Je zväčšenie pier pre 16-ročnú vhodné?
Dnes za mnou dcera prisla ze by si chcela dat napichat pery.Nie moc,iba trosku aby to stale vyzeralo prirodzene.Nepaci sa jej ze su velmi male/úzke no ja si myslim ze ma uplne normalne pery a ze sa este vyvíja a v 16 rokoch to urcite nieje vhodne.Mam pocit ze my ked sme mali 16 sme taketo veci vobec neriešili... Chcem pocut iba vas nazor
Minule som sedela vo vlaku a oproti mne presne takato teenagerka pardon za vyraz s opicou ritou na ustach. Nikdy nepochopim, co sa tym babam na tom paci. Ale asi by som suhlasila, moja dcera nastastie tento trend nikdy nevyznavala. Co uz s nimi🙁
Ja si spominam, ako kamoska prisla do skoly so zvacsenymi perami po tom, co napriek zakazu prisla domov o 5 rano 🙈
Autotka - nie, ja by som to nedovolila. Vysvetlila by som, preco. Po 18 nech si vymysla sama.
@0silvia0 zas pozor.... lebo existujú aj prirodzené veľké pery 😀
Ja som si to dlho myslela o mojej kolegyni. Až keď sme sa lepšie poznali, tak som sa jej to opýtala. Mala ich po ockovi.
Ja mam tiež veľké pery a dlhé mihalnice.
A nedovolila by som. Aj keď bude mat 40r, nebudem s tým súhlasiť. Ale tak snáď sa mi podarí vychovať sebavedome dievča bez potreby estetických úprav
Nie, nech si nasetri do 18ky ma casu 👌
@simona20201309 no tak toto urcite neboli prirodzene pery. To trcalo dopredu a bolo to cele spuchnute. Take zobakovite, br.
Mne sa zdá, že už to má každá a vôbec to nie je prirodzené, je to vidieť.
Nie, nedovolila
Nedovolila, nie je este dospela, na taketo zmeny ma este dost casu. To je ako ked sme vsetky v 16-tich chceli tetovanie, vdaka bohu, ze mi to mama nedovolila 😅. Skor by som sa pokusila dceru viest k tomu, aby sa zacala mat rada taka, aka je.
@0silvia0 ja som tak raz stala v Lidli pred maminou s asi 4r dievcatkom. Huba ako kacer Donald. Nieco hrozne. Bolo to tak strasne, ze som sa nemohla prestat pozerat, stale som sa za nou otacala a nedokazala som prestat. Vyzerala akoby na tvari mala zadok takych tych opic, co na zadnici nemaju srst. Katastrofa 🤮
Nedovolila by som to.
@simsalabim no presne aj mne to evokuje opiciu rit. Len otazka je, preco sa to tymto zenam zda krasne. A co vlastne ma byt na tom pekne ked niekto vyzera ako parodia na sameho seba.
Ale tak moje deti mali obe v 16tich tetovania a piercingy a tunely, takze ja som bola zhovievava matka. Keby prisla dcera v tom veku s tym, ze chce opiciu rit, asi by mala opiciu rit.
Ja si myslim, ze to je ako povolit nafarbit vlasy - povolis, a uz potom skemre dievca, ze ma odrasty a musi zas a uz nechce byt nikdy nezafarbena. (Mam to doma s 13 rocnou.) Alebo aj tetovanie tak niektori maju, ze stale pridavaju dalsie a dlasie. Myslim, ze tie zeny, co si napichavaju pery to maju podobne, ze najprv len trosku a stale sa im to zda malo, tak si davaju viac a viac.
Ja by som sa tohoto bala, ze potom uz si nebude vediet sama sebepovedat dost. Zvacsenie pier docieli aj spravnym namalovanim. Radsej by som jej zaplatila vizaz u vizazistky + nech ju nauci, ako si zvacsit pery iba namalovanim... neslo by sa s nou dohodnut tak, ze nech skusi najskor to?
Jasne ze sme také veci vtedy neriešili, keď taka možnosť ani nebola. Doba sa mení, a dnes ma spravené pery každá druhá, a je to tlak na mladé ženy z každej strany. Ja by som prvý krát asi dovolila, možno sa jej to nebude na sebe páčiť, a ak ano, nech si na to zarobi na brigáde. Ak sa nemýlim stojí to okolo 200€a niektorim babám sa to vpije uz za mesiac
16r ani za svet. Ani ja by som si nedala a to nemam pery ako Angelina Jolie. Treba jej to vysvetlit, ze ked to ma nejaka influencerka, tak to neznamena, ze ona je menej bez toho. Tie baby sa uz ani nepodobaju na seba a neviem ci sa im to vobec paci.
Tak neviem kde si bola ty v 16, ale ja som riesila…
Tu je viac takych smutnych klaunov, co si myslia, ze to maju decentne.
Nie, ja osobne by som nedovolila, vela by som vysvetlovala a ukazovala priklady. Zrejme je ovplyvnena tym hnojom vsade okolo...vsetky tie prerobene baby su rovnake, ako katalogove obyvacky co sem niektori fotia. Bez napadu, desne.
Zazitok vidiet cistu kožu bez tetovania a sice upravenu a peknu, ale prirodnu babu.
@simsalabim ja tiež ked jednam s ludmi, musim sa ovladat, lebo to uplne fascinuje a taha pohlad a nemozes sa akoby odtrhnut a uverit, ze toto niekto dobrovolne absolvuje. Niekedy sa musim ovladnut aby som sa nesmiala, ked sa toho stretne privela na jednom tele a uz je to parodicke ako z prirucky pre slecnu Frankensteinovu.
Dovolila a šla by som tam s ňou s tým že by sme skonzultovali najmenšiu možnú dávku. Verím že po tej skúsenosti s aplikáciou by ju to prešlo do budúcna 😀
Plus samozrejme by si na to musela sama zarobiť a vybrala by som lekára na úrovni, čiže by potrebovala cca 250 euričiek, čiže by som mala povysávané auto každú sobotu tak rok :D
keď si na to sama zarobí,nech si to dá urobiť.......
Nie nedovolila by som jej to a bodka. Teraz ma.studovat a nie ústa do.zrkadla spulit. Mladé baby taketo úpravy naozaj v 90% nepotrebujú, staršie nech už si pomôžu ak potrebujú.
Kolegyňa to má a hovorila, že keď mala horúčku, tak mala pocit, že tá výplň sa sama vyškrábe von z pier. A keď sa ma priamo opytala, či sa mi to páči a že veď to má nenápadné, tak som jej priamo odpovedala, že nepáči a je to veľmi vidno.
To zvacsenie pier je naozaj hrozny trend, pre mna porovnatelny s tymi otrasnymi trvalymi na vlasoch z 80tych rokov. Dufam, ze coskoro tento trend tiez pominie, rovnako, ako pominuli tie debilne ucesy.
16 rocnej by som to nedovolila. Od dospelosti by som uz na nu asi nemala ziadne paky, takze ak by chcela, dala by sa napichat tak, ci tak. Ale nadsena by som z toho pocinu nebola, ani keby si to dala moja dcera v 40tke.
Je to fakt hrozne a aj ked tie baby kazdeho presviedcaju o tom, ze to nevidno, tak ano, vidno to. Vzdy to vidno a nie, nie je to pekne.
Všimol som si, že kačacie pery sa páčia Borisovi Kolárovi. Ukáž ho dcére, či je to jej cieľová skupina... 😉
Nedovolila by som....nepaci sa mi to, ak uz to musi byt, tak velmi decentne a na dospelej zene. Umele nechty, mihalnice , zvacsene pery na dievcatach mi pridu nevhodne, pridava im to vek a vyzeraju jedna ako druha ako take hrozna 😉..su mlade, pekne aj bez toho....tam staci maskara,prip. jemne licenie, umyte vlasy a uz su krasne
@letfenixa este sa s tebou bavi? Lebo dnes povedat ludom pravdu aj ked vyziadane, to je riadny preslap 😃
Ono každá ti povie, že to chce “len tak prirodzene”. Ale ruku na srdce, oni si len myslia aké prirodzene to je 😂 . Za mna snad tento trend čoskoro vyjde z módy 😵💫. Ja nie som teda žiadna puritánka, ale predpokladam, že keď jej to už teraz dovolíš, do roka alebo dvoch si ich zrejme da zväčšiť znova o čosi viac (lebo ved zas si na novu velkost zvykne) a pozor, aby už v 20tke neskončila ako kacica z nákupných maniacok…

Ja by som jej asi dovolila, ak by veľmi veľmi veľmi chcela a mali by sme dosť peňazí na také veci😆
Ale asi by som jej najprv ukázala, aké komplikácie môžu nastať a dúfala, že ju to prejde, lebo mne subjektívne sa to moc nepáči, keď už to nie je decentne