Pooperačný priebeh - diastáza a pruh verzus abdominoplastika
ahojte baby. mam pruh aj diastazu. a riesim dilemu ci ist na klasicku chirurgiu kde mi zoperuju len pruh a diastazu alebo ked uz mam ist pod noz tak poriesit abdominoplastiku. zaujimalo by ma ci je velky rozdiel po operacii v oboch pripadoch. pri abd. som si nasla ze co a ako po operacii ako to prebieha ale ci aj pri pruhu a diastaze sa dava korzet, ci tiez treba dodrziavat setriaci rezim a ako dlho a ci je to rovnako bolestive, tak to neviem. bola niektora z vas na operacii pruhu a diastazy? ked zosili tie brusne svaly - mali ste brucho nad pupkom mensie? ci to nema vplyv ziaden? kebyze nemusim ist na operaciu tak ziadnu abd. neriesim, ale uz ked ma maju rezat tak nech z toho uz aj mam nieco - a sice krajsie brusko, lebo po 4 porodoch, nemusim vam vraviet ako vyzera.
dakujem za kazdy nazor
@alexa1289 Prosím vás a kde ste si dali robiť? A co je to ta 350 stupňová liposukcia? 🙂 Museli ste aj schudnúť pred operáciou ci ako to prosím prebieha?
@filipko_nelinka ENVY KOSICE. LIPOSUKCIA brucha,bokov,pásu a taktiež chrbát. Tak ja som schudla dosť po pôrode a minimálne polrok musíte mať udržanú váhu, rok musíte byť po kojení aj po pôrode.
@alexa1289 Ďakujem pekne za info. 🙂
Dobrý deň v auguste idem na abdomino plus diastaza a pruh okolo pupku u dr. Szemerey v mediklinik v Ba
Mate niekto skúsenosť ? Vďaka
Kolko ste boli pn a ako z odstupom času sa cítite vdaka

@ivasyc môžem aj ja poprosiť