Je to veľmi bolestivé?
Išli by ste do toho znova?
@katkaseiner a nevrátili sa do pôvodného stavu alebo nepovolili? Aj ste mali resekciu?
ono sa to trochu zmeni od casu ked je to operovane. Po operacii som mala usi viac pricapene na hlavu, ono sa to uvolnilo ale nesli do rovnakeho predoperacneho stavu. Nic sa nemuselo ani opravovat. Dokonca kvoli teplu som sa pytala ci sa da dat obvaz dole trochu skor a nebol problem... povedal ze da dole obvaz a podla situacie uvidi... ale neobvazoval naspat. Takze cca od stvrtka do pondelka som mala obvaz, potom uz len celenka
@katkaseiner a celenku ste kde kupovali Prosim?
@katkaseiner viete odporučiť nejakú konkrétnu?
celenku som si davala sit kamoske. Nema tlacit, len jemne sediet na usiach - doktor odporucil aj nech si ju prinesiem na operaciu, nech to nevyzera divne ze mam obvaz cez hlavu tak trochu ho zakryla celenka (takze taku hrubsiu odporucal) - netvrdim ze to nebolo vidiet ale nebolo to aspon take okate
Mna operovali 2010, uz som vtedy mala 28 rokov, nelutujem. Aj ked..., ja som mala po operacii niekolko dni velke bolesti, nespala som, len v polosede, palili ma usi, akoby mi tam prilozili zehlicku, ale nejak som to zvladla. A trochu sa spat vratili, ale nie je to tak odstavajuce ako pred operaciou, no a uz mam teraz aj to nastavenie v hlave ine ako predtym.
Drzim palce, nech sa dobre rozhodnes a si spokojna 😉
Bola som pred 3 rokmi a keby som vedela ze to takto pekne pojde tak by som isla ale ovela ovela skor. Realnu bolest som citila len vtedy ked my vysla ta narkoza (neuspali ma len mi znecitliveli usi a ked z nich ta injekcia vysla) ale to som mala nakazane hned si vziat lieky na bolest a potom uz bolest nebola. Kludne sa pytaj... bola som v Trnave u Dr. Zdenka Zamboja