Mám 19 rokov a mama ma núti na botox
Ahojte, neviem či to je problem ale asi ano, mam iba 19 a moja mama ma núti ísť na botox. Čo si o tom myslíte, ja som dosť nešťastná a zmatená. Dúfam že mi tu poradite.
@nikuska_25 zevraj mam vrásku na čele..
Ani ju nepočúvaj, nič nerob o čom nie si sama presvedčená.
@gribka1 opakuje mi to ale stále ked sa na mňa pozrie
A mama má nejaké vylepšenia?
Tak ja som vrasku na cele mala v 20tke a lutujem, ze som na ten botox nesla 🙈🤷♀️
Ale ani teraz v 35 by som nesla na vypln a botox, lebo som z toho 💩. Uz by som potrebovala vyzehlit celu tvar, lebo vyzeram o 10 rokov starsia, ale nejak som si zvykla.
Su nejake prazdniny?
@nikuska_25 ak to zaplatí, teraz by som to ako ocenila haha
@nikuska_25 mame to asi prepína 👎
@nikuska_25 moc si teda vymýšľať nevieš
@gribka1 áno
Takže jej to príde normálne. No ťažko, ale ak fakt nie si o tom presvedčená nechoď. Alebo si o tom niečo preštuduj, aby si jej vedela oponovať.
Toto real alebo fake?
@stellarstar jasne, ze fake
@nikuska_25 hej hej jasne🤦♀️ zase tu máme trolla
Akože vobec by som sa s ňou nebavil, si predsa dospela. Matka nech si ide na botox keď chce. Si určite pekná mladá žena a žiaden botox ti netreba.
@nikuska_25 sprostosť
@nikuska_25 zasa sa niekto nudi.
@nikuska_25 tak jej povedz, že o tom popremýšľaš, ale až keď sa zverí s týmito svojimi myšlienkami u odborníka (psychiater).
@nikuska_25 fiha, to je teda mama....ak o tom nie si sama presvedcena, tak to nerob. Ja by som do toho nesla v 19 rokoch urcite. Naco, ved si mlada a urcite aj pekna baba. Prirodzenost je krasna! Tvoja mama ma nejake zakroky, ze teba do neicoho nuti?? Alebo si na tebe nieco vlastne kompenzuje?
.... a môžeš nám tú vrásku ukázať?
Troll jak vysity
jejdaaaa @nikuska_25 ahooooj 🤗 no vidis zase sa vidime. a ako teda? to je ta mama co to ma tu rakovinu ze? a svokra ako? a.muz v base co mali dnes na obed?? pozdavuj vsetkych
@nikuska_25 vystahovat sa z domu a zit si po svojom, potom ta uz nema ako akt8vne nutit 😉
Ktovie ci je to fake alebo nie… doba je aka je by ma neprekvapilo ak by to bola skutocna tema…
Je vela zien co botoxuje (aj ja ) ale ani vo sne by ma nenapadlo dceru na to nahovarat🙄
Ked vidim, ako niektore zenske (aj tu v skupinach na mk) blazneju s estetickymi zakrokmi, tak by som ti autorka; aj uverila, ze netrollujes.
@monnci2226 no čo - tá žena zažíva rôzne životné príbehy 😁😂🤣

@nikuska_25 núti? Kvôli čomu? Si dospela, zákrok musíš podpísať..nenechaj sa do ničoho nútiť