icon

Najlepšie kliniky na zväčšenie pier v Košiciach

20. sep 2025

Ahojte baby..
Tie ktore si davate zvacsit pery poradte fakt dobru kliniku v Kosiciach, chcem aby mi po zakroku pery drzali pekne,hladam niekoho kto pouziva fakt dobru kyselinu.. vsetky co som doposial skusila,nedrzalo:(
Dakujem❤️

martinmmartin
20. sep 2025

@anonym_autor to bude typom tkaniva co mas a nie kyselinkou

autor
20. sep 2025
@martinmmartin

@anonym_autor to bude typom tkaniva co mas a nie kyselinkou

@martinmmartin mozes mi to prosim vysvetlit? 😁dakujem

martinmmartin
20. sep 2025
@anonym_autor

@martinmmartin mozes mi to prosim vysvetlit? 😁dakujem

@anonym_autor Zivotny styl (vela pohybu v ustach , fajcenie.....napriklad) cim viac prekrvuhes tym rychlejsie Hyalurob zmetabolizujes. Nie badarmo sa hovori ze napln zmizne medzi 6a12 mesiacom. Kazdemu inak.

autor
20. sep 2025
@martinmmartin

@anonym_autor Zivotny styl (vela pohybu v ustach , fajcenie.....napriklad) cim viac prekrvuhes tym rychlejsie Hyalurob zmetabolizujes. Nie badarmo sa hovori ze napln zmizne medzi 6a12 mesiacom. Kazdemu inak.

@martinmmartin dakujem pekne za odpoved. Mne vsak vysledok nevidiet uz po mesiaci..

martinmmartin
20. sep 2025
@anonym_autor

@martinmmartin dakujem pekne za odpoved. Mne vsak vysledok nevidiet uz po mesiaci..

@anonym_autor Ak tvoje telo metabolizuje kys hyaluronovu velmi rychlo tak by som si na tvojom mieste zacal odkladat tie prachy co vrazas do pier na nove kolena v blizkej buducnosti

zobaka
20. sep 2025

ja som bola naposledy pred 3 rokmi a stale mi drzia, odburala sa mozno stvrtina

autor
20. sep 2025
@zobaka

ja som bola naposledy pred 3 rokmi a stale mi drzia, odburala sa mozno stvrtina

@zobaka mozem sa opytat kde ? Dakujem

sszuzu8
20. sep 2025

Mudr daniela sendekova 🩷top

anonym_0a2913
20. sep 2025

To este stale idu tie kacaciny? Ja som si myslela ze to uz je retro,mozno na Slovensku este ,sme predsa len pozadu.

sszuzu8
20. sep 2025
@anonym_0a2913

To este stale idu tie kacaciny? Ja som si myslela ze to uz je retro,mozno na Slovensku este ,sme predsa len pozadu.

@anonym_0a2913 mat väčšie pery neznamená byť kačka. Je rozdiel ci ide baba co ma pery 2 pomlcky alebo baba co už má nejaký základ a ma ich prirodzené pekne ale chce proste viac. Ta prvá baba nebude z jedného mililitra kačka

sszuzu8
20. sep 2025
@anonym_0a2913

@anonym_0a2913 som prvý prípad mam 3ml v priebehu roka a nemám pocit ze som kačka. Samozrejme to vidno ale veľa ľudí čo ma nepoznali ani nevedia ze je to dorobene

anonym_0a2913
20. sep 2025
@sszuzu8

@anonym_0a2913 mat väčšie pery neznamená byť kačka. Je rozdiel ci ide baba co ma pery 2 pomlcky alebo baba co už má nejaký základ a ma ich prirodzené pekne ale chce proste viac. Ta prvá baba nebude z jedného mililitra kačka

@sszuzu8 bla bla bla bla bla vidno to vzdy aj pri mensich aj pri vatsich ,je to take divne vytahane.

martinmmartin
20. sep 2025

ziadna zena s kacacimi perami netusi ze kacicu ma (na rozdiel od uplne vsetkych okolo nej) je to forma slepoty

zobaka
20. sep 2025
@anonym_autor

@zobaka mozem sa opytat kde ? Dakujem

@anonym_autor bola som u Mudr. Sopka

autor
20. sep 2025
@anonym_0a2913

@anonym_0a2913 akoze tieto reci ma vobec netrapia... vies mi poradit doktora,doktorku? Ak nevies,netyka sa ta to,naco komentujes?? Vobec ma netrapi tvoj nazor, na kacacinky

autor
20. sep 2025
@anonym_0a2913

@sszuzu8 bla bla bla bla bla vidno to vzdy aj pri mensich aj pri vatsich ,je to take divne vytahane.

@anonym_0a2913 a niekto kto napise slovo vacsie ako ty...VATSIE...ma kacacinku sam v hlave..dobru noc

babika112
9. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor podľa mňa je to nekvalitná kyselina, alebo zle pichnutá.....aj mne sa to stalo

autor
9. nov 2025
@babika112

@anonym_autor podľa mňa je to nekvalitná kyselina, alebo zle pichnutá.....aj mne sa to stalo

@babika112 idem 23teho na pery,tak som zvedava na vysledok😃