Išli by ste do plastickej operácie s tým, že manžel nesúhlasí?
Konkrétne sa jedná o silikony do prs, lebo ich mám malé a dosť ma to roooky trápi.
Išli by ste aj keby muž nesúhlasí, je dosť proti tom?
autorka - veď to. Ja teiž plánujem nejaké ,,úpravy,, na sebe a ani sa muža nebudem pýtať len mu to oznámim 😂. Napr. zuby - idem si dať nejaké vyrovnať, horné viečka, ak budú tak ovisnuté, že budú prekážať.
A u mňa nejde len o veľkosť ale ja o súmernosť, lebo široký obvod, malé prsia, veľké dvorce nevyzerajú dobre
Jedine po.detoch. určite nie skôr. Jedine ze pôjdeš potom zase prerábať...
@777januska777 Stojím si za názorom že takáto vec kvalitný vzťah nezničí. Vkusná úprava nieje dôvod na aký koľvek problém vo vzťahu. A v tomto prípade chlap plastiku má 😂 takže ani niake životné presvedčenie tu nehrá rolu.
A k tvojej otázke....áno nedokázala by si. Ak by som ja mala niečo proti fajčeniu a partner by začal fajčiť. Slušne by som ho poprosila nech fajčí vonka, po cigarete si umyje ruku a zuby. Jeho telo jeho voľba, mne by tým nijak neubližoval okrem toho že by nezdielal moje presvedčenie (a však nikdy sa nikto nezhodne 100%, to by sa všetci potom iba rozchádzali).
autorka - no o tom kojení. Ja ti neviem. Ja by som tiež mala problém kojiť, keď mám v sebe silikony. Ja nedôverujem takýmto zásahom. Osobne by som si silikony nedala. Radšej by som počkala a až po pôrode a dojčení by som zvažovala operáciu. Neviem ako sa cítia ženy ktoré s tým koja. Neviem o žiadnej
@kvetinka75 Ten môj si dal nedávno vybieliť aj zuby, dobre nie je to plastika, ale je istý estetický zákrok (nechcem zase toto uplne porovnávať ale dávam ako príklad uprav)
autorka - vidíš, a čo keď sa to tebe až tak nepáči?
@simca06022011 Tiež som uvažovala aj tak má problem, čiže v tomto je to u neho jedno. Keby povie, že po pôrode dobre, tak by som bola ochotná aj, síce s trápením ale počkať
@kvetinka75 Ved toto :DDD
@tamitamitami Tiež si myslím, že vkusná je pohode, ak je to pre niekoho dôvod na rozhod tak mi to príde ubohé
Počkala by som aj ja po dieťati, na druhú stranu ak je dieťa v nedohľadne tak si ju daj spraviť aj teraz.
Veľa žien kojiť môže, veľa nie (samozrejme ak si ok stým dávať umelé ak to nepôjde).
Nevidím jediný dôvod prečo by mal byť proti (iba teda žiarlivosť) 😂 pekne si dohodni termín konzultácie....zober ho so sebou nech teda vyberiete tak aby bol aj on spokojný.
Jasne že vkusná úprava je ok 😊 na koniec bude spokojný aj on 😂.
@tamitamitami Keby bol v pohode s tým, že po detoch, tak by som aj počkala, keby je to v blízkej buducnosti ale je to ešte dosť daleko, minimálne tak 5 rokov možno aj viac
Ked ta to roky trapi a citis ze by si s nimi bola stastnejsia, chod do toho. Nema ti do toho co kecat, maximalne tak povedal svoj nazor, ale je to tvoja vec. A hlavne ked nejdes menit o 3 cisla...
Ozaj už došiel domov, skúsim sa s ním poradiť ešte raz, napíšem vám koho zaujíma
"Aj tak ma problém" by som ja do.uvahy nebrala..nikto nikdy nebude 100% spokojný. A neviem.ci niekedy držal prirodzene veľké prsia, lebo tie sú tiež ako "balon", čiže ten argument je smiešny ak tie silikonove prsia vyslovene nie sú takto ako "balony" okrúhle a veľké robene, nie je to až taký extrem a to som teda dávnejšie nevidela 🙂) vezmi ho na konzultáciu k Dr, ako kompromis, že po konzultácii sa dohodnete co a ako na finál a uvidíš. Ale ze musí ísť. On podľa mňa vôbec nevie o.silikonoch nič. Ak si nedá povedať a nepojde s tebou, daj si ich urobit. Tak sa rozidete, ale ty budeš so sebou spokojná a zbavis sa partnera, s ktorým sa nevieš dohodnúť a ma názory ako malé decko... lebo kamoš povedal :D
Možno ho lekár prehovorí skôr ako ty🙂)
Hlavne naozaj ak plánuješ deti, išla by som najskôr do nich. Prsia sa ti zmenia aj keď dojčiť nebudeš.
Komentoval to tak, ze nechce aby som vyzerala inak, ze budem umelina, ze sa ki zmeni vyraz tvare (blefaroplastika). On ako prvy povedal potom ze vyzeram ako predtym, ze nevidi zmenu. Zaroven chvali zeny zo showbiznisu ake su nadherne niektore, ktore jasne presli vylepseniami. Obhajuje sa vsak, ze to maju decentne a vydarene porobene. Vtedy sa usmejem, mavnem rukou a idem si svoje. Pojdem. Bodka. 🤣
@simca06022011 Ale vieš čo :DDD on dokonca aj selduje také herečky občas vo filmoch pre 18+ a samé preplatikované, extremne, mega silikony a robí si to....čiže dalšia vec čo o niečom svedčí 😂
Žiarlivosť? Možno nechce aby ta chlapi obzerali. Alebo si viac sebavedomia nabrala ;)
@simca06022011 Tiež mi to napadlo
Ja by som do toho nešla, keby je muž vyslovene proti. Môže to skončiť rozvodom.
Neurobila by som to kvoli sebe. Mala som male prsia, bola som s nimi spokojna. Musela som to podstupit preventivne zo zdravotnych dovodov, pred operaciou som si kvoli tomu aj parkrat poplakala, ze pridem o tie moje male, ale prirodzene prsia. Co by som za to dala. Ihned po operacii doslova masaker bolesti. Tie bolesti mam druhy mesiac, este som ani nenastupila do prace, mne sa to este aj skomplikovalo (rany). Po operacii zrazu nic nemozes, ruky nepustia. To nehovorim o tom, ze som v prsiach citila ako vacsi plast, strasne neprirodzene. Chodim po ulici, a hocikedy mi padne zrak na zeny, pozeram na ich prirodzene prsia a chce sa mi plakat, kricat. Mne a mojmu priatelovi prisli moje byvale viac sexi ako tieto umeliny. Male prsia sa vzdy daju vykryt spravnou podprsenkou.
Odporúčam pozrieť si toto video:
@oliviabb Dajú sa, ale mne ide aj tvar, čo som spomenula, že široký obvod, veľké dvorce...no pre mňa des,
Zase vieš ono tvoje pocity sa dajú akoby chápať lebo si to nechcela, máš inak veci nastavené ako ja, čiže je to v poriadku akoby, že ťa to zabolelo, obe ale vnímame toto uplne inka, nezhodneme sa, máme odlišné príbehy/životy
No ľudia, som tu, bol to pomerne krátky rozhovor, ale súhlasil, že pôjde na konzultáciu s lekárom, uvidíme ako to dopadne
ja ti odporucam to riesit v skupine Silikonove prsia, kde aj si ako si spomenula. Tu drviva vacsina diskutujucich nema ponatia o silikonoch, operacii a ostatnych zalezitostiach.
Zaznieva tu nazor, ze male pevne prsia su automaticky krasne. No to je vsak blud, pretoze ako mozu existovat skarede Bcka, tak mozu existovat aj skarede Dcka nakolko velkost ci pevnost nie su jedinym faktorom toho, co urcuje ci je nieco pekne a ci sme s tym spokojny.
Ja ta podporujem v operacii - nikto nevieme ako dlho na tomto svete budeme a pokial mame moznosti tak preco si ten svet neurobit lepsim a s tym suvisi aj spokojnost s vlastnym vyzorom. Jedine co mozno odporucim je zvazit, kedy (a ci vobec) chces mat deti pretoze vo vacsine ma tehotenstvo a kojenie vplyv na to, ako budu vyzerat po tomto obdobi a teda budes potrebovat riesit reopku. Nemusi to tak byt, ale vacsinou to tak je. Nielen kojenie ma vplyv, aj samotne tehotenstvo vie ovplyvnit prsia a implantaty v nich. Ak by si mala vo vyhlade dieta do takych 3 rokoch, potom by bolo mozno na mieste odrodit, odkojit alebo neodkojit (to je cisto tvoja osobna volba) a ist na op. Muz sa bud prisposobi alebo nie. Ja nepoznam podla skusenosti v nasej skupine muza, ktory bol pred operaciou proti ze by po operacii bol stale proti (vacsinou su z toho viac natikani ako samotna zena). Takze uz len vybrat spravneho doktora a nech vsetko dobre dopadne. Good luck!
@raffaella čítam tam príbehy, a deti možno najskôr o 5 rokov alebo 5r +
Mam 2 známe,obe si dali urobit prsia az po detoch,jedna z dovodu,ze po detoch nezostalo doslova nic len ovisnuta koza.a druha ktora po 2 detoch mala k drobnej postave kosik F ale prsia neskutocne ovisnute, obe to vsak maju urobene tak,ze to na pohlad vobec nieje vidiet.ziadne bomby,uplne prirodzene.obe su spokojne..
Autorka - nemusíš, samozrejme, odpovedať - nechceš radšej skôr deti ? Bolo by to rozumnejšie asi..
Píšeš, že najskôr o päť rokov, možno by bolo fajn prehodnotiť to.
Predpokladám, že problém nebude finančné zabezpečenie, inak by si asi o úprave pŕs neuvažovala....

@ndrag :D