Prečo ženy urážajú druhé ženy za estetické zákroky?
Ahojte veľmi by ma zaujímal Vás názor prečo zvyknú ženy komentovať výzor druhych žien, takých ktoré podstúpili estetické úpravy? Lebo poslednou dobou sa s tým veľmi často stretávam. Osobne patrím tiez medzi ženy, ktoré už niečo majú vylepšené, ale nikdy som nekomentovala ženy spôsobom “henta je kačica, umelina” a podobne. Vždy som otvorene povedala keď som take komentovanie počula, že mne sa to páči a bodka. Silikóny nemám, ale ak ich niekto ma pekne spravene, tak praveze nemám problém pochvalit- ale čo často počujem tak hneď osočovanie takej ženy, že ma silikonove cecky… No a najväčší gol pre mna, keď to počujem z niekoho úst a akonáhle sa dostane k peniazom, tak kam hneď uteká? Na estetickú kliniku… toto sa mi naozaj veľakrát stalo.
Sestra bývalého- neustale poznámky predo mnou ako ma henta a tamtá napichane pery a vyzerajú ako kačice (hoci som sedela pred ňou a tiež mam tento zákrok spravený). Dokym sedela na materskej tak boli všetky ženy “kačice”, akonáhle išla spat do prace, no hádajte kam išla po druhej výplate?…..áno správne, na pery!
To iste nevlastná sestra môjho muža. Neustaaaaaale poznámky, naschval predo mnou, ako sa niektoré ženy zhovadzuju a take mlade….kam išla hneď za pár mesiacov po tom čo dostala dedičstvo po svojom otcovi? 🙂 Na pery a botox
To iste známe alebo kamošky, pred všetkými urážajú tie “napichane” a ako by ony vzivote na nič take nesli a hneď keď je nejaka súťaž o zákrok zadarmo z rôznych kliník tak zdieľajú a komentuju ako besné.
Naposledy ma takto prekvapila ta Mirka z reality show Ruža pre nevestu. To iste. V telke len veľké reči “ako sú tie druhé napichane, umelé” a hneď ako dostala zadarmo pichanie pier na klinike tak bez váhania…
Naozaj nerozumiem tomu, naco to niektoré fakt hlupo komentujú a potom dobre že si nohy nepolamu keď majú možnosť…
@aylinn vieš čo, ja by som toto ako žena žene nehovorila ani ako majiteľka salóna zákazníčke, resp. nejako kultúrnejšie. Je to taký voláky základný chochmes, plus vie, že ma tým vždy len dožere a just si u nej nič nedám spraviť.😄 A ja viem, že už nie som najmladšia, no zatiaľ som hrdá na to, že na svoj vek som ešte celkom jedlá a kým nie som ako šarpej, do ničoho vážneho nepôjdem.🙂
@lonely66 ja teda neviem, ale poznám tiež veľa úspešných žien, čo na rôzne zákroky pravidelne chodia, možno nie sú to zrovna pery, ale je hneď vidno, že vyzerá sviežo a vobec nevyzerá na svoj vek..poznám lekárky čo majú urobené prsia a niektoré aj pery…áno, niekomu to nesvedčí ale že vôbec, ale väčšina podstupuje decentné zákroky.. a nemám teda potrebu rozprávať, že nevyzerá na svoj vek preto, lebo má porobené zákroky.. a nie sú to teda prázdne nádoby..
@lonely66 áno mýliš sa , nos mám svoj , z profilu je úplne otrasný ale som s tým zmierena a spraviť si ho nedám lebo by vyzeral ešte horšie. Pery mám naposledy pichnuté 19.2.2021 a už si to len nechávam vstrebávať , prsia som si dala spraviť tento rok vo februári , pretože som pred tehotenstvom mala svoje prsia 4ky , v tehotenstve som pribrala 35 kil , za 3/4 roka som to schudla popri tom som kojila rok a pol a tie prsia som mala v katastrofálnom stave, dala som si ich spraviť práve preto že mám 24 rokov a hanbila som sa aj v plavkách. Nič iné na tele nemám spravené.
@lonely66 bože tento trápny lutostivy komentár plný akože súcitu si si mohla odpustit😂
Ak je zakrok primerany, preco nie. Len vo vela pripadoch to proste vyzera hrozne, respektivne prehnane. Ale who knows, mozno aj ja pridem do krizy stredneho veku, zatial ma nic nezaujalo 🙂
@rebekamarcusko škoda reči 🙈 nemám čo dodať 🤣
@lonely66 preco ju tolko riesis? Je to krasna mlada zena.. nech si kazdy robi co uzna za vhodne s vlastnym telom aj zivotom.
@rebekamarcusko no @aylinn bola krásna aj keď mala 35 kg navyše, pamätám si ju z inej skupiny a je proste neprehliadnuteľná..a to zrejme je pre niektoré nepochopiteľné..
@rebekamarcusko ty vyzeras brutalne prirodzene 👌🤣
@mamamasama kde som to napísala ze som prirodzená?😂 a áno napichane pery zo mňa robia umelinu,to už som tu niekoľko krát citala😂 niečo nové mi nenapíšeš?😂
@la_dolce_vita co ma ine napadne? Ze co ak ma naozaj pravdu...
@lonely66 ja asi žijem v inej galaxii, ale nepoznám ženu, ktorá by išla na estetický zákrok kvôli mužovi ako to deklaruješ ty, nebodaj, že ju bude milovať viac. Žena ide na zákrok väčšinou kvôli sebe, svojej spokojnosti a svojmu sebavedomiu, veď toto nie je žiadne tajomstvo, ale fakt, s ktorým sa bez problémov aj priznajú. Prečo by sa mali trápiť, ak sú možnosti to vyriešiť? To len muži (a teda zjavne aj kopa žien ako zisťujem v tejto diskusii 😀 ) si myslia, že ženy, ktoré majú niečo upravené to robia kvôli mužom, aby sa im páčili. Nuž, omyl. Ja po schudnutí 30kg a druhom tehotenstve tiež plánujem úpravu pŕs, prečo by som si mala nechať tie dve ovisnuté a nepekné prsia, ak sa to dá riešiť? A teda plánujem to kvôli sebe, nie kvôli manželovi, tomu je to šumafuk. Ak by som mala viac odvahy, upravila by som si aj svoj škaredý orlí nos, ale tak s tým pokojne dožijem. 😀
@aylinn
@rebekamarcusko no tak Vy dve ste to ozaj prehnali. Škoda.
@ankare a kto sa ta pýtal na názor na môj vyzor?
@rebekamarcusko však najľahšie sa komentuje na anonymnom fóre vzhľad iných žien, obzvlášť keď ony samé nemajú pre istotu fotku. 😂
@lalala94 mňa len zaráža co ich k tomu vedie lebo to ze ja so sebou niečo urobím je moja vec ale čo ich je do toho ci som ja niečo prehnala?😂
@rebekamarcusko nič nerieš , potrebovala si kopnúť , aby sa jej lepšie spinkalo 🙈 veď to je tuším jedna z tých tvojich obdivovateliek” pod kazdou tvojou fotkou.
😂
@aylinn neee to není ona😂 ale možno je ďalšia na ceste😂
@rebekamarcusko to budú pravdepodobne tie prirodzene pekné ženy spokojné samé so sebou, ktoré vôbec neriešia vzhľad iných (irony off). 😀 Ja vidím na sebe veľa nedokonalostí, ale absolútne nemám potrebu komentovať vzhľad iných žien, resp. mužov. Každý nejaký je. Štíhly, tučný, vysoký, nízky, s malými či veľkými prsiami, s nepekný nosom atď. Pokiaľ je ten človek spokojný tak ako vyzerá, neriešim a nič ma do toho nie je. Mne takéto hodnotenie príde detinské a obzvlášť na internete. Tak ja nemám fotku a idem tu hodnotiť niekoho, kto si ju sem dal a písať mu, že to prehnal? A čo ma do toho? Ale tak ja nie som typ, ktorý sa stará do druhých.
No tak ti poviem aj ženy čo podstúpili niečo majú negatívny pohľad na iné osoby lebo niektoré už nevedia kde majú hranicu a vyzerajú hrozné. Všade je dôležitá miera, niekedy menej je viac.
@rebekamarcusko zabolelo? 😪😪😪
Je smutné ako hnusne sa ženy vyjadrujú o ženskom tele či už vlastnom alebo cudzom. Stačí prečítať túto diskusiu a máte pocit že tie čo nemajú na pravidelné decentné úpravy aj tie čo si nasetrili na zmenu podľa vlastných predstáv by mali chodiť kanálmi aby tým dokonalým nekazili deň.
@lonely66 na to som veľmi zvedavá ked sa o 10 rokov prevali aky zdravotný dopad to ma na telo. A možno nove generácie žien sa nebudú chcieť takto upravovať.
Presne aj mne je tak ľúto ked vidim peknú ženu a sa zbytočne doriadi.