krajná možnosť, i keď možná, ktovie.
@nyusika práveže nemám pocit, ze sa musí žena prispôsobiť mužovi. Absolútne nie. Toto nie je o nejakom boji pohlaví. Toto je podla mňa veľmi individuálne a ide o každý jeden pár. Ide o to, čo ten partner bude na mne akceptovať. Ano baby tu môžu autorke povedať, že je to jej telo jej rozhodnutie atd atd. A vo všetkom budu mat samozrejme pravdu, ale zabudnú na to, ze partner má právo tiež na svoje rozhodnutie, ktore z partnera nerobi blbca. Takže aby s tým autorka bola v poriadku.
@jj298 Tu nejde o vyberať si, on sa mi koncom nevyhrážal, len je asi ovplyvnený kamaratom, ktorý má ženu so silikónmi.
@nyusika lenze toto nie je malickost. To je dost velky zasah a podla mna,by sa mali zhodnut. Vobec nejde o to,ze sa musi zena prisposobit. Aj opacne keby to bolo,tak tvrdim to iste.
Ale zase nechápem jeho argumentu, že sa mu hnusí predstava, že by som kojila dieťa
@777januska777 jasne.
su zeny, ktore v prvom (jedinom) rade betru do uvahy to, co s paci ich partnerovi.
@petulda333 toto je zasah do tela zeny. len ona rozhoduje o tom, ci do toho ide, alebo nie. samozrejme - musi pocitat s moznostou, ze vztah nevydrzi
Autorka onk nemusíme všetko chápať. Je množstvo mužov, ktorým sa partnerka zhnusi po pôrode a už sa na ňu nevedia pozerať ako na sexuálny objekt a podobne. Ano nedáva to logiku, ale stáva sa to. Keď sa nám niečo hnutí, tak to väčšinou nikdy nemá žiadny logicky dôvod, len sa nám to hnusi.
@nyusika však ona ide urobiť zmenu, partner s tým nesúhlasí, tak je logické, že keď ona ide urobiť zmenu, má zvážiť všetky dôsledky a keď jej z toho vychádza, že to chce, tak nech to urobí. Ty nezvažuješ pre a proti predtým, než v živote urobíš dôležité rozhodnutie? Je to normálny postup inteligentného človeka. Očividne nerozumieš tomu slovu alebo je niekde inde problém.
@nyusika nevravím, ze nie su. Samozrejme, ze su aj také baby, ale tak to je ich rozhodnutie. Toto je zas iná situácia, ktorá sa absolútne netýka tých žien. Boj pohlaví hlavne prehnane generalizuje jednotlivé vzťahy.
@jj298 A zase pletieme dve veci, on zákrok má ja to neriešim, absolutne to rešpektujem, urobil z estetických dovodov, ja chcem tiež, jemu sa tiež smiali cez to, mal problémy, a pomohlo mu to, ja mám tiež roky problémy a verím, že mi pomôže 🙂
@777januska777 Tak ale to už je ich problém, iste asi nikto to nevysvetlí ale je to problém (dám svoj príbeh) mojho muža nie môj
myslím, že úprava nosa a úprava poprsia sú dosť rozdielne veci
ten nos nejak veľmi nevnímaš vo vzťahu, teda ani sa ho nedotýkaš atd.. na rozdiel od pŕs. a navyše ten nos sa nezmení
Ano, aj moj manzel je proti plastikam a aj tak pojdem. Je to moja vec, moje sebavedomie. Nie sice prsia ale ina cast tela. Takze ma smolu.

No ale pre teba je to rovnaké. Ono každý máme tie hranice inde. Zas ty si ho spoznala s tým nosom, on teba takto. On ti o nose povedal hneď, takže si mala možnosť sa rozhodnúť ci ti to vadí. On ti povedal, ze sa mu prsia hnusia, lebo umelé prsia sú umelé stále, nos nie je umelý, ale originálny nos upravený do tvaru. Do pŕs si pridáš umelú časť. Chápem, že to niekomu môže vadiť. Pozri ako vravím je v poriadku, ze prsia chceš, tak ako je v poriadku, ze jemu sa to hnusi. Myslím si, ze tu nenájdete spoločnú reč a bud ty budeš mať prsia, ale rozpadne sa vzťah alebo nebudeš mať prsia.